Brooki Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 no tuki bi prosu da se mal okol tega razpišete... če že obstaja kaka tema se opravičujem ampak je nisem našu.. zanima me pa kero olje je najbolš za original cilindr al pa kak easy 70.. pa da ne paca velik in je primeren za oljno pumpo... pa da ni predrag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 motul je vredu olje za 50cc in ja tema že obstaja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno April 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2006 ker pa? 600? sam sm slišuz da ta baje dost paca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 odvisno kako razmerje delaš bencin/olje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 men so rekli, da noben 50 ccm motor nima tako visokih obratov, da bi mu "ustrezal" motul 600 in so mi raje priporočali castrol tts. zdaj pa ne vem noben original 50cc ni tok navit da bi rabu motula :D evo... tole so mi napisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno April 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2006 jah sam castrol tts je pa olje za krose.. ta pa res ni ql za 50ccm.. ker je premasten.. zato je za krose ki se vrtijo v ogromne obrate... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 jah sam castrol tts je pa olje za krose.. ta pa res ni ql za 50ccm.. ker je premasten.. zato je za krose ki se vrtijo v ogromne obrate... tts je zakon za skuterje, vsaj za mojga je biu d best...drgač pa ga ne prodajajo več na bencincki v Brežicah...kr nehal so ga... a se je še kje zgodil, da ga ne prodajajo več? Drgač sm uporablu tut Malossi 7.1, zdj sm pa kupu nek OMV šrot za 2T motorje...no, sj lpo diši ampak pogrešam TTS... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 za vs 50cc so dobri vsi taki...motul 600 pa tts pa to... ker itq se ne vozte 45??? greste mal več...da se sploh km pele...ker če ga ful vrtite oz vsaj dostkrat no..pol je dobr da se spuca mal... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 kje bi se dal u lj. nabaut motula 600 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RjAvC Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 mah motul scooter je cist ql olje za skutere 70ccm......tts je tui vrei sam smrdi za tabo ko qrba pa tkoj vejo usi ka kuris :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 mah motul scooter je cist ql olje za skutere 70ccm......tts je tui vrei sam smrdi za tabo ko qrba pa tkoj vejo usi ka kuris :D lih v tem je poanta tega olja, ker ima značilen vonj... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 jah sam castrol tts je pa olje za krose.. ta pa res ni ql za 50ccm.. ker je premasten.. zato je za krose ki se vrtijo v ogromne obrate... krosi se sploh ne vrtijo nvm kak ce gledas en predelan skutr <_< za orginal masino pa tak ne rabis nvm kak olje kr se tak neki velik ne vrti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno April 27, 2006 Deli Objavljeno April 27, 2006 za orginal mašino je dobr tud dvotaktol :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 za orginal mašino je dobr tud dvotaktol :D itq da je :OK: moj sošolc tanka dvotaktola...pa mu dela normalno...sam on prav da mu gre 95 po števcu(original)...jah čudeži so teli skutrji...to kr letijo ej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Pomoje d ga čez motul ole ni. Motor nč ne kadi pa še nč ne paca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Obi Wan Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 :) Jest uporabljam castrol TTS, pa je pomojem med najboljšimi motornimi olji....sam mi je pa en reku, da ni glih primeren za skuterje.... :hmm: pa da na kantici pise d je za "two stroke"..... :? kva pravte? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 ja tts je primeren za visoko vrteče 2 taktne motorje! moja replica ni poznala drugega olja kot tts! Pa veliko voznikov 2T 125tk ki jih poznam so tudi vsi uporabljali tts! pa še diši fajn :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 enga petrolovga k stane točn 1000sit pa je pol litra pa je prov profesijonalen za 2taktne skuterje (tko piše na ovitku) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 (popravljeno) enga petrolovga k stane točn 1000sit pa je pol litra pa je prov profesijonalen za 2taktne skuterje (tko piše na ovitku) potem bom jst začel prodajat vodo zmešano z sirupom v embalaži za olje in gor napisu, da je super duper profesionalno olje za super duper predelane skuterje, seveda SAMO 2-taktne, ker če ne bo crknu...in me prav zanima...verjetn bi obogatel, če bi kupoval taki ko si ti... :) brez zamere :D Popravljeno Maj 7, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 h3h3 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 za v skutrja sploh ni važn,se na rastlinko olje bi šel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 enga petrolovga k stane točn 1000sit pa je pol litra pa je prov profesijonalen za 2taktne skuterje (tko piše na ovitku) najbolj zaenkurc olje kulk ga lohk dobiš motul al pa stihl je tut dobr sam je zlo masn velik bolj ko druga olja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 jaz sem lival not toti drek od petrola..saje v izpuhu,skuter je slabo šel..pol pa mi je kolega priporočil tts pa sem enklrat probal pa je skuter še bol leto! Samo na pretrolu ej 1l tts-a 4,800sit! Mi ga sicer dobimo ceneje pri enem lokalnem avtomehaniku..samo je še vseeno drago Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 13, 2006 Deli Objavljeno Maj 13, 2006 Glede na to, da Petrol nima svoje rafinerije, tudi olja nima svojega, tak, da ga nekje kupuje, verjetno pri kakem motulu, ali pa castrolu...... En moj kolega uporablja olje IPONE City oil, ki iz izpuha diši po jagodah. Pa niti ni posebej drago. Pa prav, da je super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 moj diši po bananah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se