Greyhound Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Torej, pri hiši imamo punco, ki je popolnoma nora na nogomet in želi biti nogometašica. Stara je 10 let. Zelo si želi trenirati nogomet in zato tukaj prisotne prosim za pomoč oziroma informacijo, kje v Ljubljani ali bližnji okolici obstaja klub, kamor bi jo lahko vpisali? Hvala za vsako informacijo! GH
Dry Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Tukaj imaš klube, ki igrajo v slovenski ženski nogometni ligi oz. v slovenski ligi kadetinj. http://www2.nzs.si/2000/lige/NASLOVI_%8EU16_0506P.pdf http://www2.nzs.si/2000/lige/NASLOVI_1.S%8ENL0506P.pdf
jozicag Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 mene pa zanima če kdo ve kateri ženski klubi (nogomet) obstajajo v mb?
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 a zdej bi pa še fuzbal rade igrale :? :grrr
Rude Boy Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 mene pa zanima če kdo ve kateri ženski klubi (nogomet) obstajajo v mb? Lisice razturajo na ledu - hokej-dvorana Tabor ! :OK: če že sanda7 ni za fuzbal ! .)
jozicag Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Lisice razturajo na ledu - hokej-dvorana Tabor ! :OK: če že sanda7 ni za fuzbal ! .) ma ne...otroci pr sosedu težijo :) pa sej bolš šport ko pa kej drugo :OK: :OK: no, če bodo hotl moped...ni blema :kva2:
amela Objavljeno Julij 31, 2011 Opozori Objavljeno Julij 31, 2011 Kolikor sem jaz slišala, da ženski nogometni klub v Ljubljani ne obstaja. Tudi jaz imam 13 let in bi rada začela trenirati nogomet, a kaj ko v Ljubljani ni nobenega ženskega kluba. Najbližji ženski nogometni klub pa je ŽNK Jevnica . Če slučajno gdo pozna ženski nogometni klub v nogometu in imam jaz napačen informacije naj to sporoči ? Lepo prosim ! Lep pozdrav!
Rude Boy Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 ŽNK Olimpija Bežigrad - Jama za starim stadionom ! Info za šankom !
Neža Košir Objavljeno Maj 3, 2015 Opozori Objavljeno Maj 3, 2015 Živjo! Jaz bi zelo rada trenirala nogomet,kje v Ljubljani ,drugače sem iz Borovnice.Nimam nobenih izkušenj ampak me to zelo veseli.Letos bom stara 18,upam da nisem prepozna ker res želim. Prosim za kakršne koli informacije! HVALA!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se