ticmantl Objavljeno April 27, 2006 Deli Objavljeno April 27, 2006 no jaz bom še tukaj vprašal...mogoče je mel kdo isti problem! Kolega je pripeljal k meni novega nrg-ja..hyper2 motor! Iz zx-a sma zbila blokado, dala ven blokado, ter malo trše federce pa polini valčke..nevem teže! Ko se je peljal je skuter šel porazno..slabi pospeški no končna je bla ene 75km! Potem sma dala not multivarja pa 4g valčke in polini modre fedrce..dokaj trde! Isti problem..skuter ni potegno..končna tudi slaba! Pol sma dala nazaj orginal vario pa še malossi zelene federce...pa tudi ni šlo! Povratna vzmet je bla polini bela! Slučajno kdo ve v čem je problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Probaj samo izpuh, lažji valčki in originalna povratna. Ko sem jaz dal multivara not pa belo povratno mi skuter ni šal nikam, samo visoke obrate je dobival pa drl se je ful :), z original povratno pa gre vredu. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se