wind Objavljeno Februar 7, 2007 Objavljeno Februar 7, 2007 Naj ti bo, ampak za pire boš mogu dat, pa povedat ne smeš da si iz Ptuja, ker nam bo drugače všla. :D Zmenjeno.. Ti vozis? Poberi me na Ptuju... :closedeyes:
Brihta Objavljeno Februar 7, 2007 Objavljeno Februar 7, 2007 Zmenjeno.. Ti vozis? Poberi me na Ptuju... :closedeyes: Pa kaj ne bereš, mi bi radi živi prišli, zato gremo z avtobusom :wacko:
wind Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Vlak je tudi opcija :evilgrin: Z vlakom v Jesenice? Pa to rabim potem 14 dni dopusta... :wacko:
vapotek Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Z vlakom v Jesenice? Pa to rabim potem 14 dni dopusta... :wacko: Če jih boš iskal tako uspešno kot Pohorsko kavarno, bo še mesec dni premalo. :P No ja, zdaj pa zares. Kdaj gremo? Ma kdo njeno številko, pa jo pokličimo, da ne pridemo tja nenajavljeni ko neki divjaki. Svojo "barbarsko" stran ji bomo razkrili malo bolj nah! :grim
wind Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Če jih boš iskal tako uspešno kot Pohorsko kavarno, bo še mesec dni premalo. :P No ja, zdaj pa zares. Kdaj gremo? Ma kdo njeno številko, pa jo pokličimo, da ne pridemo tja nenajavljeni ko neki divjaki. Svojo "barbarsko" stran ji bomo razkrili malo bolj nah! :grim Jaz dam za pir, kdo me pobere? :? Ma kaki barbari.. Sama sofisticiranost nas skup drzi... :grrr
vapotek Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 ...sofisticiranost... Koji ku*ac te to je?
Pravokotar Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Koji ku*ac te to je? Mehak in ne posebno velik.
vapotek Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Mehak in ne posebno velik. Potem pa ni za med nas barbare! :ninja:
Beerbara Objavljeno Marec 5, 2007 Objavljeno Marec 5, 2007 Če boste kej dost po jesenicah hodili me tam sigurno ne boste našli. :) oglasite se na bledu, gremo na pir u backa. če boste pa pršli po prvem aprilu bom pa varjetn že tam delala. lp everyone :)
Noise Objavljeno Marec 5, 2007 Objavljeno Marec 5, 2007 Ooo, barbara... :) Si videla svoje fotke v albumu? :D http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=85
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Če boste kej dost po jesenicah hodili me tam sigurno ne boste našli. :) oglasite se na bledu, gremo na pir u backa. če boste pa pršli po prvem aprilu bom pa varjetn že tam delala. lp everyone :) Vapotek, si vido? :kva2:
vapotek Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Če boste kej dost po jesenicah hodili me tam sigurno ne boste našli. :) oglasite se na bledu, gremo na pir u backa. če boste pa pršli po prvem aprilu bom pa varjetn že tam delala. lp everyone :) Ja dobro no, potem pač pridemo na Bled. A majo v Backu tudi kremšnite? :P
KeC Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 (popravljeno) IT'S ALIVE!!!!!!!!!!!! :eek: Popravljeno Marec 6, 2007. Popravil KeC
vapotek Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Vapotek, si vido? :kva2: Valda! Par minut sploh k sebi nisem prišo.
Brihta Objavljeno Marec 7, 2007 Objavljeno Marec 7, 2007 Ooo, barbara... :) Si videla svoje fotke v albumu? :D http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=85 Kera pa je Barbara. A una ta lepa al una ta grda. Če je una ta lepa, jaz vozim :grim
Noise Objavljeno Marec 7, 2007 Objavljeno Marec 7, 2007 Ta grda :headbang: :headbang: :headbang: To ti je pravi pristop, stari... :grrr :grrr
Brihta Objavljeno Marec 7, 2007 Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) Ta grda :headbang: :headbang: :headbang: To ti je pravi pristop, stari... :grrr :grrr Ja una tagrda me ne interesira :grrr Ta lepa me pa :grim Simpl :) Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil Brihta
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Objavljeno Marec 8, 2007 Kaj te briga kira je lepa kira je grda, vprašanje je kira bo mela šank pod kontrolo (ok če je ta leipa toliko bolje). :evilgrin:
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Objavljeno Marec 8, 2007 Kaj te briga kira je lepa kira je grda, vprašanje je kira bo mela šank pod kontrolo (ok če je ta leipa toliko bolje). :evilgrin: Pa vlke joske mora imet.. Brez pardona! :closedeyes:
bmwslo Objavljeno Marec 8, 2007 Objavljeno Marec 8, 2007 Pa vlke joske mora imet.. Brez pardona! :closedeyes: Spet eden z velkim rokam pa malim qrcem :lol1:
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Objavljeno Marec 8, 2007 Spet eden z velkim rokam pa malim qrcem :lol1: Cuj, jaz se z mojim malim glih tak poveselim kot ti z tvojim vlkim... :winkiss:
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Objavljeno Marec 8, 2007 Je pa zato z njegovim veliko lažje po koprivah opletat.
bmwslo Objavljeno Marec 8, 2007 Objavljeno Marec 8, 2007 Je pa zato z njegovim veliko lažje po koprivah opletat. S tujim je vedno laže kot s svojim :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se