Lobo Objavljeno April 10, 2007 Objavljeno April 10, 2007 Mogoč ga lahk povabiva v najin klub Iberhudihmudelov, men je že mal mora ko sva sama ... Daj malo bolj se potrudita, da prestopita v en rang višji nivo Superultrapicohvatnihmodelov v katerem samevam. Ne sfolgam več. Babja riža je že do LJ.
danci1973 Objavljeno April 10, 2007 Objavljeno April 10, 2007 ne sj drugač brez zamere ampak njega pa res ne morem... To je samo zato, ker ga ne poznaš osebno... :D Ko ga boš spoznala, ga boš vzljubila! :grim D.
Brdaus Objavljeno April 10, 2007 Objavljeno April 10, 2007 Eh, Sjeng... nima smisla... tuki so samo virtualni ljubimci... ko pa pridejo v realnost, se pa neha. Midva bova pa kljub temu še vedno od Boga občudovana :grim
sjeng Objavljeno April 10, 2007 Objavljeno April 10, 2007 Eh, Sjeng... nima smisla... tuki so samo virtualni ljubimci... ko pa pridejo v realnost, se pa neha. Midva bova pa kljub temu še vedno od Boga občudovana :grim word.
Lobo Objavljeno April 10, 2007 Objavljeno April 10, 2007 ... Midva bova pa kljub temu še vedno od Boga občudovana :grim Vama ga prepustim. Bom prevzel nase Marije.
vapotek Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 ne sj drugač brez zamere ampak njega pa res ne morem... Zakaj me sovražiš?! :cry: To je samo zato, ker ga ne poznaš osebno... :D Ko ga boš spoznala, ga boš vzljubila! :grim D. :blush:
Beerbara Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 jaz pa res nikogar ne sovražim! pač mi je mogoč malček antipatičen. je pa res, da je čist mogoče, da je oh in sploh super dečko but I guess I'll never know....
wind Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Shit, komaj zdaj sem opazil neverjetno podobnost med Vapotkom in Chuckom... Vapo, brado pustis rast pa si pljunuti Chuck... :P
danci1973 Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 jaz pa res nikogar ne sovražim! pač mi je mogoč malček antipatičen. je pa res, da je čist mogoče, da je oh in sploh super dečko but I guess I'll never know.... Zakaj ne? Pridi kak torek k Mladi lipi v MB - če se boš najavila, bo tudi on sigurno prišel. :lol1: D.
vapotek Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 ...pač mi je mogoč malček antipatičen.... Čakaj zdaj, da razpucama. Kdo ti je antipatičen, jaz al Čak? Da sem ti antipatičen jaz, to še nekak, čeprav težko, razumem......... Vapo, brado pustis rast pa si pljunuti Chuck... :P Ti pa si samo šuhe in zokne sezuj, pa si izrezani Frodo. :P
Beerbara Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Čakaj zdaj, da razpucama. Kdo ti je antipatičen, jaz al Čak? Da sem ti antipatičen jaz, to še nekak, čeprav težko, razumem......... ti si sigurno čist simpatičen, chuck pa malo manj.....
wind Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Če ti pravim, da mu je blazno podoben... Ok, bolj debeli je, ampak v faco... :devil:
vapotek Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 ti si sigurno čist simpatičen..... :blush: ko jebe Čaka! A to pomeni, da lahko pridem na pijačo brez strahu, da me boš pretepla. :D
Beerbara Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 :blush: ko jebe Čaka! A to pomeni, da lahko pridem na pijačo brez strahu, da me boš pretepla. :D to bomo pa še vidl. če se boš lepo obnašal pol te mogoč ne bom. zj sm itak na šihtu, kafana je prazna tko da sm že ceu dopoldne na netu... če prideš zj te bom prou vesela... :D
vapotek Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 to bomo pa še vidl. če se boš lepo obnašal pol te mogoč ne bom. zj sm itak na šihtu, kafana je prazna tko da sm že ceu dopoldne na netu... če prideš zj te bom prou vesela... :D Danes sicer ne, ker ni časa. Sigurno pa enkrat te dni. .) Aja, kje je že to? :D
Fire Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Vapo, spet si zaje... :angry: Na tvojem mestu bi bil ze tam :ninja:
vapotek Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Vapo, spet si zaje... :angry: Na tvojem mestu bi bil ze tam :ninja: Kdo pa pravi da nisem. .)
Beerbara Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Danes sicer ne, ker ni časa. Sigurno pa enkrat te dni. .) Aja, kje je že to? :D Bled. Pod gradom nasprot fuzbal placa oz. na križišu (naravnost greš na grad, desno greš v gorje, levo greš do mene) :)
SiR Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 daj še prosim objavi natančen urnik, kdaj delaš ;)
wind Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Bled. Pod gradom nasprot fuzbal placa oz. na križišu (naravnost greš na grad, desno greš v gorje, levo greš do mene) :) Zapisano... :krneki:
Beerbara Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 daj še prosim objavi natančen urnik, kdaj delaš ;) a da me boste hodil gledat kot da sm na kakšnem freak showu al kaj... :D (sicer pa, če pomislim... tole je bl kukr en side show, sploh danes...)
SiR Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 ko bo topless show, bo še posebej zanimivo :)
Beerbara Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 ko bo topless show, bo še posebej zanimivo :) ja valda... čigav že? mogoče bo mu pa šef kakšne prebliske s svojim tepihom.... :blink:
Roky Objavljeno April 11, 2007 Objavljeno April 11, 2007 Bled. Pod gradom nasprot fuzbal placa oz. na križišu (naravnost greš na grad, desno greš v gorje, levo greš do mene) :) A slučajno v Backu delaš? :P Če je to - to, te pridem kdaj pogledat :naughty: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se