ton Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Sanda7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 a to velja samo za osebe na MS ženskega spola ali druge tudi? ker eni tu gor so fejst duhoviti, uradno sicer moški ampak včasih pa cvilijo ko pičke :devil: PS: "zaradi takih imamo motoristi slab image, etc..!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 a to velja samo za osebe na MS ženskega spola ali druge tudi? ker eni tu gor so fejst duhoviti, uradno sicer moški ampak včasih pa cvilijo ko pičke :devil: PS: "zaradi takih imamo motoristi slab image, etc..!" Pol pa začni mal basirat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 a to velja samo za osebe na MS ženskega spola ali druge tudi? ker eni tu gor so fejst duhoviti, uradno sicer moški ampak včasih pa cvilijo ko pičke :devil: PS: "zaradi takih imamo motoristi slab image, etc..!" Pa ti mi misli bereš..... sem že hotela na koncu mojega zgornjega posta pripisat moško ime, pa sem si rekla, da ne smem bit hudobna, ker se vse vrne.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Pa ti mi misli bereš..... sem že hotela na koncu mojega zgornjega posta pripisat moško ime, pa sem si rekla, da ne smem bit hudobna, ker se vse vrne.... :P Če napišeš SymRu, ti jajca odtrgam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 dej pa še glasujem za MANU zgleda da ma smisu za . . humor ćau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 jaz pa glasujem za vse ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 jaz pa glasujem za vse ... Ejjj, ne moreš tako! Smo glih mal žerjavco razpihal, ti bi pa kar nekaj miril. :angry2: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Če napišeš SymRu, ti jajca odtrgam :devil: ...kulturno izraženo....''te pošlem na popolno preobrazbo''.. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :? je ni,so vse fajn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nadja Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Manu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Manu ;) Hvala. :) Ampak zarad tega se ti pa res ni blo treba na novo registrirat. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Hvala. :) Ampak zarad tega se ti pa res ni blo treba na novo registrirat. :) To sm naredu zato, da me neb Vale po zobeh vlačla :blush: ups, wrong username :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Jaz bom glasoval v nedeljo, ko se vrnem s piknika. Računam, da bom tam kašno duhovito spoznal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :P To sm naredu zato, da me neb Vale po zobeh vlačla :blush: ups, wrong username :devil: :grim :grrr :grim :grrr Ti si pa slika. Čak, te grem v ful lepe fotke nalimat al pa med ribe....:photo: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Ti si pa slika. Čak, te grem v ful lepe fotke nalimat al pa med ribe....:photo: :P :D daj me med hiljadu somova ;) tko bom narbl veseu, pa še Ganges me nau skušal odret :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :P :grim :grrr :grim :grrr Ti si pa slika. Čak, te grem v ful lepe fotke nalimat al pa med ribe....:photo: :P :D ka pa jz ,sem tud glasoval za tebe ???? jz pa med tigre a ne' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 ka pa jz ,sem tud glasoval za tebe ???? jz pa med tigre a ne' Ja. Direkt med tigre. Sam še sliko najdem. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Ja. Direkt med tigre. Sam še sliko najdem. :P kero sliko bi pa mela? mojo al tvojo.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Mojo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 A lahko glasujem za vse udeleženka Štamperl piknika hkrati ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Mojo. :) pol pa kr gr z njo1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 In zmagala bo Svastika :P Vedno vsakega nasmeji :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) Glasujem za Klimbro :grim :devil: Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 In zmagala bo Svastika :P Vedno vsakega nasmeji :lol1: samo nasmeh je bolj grenak ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se