franc Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Še vedno mi ni jasno kako, da se ti platine dvakrat odpirajo. Včasih sem dosti apn-jev prešraufal, pa tega nikoli ni bilo. Ekscenter, ki odpira platine je bil pri apn-ju na magnetu. Tam zna mogoče bit problem. Platine pa itak zamenjaj. Če je prevelik razmik...
sedomed Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Če je prevelik razmik... Madona, pa saj smo mu povedal, kolk naj jih nastavi .
tjaz112 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 ja sej zdej je vredu,se odpirajo dobro,pa samo 1x zdej grem se nove gor dat da vidim če zaradtega ni iskre.
daneb Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Vse kar moraš vedeti za Tomos A 3 imaš na tej povezavi http://www.mopedriders.org/article_view.php?faq=2&fldAuto=27 za A 35 pa na tej http://www.mopedriders.org/article_view.php?faq=2&fldAuto=21 Pri nastavitvah bodi natančen. LP
tjaz112 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 ???? jz mam apn 6. aja btw,zdej sem menjal platine,ampak sevedno ni iskre,apmak zruka te pa res ZELO močno. kaj bi lahko to bilo,je morada kapica ki gre na svečko ekr ubistvu nimam tistega ta gumjastega je samo ta kovinsko iz kabla na svečko.
sedomed Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 ???? jz mam apn 6. aja btw,zdej sem menjal platine,ampak sevedno ni iskre,apmak zruka te pa res ZELO močno. kaj bi lahko to bilo,je morada kapica ki gre na svečko ekr ubistvu nimam tistega ta gumjastega je samo ta kovinsko iz kabla na svečko. Snemi kapico in daj kabel k cilindru ali nekam na maso pa boš videl če je iskra. Pa drugič daj komu drugemu držat kabel ko kurblaš. Po višini zvoka, ki ga ta oseba spusti ugotavljaš kvaliteto iskre .
mravlinc Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 ???? jz mam apn 6. In ti se res full začudiš, ko ti je en dav link za avtomatika, če pa sprašuješ v temi namenjeni za Avtomatike! :glare:
tjaz112 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 ja pi**a a naj odprem nova da bo takoj zaklenjena,brezveze novo odpirat,sploh pa sem itak napisal prvo objavo tole: živijo bi mi lahko prosim nekdo povedal koliko more biti pri APN 6 bat pred zmt in koliko se morajo platine odpirat?? hvala TAKO DA PŠT!!!!
franc Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 A3 APN isti k.... (kar se elektrike tiče)
sedomed Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 A3 APN isti k.... (kar se elektrike tiče) Jp, glih tko zruka :grim .
domina77 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Se eno zelo laicno vprasanje novinca, ki ni stromar . Ce sanamem samo magnet menjam kondenzator, moram magnet potem nazaj namestiti pod kaksnimi posebnimi pogoji (natancna lega itd) ali to ni pomembno in ga samo zategnem. Hvala
franc Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Seveda je pomembno. Magnet ima utor, na gredi pa je zatič in to se mora ujemati. lp Franc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se