Thundercat Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 prej ko slej, boš tudi rito nastavla(velika verjetnost).... :yes: če jo še nisi... no vsaj statistika govori tako...analni seks naj bi poizkusilo vsaj enkrat okoli 70 % parov.... nekaj statistik pa tukaj... raziskava-Pdf
Leon Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 a ne spada to pod povsem vsakdanji seks???? :eek: :hmm: se mi zdi isto kot če bi vprašala kdo prakticira ročno obdelavo, oralo, fisting, zlati tuš in podobno :blink: a ne vsi? :blink: Sem podobnega mnenja. :grim Drugač je pa fino, ko še kdo po analnem penetriranju bolj "na bum" (odrezavo - ne una hinavščina ala fijaaauuuu) iz telesa odvaja vetrove. :eek:
pupa Objavljeno April 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2006 prej ko slej, boš tudi rito nastavla(velika verjetnost).... :yes: če jo še nisi... kaj, a bi jo mogla? bom kaj slabša, če je ne bom in je še nisem?? :hmm:
Leon Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Katera jo ne...... zamuja big time. :grim
Pervy Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 kaj, a bi jo mogla? bom kaj slabša, če je ne bom in je še nisem?? :hmm: kako pa seksaš "tistih dneh"? :blink:
Thundercat Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 kaj, a bi jo mogla? bom kaj slabša, če je ne bom in je še nisem?? :hmm: sej le povdarjam statistične podatke...kako boš izpadla v očeh tvojega izbranca, če mu ne nastaviš rito ti bo pa on povedal...
Jurij Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 ..kako boš izpadla v očeh tvojega izbranca, če mu ne nastaviš rito ti bo pa on povedal... se mi glede na statistiko dozdeva, da bo rekel "...če nauš ti, bo pa naslednja..." :devil:
Dry Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 sej le povdarjam statistične podatke... ... ki so nazorni tudi v tem, da je malo takih, ki so probali/a, pa jim ni bilo všeč.
SiR Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 sej le povdarjam statistične podatke...kako boš izpadla v očeh tvojega izbranca, če mu ne nastaviš rito ti bo pa on povedal... a se ni NTS enkrat nekaj razpištolila, da to pa že ne ... ?
Provokator Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 (popravljeno) kako pa seksaš "tistih dneh"? :blink: Oralno?? :P Škoda, da iz odgovorov na anketo ni razvidno, ali je analno občevanje moški-ženska, ali moški-moški. Sodeč po postih v nekaterih drugih temah, je onih tadrugih precej več kot taprvih :SS Popravljeno April 26, 2006. Popravil poln presenečenj
moto rider Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Kar je reku, je reku!!! Tole pa je aktualna tema! :grim Tri strani v devetih urah, pa se še tud eden ni ojunačil. Samo hlinite, pa vsi po vrst ga namakate... :D :D :D
Thundercat Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 ne, ker nimam skom :angry2: simon je na voljo.... .)
hotschko Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 če da Pupa meni nos v rit, imava oba nos v riti ampak jasem relativno na boljšem ... a je to tudi analni odnos :))))))
semamiz Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 če da Pupa meni nos v rit, imava oba nos v riti ampak jasem relativno na boljšem ... a je to tudi analni odnos :)))))) Napačno vložena investicija :kva2: :lol1:
FlamE#7 Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 simon je na voljo.... .) ker simon, ker simon?! :P
don3 Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 Vse v življenju je treba probat, nikol ne veš, kje se najdeš... :naughty: :naughty: :naughty:
Dolenc™ Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 ..in pol se zaveš, da si dejansko v riti.
.T. Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Evo Pupa čtivo zate: http://www.spolnost.com/index.php?page=analni_odnos Tadej
semamiz Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Vse v življenju je treba probat, nikol ne veš, kje se najdeš... :naughty: :naughty: :naughty: :hmm: Nič ni narobe , če sta oba za stvar in vama to paše :OK:
pupa Objavljeno April 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2006 Evo Pupa čtivo zate: http://www.spolnost.com/index.php?page=analni_odnos Tadej zakaj pa misliš, da bi jaz to rabila?? Mene samo zanima, koliko vas to prakticira.........
SiR Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 (popravljeno) simon je na voljo.... .) TC, te mora pa res tiščat in družba omejevat,da druge ponujaš, čeprav ga hočeš sam fasat ... Popravljeno April 28, 2006. Popravil SymRu
moto rider Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 zakaj pa misliš, da bi jaz to rabila?? Mene samo zanima, koliko vas to prakticira......... Kdo pa misliš, da ti bo povedal? :D :D :D :hmm:
Pervy Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kdo pa misliš, da ti bo povedal? :D :D :D :hmm: jaz :grim drugače pa še ena zanimivost o anali - včasih so pravili tudi "po češko" ker je bila to baje v časih avstroogerske priljubljena metoda kontracepcije na češkem :devil: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se