odbojkaš Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Imam težave pri izbiri scooterja.Do zdaj sem vozil TOMOS.zanima me vaše mnenje o tem scooterju. Motor je nek sredji razred.nima disk odzadaj in zračno hlajenje.cena cena 400k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 (popravljeno) Mislim da je tale skuter kar vredu, čeprav bi jaz na tvojem metsu premislil če bi vzel Agility 50, res da ni tako hiter, ampak je pa za moje pojme lepši. Je pa tudi cenejši. Popravljeno April 15, 2006. Popravil Gregc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 Imam težave pri izbiri scooterja.Do zdaj sem vozil TOMOS.zanima me vaše mnenje o tem scooterju. Motor je nek sredji razred.nima disk odzadaj in zračno hlajenje.cena cena 400k kupi si rabljeno runnerco, za ta dnar dobiš v zelo dobrem stanju...lohk kupš runnerco za 300k in imaš 100k za predelave ;) razmisli, rečem ti... ne kupuj neke firme, ki ji ni predelava znana... če se želiš seveda s tem ukvarjat... prespi zadevo :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
odbojkaš Objavljeno April 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2006 Jst čem imet v vsakem primeru novo k se nečem jebat z okvarami.in če tko pogledaš vsi scooterji delujejo na istem principu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 (popravljeno) Jst čem imet v vsakem primeru novo k se nečem jebat z okvarami.in če tko pogledaš vsi scooterji delujejo na istem principu. hm... :hmm: ...ja, ta poba bo prišel daleč... no lej, res je, da vsi skuterji delujejo na istem principu, sam kwa ti nj to pomaga, če ni nekih high end delov za tega kymcota, to je dobesedna ena X firma za tunanje, sorry... ampak če hočš tunat motor, ti je ta eden slabših oz. najslabših... že tžko boš dobil kaki dobr auspuh za to, kaj šele kaki kit... ma dj nehi... :) rabljeni runnerji...hm...nwem, nimam izkušnje z njimi ampak vem, da če kupš rablenga, nwem kwa bi lohk meu tko velik v okvari, da ga ne bi mogu tunat, če ma bat u qrcu, potem itk kupš kit in menjaš, če ma kj druzga..., sicr ti ostane 100k sit za tunanje, če gledaš tko k sm ti priporoču, verjem, za 300k sit pa dobiš runnerja v izjemni formi, tm ene 4 let starga, mogoč se mlajšega... pa tudi večina prodaja skuterje, ker gredo na kaj močnejšega kot pa da je kaj v okvari...samo pametno moraš izbirat in se ne "zaletet" v prvega ki ga boš najdu... nwem, zdj se pa sam odloč, al želiš scooter stunat al pa ga hočš met tm nekje do 80 km/h za furanje... it's your life ;) EDIT: mimgrede, a ima to čudo slučajn 4-takten agregat? ker potem je še slabš za tunat :( ;) :D Popravljeno April 16, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 sym-a kup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 sym-a kup ni velik bolš od tegale navedenega... :P sm vseeno za runnerja ali pa zipota :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
odbojkaš Objavljeno April 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2006 mimogrede motor je od honde :OK: samo znamka je Taiwan.jst iščem max 400k ma ni šans da kupim rabljenega,me ne prepričaš.jst sm iz Ng in tukaj je trgovina in servis od YAMAHA IN KYMCO.je vse blizu yamaha je pa malo predraga.kymco firma obstaja že 40 let in ni to neki x.Je največji uvoznik scooterjev na svetu!!!Prva znamka u ZDA.Slovenija jo premalo pozna.Zdej mene zanima kako se bo odnesel tuning.jst bom pač malo bolj izviren.pol vam že povem kako se bo odnesel.in ti povem da se vse da dobiti,celo ospuhe leovince delajo striktno za to znamko.Sej ne morš že presodit da je slabo če je sploh nisi vozu.BREZ ZAMERE :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 Hja, pol si se pa tako ali tako že odločil ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
odbojkaš Objavljeno April 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2006 ja lahko tako rečeš :) sam jst hočm čim več zvedet o tem scooterju.kje ma blokatorje,kaj gre najbolj hitro u kurac pa take fore.zato k klapa malo dela tuning na tem scooterju. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 17, 2006 Deli Objavljeno April 17, 2006 ja lahko tako rečeš :) sam jst hočm čim več zvedet o tem scooterju.kje ma blokatorje,kaj gre najbolj hitro u kurac pa take fore.zato k klapa malo dela tuning na tem scooterju. :devil: hm...a ni to logično? da delajo malo na tem scooterju? :D potem si pa raje kupi gilero stalker, mislm da je okol 360k nova, je bolš za tuning ko pa kymco, pa čeprav ma ta mator od honde... dj mi ti povej, če je 4-takten, ker če je, je tolk bolj slabš za tuning! se mi zdi da je 4-T, vsaj kolk po auspuhu vidm... ne, ma kaka zamera...jst mam svoj picikl :OK: , ti se pa odloč oz. si se že... :) no, boš poroču, ko boš dou gor kaki leovince pa kaki kit, pa kake orenk prenose pa sklopko pa variota...no, boš potem povedal, kolk gre, za zdj ti pa pomojm nmore kak velik rang ljudi pomagat....že zarad tega, ker ne kupujejo kymcote (sorry, hondine mašine v scooterju) u slo tko kot naprimer piaggiote. p.s.: kaj bo honda pa zda, ko ne vedo kaj so to ITALJANI :D :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
odbojkaš Objavljeno April 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2006 ta motor je dvotaktni!!! dimenzije 1856 - 694 - 1172 mm teža 106 kg motor 2-taktni (zračno hlajen) menjalnik CVT avtomatični prostornina 49,5 ccm moč 2,72 kW navor 5,5 Nm - 6500 o/min Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 17, 2006 Deli Objavljeno April 17, 2006 velikost in teža sta približn eneka kot pri runnerju, je pa pomajkljivo ker je zračno hlajen...no, to se ti na začetku še ne bo poznal, če ga boš pa neki orenk predeloval pa bo delal tut to vpliv... ja, tut jst sm pogledu na stran in opazu, da je dvotaktn...vseen, to še ne pomen, da bo velik kruha iz te moke ampak želim ti srečo pri predelavi... prvo si ga nabavi, potem ga upelji in nato ga odblokiraj, glede na to pa boš lohk šele vidu, ali ga boš predeloval, in kokr je povsod napisan, prvo auspuh, in tako dalje... :OK: vseen ti priporočam rablenga runnerja... :grim :naughty: vse za gilero... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno April 17, 2006 Deli Objavljeno April 17, 2006 Povej je ta skuter 2t ali 4t? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 Povej je ta skuter 2t ali 4t? dj ti pa malo beri za nazaj, človk je že dvakrat napisu, da je 2-T :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterSLO Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 (popravljeno) Pozdravljeni! Sem začetnik na forumu. Vem da se zračno hlajeni predelani skuterji pregrevajo pa me zanima če se pregrevajo tudi samo ob odstranitvi blokad? :blink: Sem pa tudi začetnik pri nakupu skuterja. Lp! Popravljeno Junij 30, 2006. Popravil skuterSLO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 ej če boš pustu not blokado se ti bo prej pregrel ko če jo boš dal ven, vrjemi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 ma sej skuter si ti itak nemore tok lahko pregret ja jest sm iz VR in pr nas mamo tud eno Kimko in keewey trgovino in sm šou mal prašat in je prodajalc reku da so Kimkoti dost dobri motorji in da so to res v ZDA in GRČIJI najbolj znani motorji in da se dele nove pa to lahko tud v Sloveniji dobi! Žal so v Sloveniji še malo poznani ker so pršli na slovenski trg šele leta 1999! Pa leta 2005 so bli to eni najbolj prodani sdkuterji v SLO (da res je ) Je pa prodajalec priznov da se ta motor neda nevem kok predelat da če fukneš blokade pa to vn da gre max. 65 :BUA: drugače pa ti svetujem nakup :D sej Kimko je itka kupu en model od Yamahi in podjetji tudi uspešno sodelujeti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Lej ce ustrajas pri temu. Jest pravim da je skoda denarja za ta skuter raje kupi stalkerja ali rableno runnerco bos imel veliko vec od tega kok od tega skuterja. Aja pa tud ce je motor od honde nepomen da je dobr ker honda pa skuter motorji je skregan med sabo. Stalker je veliko bolsi dele pa dubis ze skor u merkatorju zanga. Odloc se sam kukr hocs. Lp seba :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klesco5 Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 hahaha se vam kar smejem lej Jst sm kupu Kymcota v Ng No Bolj Podrobno Kymco Vitality 2T In pri prvem servisu mi je daw vn blokade pa je po števcu letel 80 no 70 realnih potem pa mi je gor dal še nov avsspuh Technigas Silent Pro. Čene zej leti tm 80 realnih :D ajde mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Jst čem imet v vsakem primeru novo k se nečem jebat z okvarami.in če tko pogledaš vsi scooterji delujejo na istem principu. :slap: :slap: joj joj. no to je že res, ampak serviserji se ne spoznajo na odblokiranje itd!! pol je pa folk jezn ko ne najde modela ko bi mu porihtu skuter :wacko: :wacko: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se