pupa Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Letos sem se za sigurno odločila, da grem na pohod okoli Ljubljane v soboto 6.5.2006. Zadeva je dolga 35 km in bi jo lahko speljala v nekih osmih urah...... ima še kdo mogoče namen iti? Če še kdo gre, naj se javi, mogoče bi se lahko celo kje srečali in kako rekli...... Jaz grem sama in mi bo kaka družba čisto prav prišla .) Če vas zanima, imate pa tudi link: http://pohod.slo-timing.com/
Einherjar Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Hja, nic... Fajn se mejte. (ce bi hotel hodit, ne bi kupoval ne motorja, ne avta)
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Pupa, kolk kilometrov me lahko nosiš štuporamo? :P
pupa Objavljeno Maj 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Pupa, kolk kilometrov me lahko nosiš štuporamo? :P -15 .) lahko pa greš z biciklom zraven, samo potem ne boš dobil medalje .)
Ganges Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Sym kaj pa če bi ti kak kilometer nesel mene, potem nekdo drug in bi mogoče tudi jaz prišel do konca :hmm:
pupa Objavljeno Maj 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 No tako, po šestih urah in pol sem prehodila 35. km :OK: sej gre..... sam pa priznam, da ni najlažje. Zdele se mi že polni banja s toplo vodo, da se malo odmočim. Sicer pa sem na poti nabrala 5 žuljev in boleče mišice.... je pa to zagotovo prvič in zadnjič. Je kdo bil mogoče?
Gricko Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 jp...danes je bil lep dan in VELIKO število udeležencev....rekordno! štartalo jih je skoraj 2000 na 35 Km in velik procent jih je tudi opravilo s potjo! jaz sem delal na eni stojnici, in pri meni jih je 75% ki so štartali tudi končalo! vglavnem :worship: vsakemu ki se je spravil v to....jaz ne vem če bi prehodil :hmm: lp
batzajla Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 bravo pupa .) mrbit grem pa nasledn let,zna bit vredu,sam družbo bi blo pa fino met ja
pupa Objavljeno Maj 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 jp...danes je bil lep dan in VELIKO število udeležencev....rekordno! štartalo jih je skoraj 2000 na 35 Km in velik procent jih je tudi opravilo s potjo! jaz sem delal na eni stojnici, in pri meni jih je 75% ki so štartali tudi končalo! vglavnem :worship: vsakemu ki se je spravil v to....jaz ne vem če bi prehodil :hmm: lp na kateri si pa delal? jaz sem začela in zaključila v šiški oz. pri bajerju........ batzajla, samo upam, da imaš malo kondicije, ker jo rabiš... predvsem rabijo podplati kondicije.......
Ganges Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 No tako, po šestih urah in pol sem prehodila 35. km :OK: Čestitam :D A je to dober čas pohoda? Najprej si rekla, da računaš na 8 ur. Glede na to je že precej bolje. lp
Pravokotar Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Najprej si rekla, da računaš na 8 ur. Glede na to je že precej bolje. lp Itaq. Če bi najprej rekla, da računa na 4 mesece, bi blo pa sploh prima! :D
pupa Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Itaq. Če bi najprej rekla, da računa na 4 mesece, bi blo pa sploh prima! :D jah en par je štartal pred mano 2. minuti in je tudi dve minuti prej končal. V zadnjem delu sta me spet prehitela in končala malo pred mano. Pa sta bila petič. Vsi ostali, kateri so bili, so porabili 8. ur in še več. Menda sem imela zelo dober čas.......... ampak kot sem rekla - nikoli več..... .)
Gricko Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 na kateri si pa delal? jaz sem začela in zaključila v šiški oz. pri bajerju........ delal sem na točki "pri jakatu - 7 " na rudniku (peruzzijeva/dolenka) drugače pa kot si že rekla je 6 ur in pol dober rezultat, pusti stati na miru tiste, ki lavfajo cel krog in opravijo po parkrat na leto to pot + še veliko drugih poti......eni pridejo na pohod kot na predpripravo za maraton, mi pa naj bi jih merili .) vglavnem naslednje leto zopet, do takrat bodo žulji in negativne misli pozabljene in vsa polna pričakovanj se boš zopet podala na pot :slap: .....in na koncu se boš zopet spomnila, zakaj si prejšne leto rekla "nikoli več" :D lp
pupa Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 delal sem na točki "pri jakatu - 7 " na rudniku (peruzzijeva/dolenka) drugače pa kot si že rekla je 6 ur in pol dober rezultat, pusti stati na miru tiste, ki lavfajo cel krog in opravijo po parkrat na leto to pot + še veliko drugih poti......eni pridejo na pohod kot na predpripravo za maraton, mi pa naj bi jih merili .) vglavnem naslednje leto zopet, do takrat bodo žulji in negativne misli pozabljene in vsa polna pričakovanj se boš zopet podala na pot :slap: .....in na koncu se boš zopet spomnila, zakaj si prejšne leto rekla "nikoli več" :D lp no, potem sva se pa videla .) pa takrat sem bila še polna elana :slap:
moto rider Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Nisem nič nazaj bral... Jaz bi šel tudi na pohod, če bi se lahko naukol' z motorjem peljal! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se