moto rider Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Jaz bi rekel Sanda7 :OK: Je duhovita, nikoli ne zameri, vse obrne na zabavo, pa še sama sexi oslarija :wub: ji roji po glavi! Ta bo vedno mlada! :grim Buh ne dej, da se postara! :o :grrr Samo moje skromno mnenje.
Ganges Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Možno ja :D Zakaj pa ni ankete? :blink: A da ne bi kere ven izpustil? :D
Ćardak Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Zakaj pa ni ankete? Za najbl sexi motosvetovko :naughty:
Wobewt Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Se vidi, da imamo različne kriterije za duhovitost. :grim Še dobr, da je tako, heh.... B) B)
duhec Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jst tudi za nagayo!! :devil: :devil: :devil:
Nagaya Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 (popravljeno) kandidiram za najbolj sarkastično in zajedljivo...zato odstopam od bitke za najbolj duhovito :photo: go sanda :winkiss: Popravljeno Maj 5, 2006. Popravil Nagaya
cyc Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Ne, ne, samo jaz mam malo izkrivljene predstave za duhovitost. :devil:
SiR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 kandidiram za najbolj sarkastično in zajedljivo...zato odstopam od bitke za najbolj duhovito :photo: go sanda :winkiss: v konkurenci Nagaya-Alla-Vale-Lina? jaz bi za duhovito kandidiral še NtS... :lol1:
Vale Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 v konkurenci Nagaya-Alla-Vale-Lina? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Nagaya Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 v konkurenci Nagaya-Alla-Vale-Lina? da :photo:
Alla Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 U ti mater :eek: , zgleda, da se nam obeta še anketa za bitch motosveta. Potem dajmo pa še za cinika motosveta eno anketo naredit. (se ve, kdo je moj favorit... )
SiR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 U ti mater :eek: , zgleda, da se nam obeta še anketa za bitch motosveta. Potem dajmo pa še za cinika motosveta eno anketo naredit. (se ve, kdo je moj favorit... ) NRR?
Leon Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Itaq Za pogret: Sanda7 + Tanjuska. Za po hladit: četvirica zgoraj imenovanih :blush:
jax Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Kot oseba je BolhA^ brez konkurence! :OK: Na forumu... Pa ne vem... Lina sem pa kje kako dobro pove :)
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Itaq Za pogret: Sanda7 + Tanjuska. Za po hladit: četvirica zgoraj imenovanih :blush: Pod tole se podpišem tut jest :grim
Alla Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Aaaaaaaaa, zdaj pa vem, zakaj me kronično zebe! :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se