cipka91 Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 ksn vej kje bi lohku dobil zadnjo gumo za mini crossa? velikost je 12inpol krat 2.75 pišite! hvala lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 ja vpraš prodajalca! drugač pa reč enmu k to voz iz tujine pa ti lahko to sigurno za male pare zrihta! sam dej mi ti rajši povej kako gre ta mašinca k jest bi si tud to ubavu! aja pa sorry k mal temo spreminjam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipka91 Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2006 ja vpraš prodajalca! drugač pa reč enmu k to voz iz tujine pa ti lahko to sigurno za male pare zrihta! sam dej mi ti rajši povej kako gre ta mašinca k jest bi si tud to ubavu! aja pa sorry k mal temo spreminjam :D ta mašinca ima nosilnost 80kg, gre do 55km/h, ko vzames vn blokatorje do 75km/h. ima še kar veliko moč......ne vem kaj naj ti še povem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 ti je uspelo dati blokade ven??? se mi zdi je tebe 1xneki zanimal...al se pa motm :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipka91 Objavljeno Maj 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2006 ti je uspelo dati blokade ven??? se mi zdi je tebe 1xneki zanimal...al se pa motm :D ne nism še niti poskušal jih dat vn, ker me guma jebe zdej...ima ksn gumo?? al pa vej kwd bi jo dubu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se