Skoči na vsebino

Kajak

lo1ma

Priporočene objave

Zanima me,če ima kdo kakšne izkušnje z omenjenim kajakom, predvsem z daljšimi (več dnevnimi) izleti po morju. Potreboval bi čim več info s prve roke preden se odločim za nakup.

post-1682-1146559880_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

premalo adrenalina :krneki:

tist na divjih vodah :OK: , to pa ja, ja.... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

premalo adrenalina :krneki:

tist na divjih vodah :OK: , to pa ja, ja.... :kva2:

no ja,če pa vreme in tokovi ponagajajo se hitro znajdeš zelo zelo daleč stran od cilja.. :slap:

v reki pa je do brega ponavadi res blizu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me,če ima kdo kakšne izkušnje z omenjenim kajakom..

ys ne

:blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to more bit res super zadeva,samo mal morš met srečo z vremenom :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imel sem tako gumico in razen za rekreacijo, za drugo je ne priporočam. Sicer je možno opraviti tudi takšen podvig, kot si si ga zamislil. Priporočam "DRŽI SE OBALE" Pa ne zaradi kakšnega strahu! VARNOST! V slučaju hude ure, boš to lepše preživel na kopnem, kot pa v vodi, ki prši kaplice in z močnim vetrom dela meglice, tako, da ti zmanjkuje zraka za dihat. (velika možnost utopitve, kljub temu, da imaš glavo ven iz vode).

No pa brez panike.

Vsak malo drugačen podvig je dobrodošel, saj se boš fino počutil, ko boš kolegom in prijateljem o tem govoril. Lahko pa še nam na MS, kaj napišeš in poslikaš, kako se bo izteklo.

Srečno pa Lp Regi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Točno to pisanje sem hotel in želel brati.. Omenjenih nevarnosti na morju se zavedam in pomalem poznam..

Hvala na info...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede kajakov za divjo vodo bi ti sam lahko velik vec povedal, ti za na morje so pa pač zelo okorni in v bistvu namenjeni le temu, saj drugje niso uporabni. Kot pa ti je en zgoraj napisal se je predvsem treba pozanimat o vremenu in tokovih :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!