vrho1679 Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Po moje bomo AFGANISTAN premagal, za druge tekme je pa precej od Toneta Vogrinca odvisno in od koga bomo gume dobil. Sicer se mi za fuzbal niti malo ne dvigne (sploh oni), toda ce bo treba iskat razlog za pivopitje bo bolj kot nč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Isabol: kaj je motokros???? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Hočeš definicijo!!!!!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 MIR .....banda nehvalezna! osebno sem se ze prav veselil na to SP.....potem sem pa izvedel,da s praznimi cestami ne bo nic .....prenosi bodo med delavnim casom ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Kle se gre za FUZBAL!Ne serite... Računam na tradicijo Špancev,da bojo popušili al pa neodločeno! LP DAN If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Zaj tole nedeljo bo fraj!!!ISKORISTITE!!!!!!!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 1:0 Za SLO Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: SLOVENIJA 2:2 ŠPANIJA gebre daj no ne bi tak zagrenjen Jaz nobenga športa ne sovrazim.....razn odbojke pa košarke! HA HA HA HA LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Sory man I allways forget/forgot, a whatever LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Bravo SANDA! Vsaka čast. Fantje, ženske odpirajo topik o fuzbalu!? Ker je SP največja stvar za SLO po osamosvojitvi in glede na to, da je Rocky velik prijatelj okroglega usnja, še delček mojega videnja na prvo tekmo s Španci. Dve leti nazaj sem bil na Euru 2000 v Amsterdamu kjer smo igrali proti Španiji in izgubili 2:1. Kljub porazu ostajajo nepozabni spomini na 10000 glavo množico slovencev, ki je celih 90 minut hrumno bodrila naše fante. Nepozabni ostajajo tudi trenutki ob petju naše Zdravljice, ko mi je šlo še tistih nekaj kocin kar jih imam na glavi pokonci in odkrito povedano zaroseno oko. Mislim, da se je še Prešerenov Franca obračal v grobu. O trenutkih, ko je padel izenačujoči Gol pa....delirij. Kot sem dejal, kljub porazu nepozabno. Sedaj se znova srečamo z Furijo (navijaško ime za Špance). Vedeti moramo, da je v tem trenutku španska liga najmočnejša nogometna liga na svetu. Zraven tega pa se pri njih igra najlepši in tehnično najboljši nogomet. Zraven tega imajo nogometaše kateri posamezniki lahko sami odločijo tekmo (Raul, Morientes, Tristan, Mendieta...)Zagotovo bo težje kot je bilo na Euru 2000. Naše najmočnejše orožje je obramba in kolektiv. Vendar proti takšni Furiji bo zelo težko. Če nam uspe neodločen rezultat je ta enak zmagi. Res, da Španci na dosedanjih SP niso nikoli prišli prav visoko in nikoli niso zmagali prve tekme, nas to ne sme uspavat. Vedno pa so pokazali dober in lep nogomet in velikokrat jim jeziček na tehnici ni in ni hotel preiti na njihovo stran. Vsaka tekma je nekaj novega in na vsaki se je treba ponovno dokazovat. Vedeti moramo, da je že sama uvrstitev na SP pravi čudeš glede na vse pogoje, ki jih imajo ostale reprezentance napram nam. Koliko nas je že Slovencev? Nogometni pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Naše najmočnejše orožje je obramba in kolektiv. Vendar proti takšni Furiji bo zelo težko. Nogometni pozdrav izpod vinogradov! Rocky Rocky, kljub tvoji evforiji me je malo strah take obrambe, kakršno so pokazali proti Gancem. Temu jaz nikakor ne morem reči obramba, in vsak, ki je samo malo gledal tisto tekmo ve, kako konfuzna in neorganizirana je bila naša obramba. Saj ne rečem, rezultat je že bil, samo vse ostalo pa... Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Naj bomo veseli, da smo prišli na svetovno. Drgač pa mislim, da bo Španija:Slovenija (2:1). Dubi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Pomoje je treba sam začetne napade zdržat, tko da če v prvih 30 minutah ne fašemo gola je pol že opravljenga. Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Se nebi strinjal. Spomnimo se malo tekme Slovenija - Jugoslavija...kdaj smo dobili prvi gol? Zbranost od 1. do zadnje minute pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Hočm povedat, da bodo Španci zihr na začetku najbolj prtisnili, da bi čimprej zlomili odpor klenih Slovencev. Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Naši bojo popušili! Ta gol k so ga dosegl proti tem k so igral (se ne spomen proti komu) je biu velka sreca! Tle je pa zihr ne bojo mel kr to je SP halo! Grem jz rajsi stran kr vidim da bom tepena Aja zelim hrastovo krsto lp, Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Vrtnica eno tako še pa se boš posušila! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Vrtnica: to so moške zadeve, kle ni enakopravnosti, tko da ne bit nekonstruktivna! Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: sorry visok nism, sploh pa na tak način ne. sam ne da se mi 90 min u tv bult po pa magari še nbenga gola ni, mam že raj odbojko alpa basket,aja pa fusbala tud ne maram zato ker sm doma zraven igriša tm pa sam čefurji tisto žogo nabijajo, upijejo ceu dan, da te srat prime! by gebre Mater si občutljiv!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Naši bojo popušili! Ta gol k so ga dosegl proti tem k so igral (se ne spomen proti komu) je biu velka sreca! Tle je pa zihr ne bojo mel kr to je SP halo! Grem jz rajsi stran kr vidim da bom tepena Aja zelim hrastovo krsto lp, Sanci MAla pazi se da te ponoči kdo ne vkrade!!!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Fantje so bodo borili, v to verjamem. Upam na 2:1 za Slovenijo! Pa malo sreče, pa bo!!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Tako tako!!! Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tetsuya Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 LP Jst sem tud eden tistih nogometnih fanatikov, ki je skoraj na vsaki domači tekmi slovenske reprezentance. Bil sem tudi v nepozabnem Amsterdamu in blo je res noro. Samo rezultat iz te tekme moramo še maščevat. SLOVENIJA 2 : 1 ŠPANIJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Vidim da je 99% motosvetovcev optimistov!!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Vidim da je 99% motosvetovcev optimistov!!!! speed man Eh OK da ne bom edina k ne navija za slovence pa nej zmagajo no oz bom drzala pesti da bojo (bi sla na tekmo dol s stricem sam mam solo ...) lp, Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se