xr800 Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Niso zmagali nezasluženo...... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Sem mislil, da Brazilci že celo prvenstvo igrajo samo toliko kolikor je potrebno za zmago...... Pa vidim, da boljše ni šlo. Sicer sem si kar mislil, da ne bodo prvaki, ampak, da bodo tako slabo igrali?? Se je še enkrat pokazalo, da nogomet igra ena ekipa, ne enajst posameznikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Zaslužena zmaga Francozov. Nepovezana in kao "evropska" brazilska igra je končno doživela to, kar bi morala že prej. :OK: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 bravo Francozi :worship: ....Brazilcem se je končno maščevala ta njihova aroganca in bahavost na tem svetovnem prvenstvu, v bistvu pa danes niso nič pokazali, mislim da o njihovi igri vse pove dejstvo, da je prvi strel v okvir gola napotil Ronaldo dve, tri minute pred koncem tekme :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Torej bo finale evropski Jst pravim na nemčija/francija TO bo majka :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2006 (popravljeno) FRANCIJA!!! ..... brazilci SKRIJTE SE!!!...zadnja tekma katastrofa res... :blink: Popravljeno Julij 1, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
husky610 Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Bravo francesi..... :OK: Kot kaže bodo Azzuri ene evropejce morali v finalu napokat.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tepko Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Nemci bojo prvaki, ker majo tud največjo podporo s tribun. Tako kot so jo imel francozi, ko so bli prvaki. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Torej bo finale evropski Jst pravim na nemčija/francija TO bo majka :OK: Ne, ne finale bo Nemčija/Portugalska in Portugalska bo prvak :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 PORTUGALSKA vs ITALIJA :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Joj mi je kar žal Brazilcev, so pa jim Francozi pokazali kaj je pravi Evropski nogomet, upam na finale Francija - Nemčija ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Ne, ne finale bo Nemčija/Portugalska in Portugalska bo prvak :OK: francozi bodo portugalce napokal .) PORTUGALSKA vs ITALIJA :yea1: :yea1: :yea1: nemci bodo italjane napokal .) ... upam na finale Francija - Nemčija ! To je beseda :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 vsi ste kr neki pametni, se mi zdi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 vsi ste kr neki pametni, se mi zdi ... ja zato pa je ta tema :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 (popravljeno) vsi ste kr neki pametni, se mi zdi ... ...še najbolj pa ti, kot ponavadi .) Popravljeno Julij 2, 2006. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 francija bo spet št. 1 na tem svetovnem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Prvenstvo se bliža koncu, pa sem pogledal, kako smo najpametnejši med pametnimi napovedali razplet prvensva pred nekaj tedni...... :OK: ...moji BRAZILIJA in HRVAŠKA moji Slovenija in Urugvaj NK Drava. B) :grrr :grrr :lol1: :lol1: :grim :grrr brazilija :OK: Slonokoscena obala :OK: Sam prvaki bodo pa verjetno spet toti Brazilci :zzz: brasil :OK: Pomoje Brazilija, čeprav si mislim da bojo daleč prišli tudi Hrvati. italijani znajo daleč pridt drgač pa favoriti; brasilci!!! finale bo pomoje anglija vs brazilija brazilija jasno!!! upam da se bodo režiserji spomnili tudi navijačice kaj kazat :grim :whistle: Deutschland uberall :devil: Navsezadnje bo Brazilija še za najmanj 4 leta vzela pokal domov... :lol: In za konec, da ne bo jeze, še moj prvi veleumni komentar glede favoritov..... Po moje so edini favoriti Brazilci. Upam pa, da jih bo presenetilo kako evopsko moštvo, ko bodo imeli slab dan. Po moje bi lahko bili tega sposobni Švedi in Angleži. Sicer pa bi jih lahko premagali tudi Nemci, ki pa se znajo samo boriti, nogometa pa itaq ne bodo nikoli znati igrati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 ...še najbolj pa ti, kot ponavadi .) Hja, a je še kdo napoveda, da bodo Francozi nabil Brazilcem zlato kopačko v anus? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 (popravljeno) Ja jst in učer sm tko naviju za Francoze kokr da bi Slovenija (al pa kera druga Yugo država ;) ) igrala :P hehe Mislm pa da bo finale Francija - Italija Portugal bo 3. :) Popravljeno Julij 2, 2006. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 kerakoli reprezentanca naj osvoji prvenstvo, sam da ne bodo Nemci :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 kerakoli reprezentanca naj osvoji prvenstvo, sam da ne bodo Nemci :whistle: tole se pa čisto strinjam.... mi gredo počasi na kurac teli Nemci. so izločili moje favorite argentino :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Nemc bo pa sedaj malo težko zjebat...... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 vsi pozabljate na italjane, so iz tekme v tekmo boljši, pa še gole so začeli dajati, napovedal sem finale italija brazilija, sedaj pa bo francija zamenjala brazilijo :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 vsi pozabljate na italjane, so iz tekme v tekmo boljši, pa še gole so začeli dajati, napovedal sem finale italija brazilija, sedaj pa bo francija zamenjala brazilijo :? :? Ne ne nuben ne pozablja :P jst računam na njihov uspeh letos ;) če bo pa finale res Francija : Italija se morjo italiani maščevat za Euro 2000 :D Drugače mi je pa vseeno, samo da niso Argentinci in pa Brazilci kje zraven, ker so trenutno prepotentni in težko gledljivi..žal. Tako da je povsem prav da so šli domov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Škoda za argentino,škoda za brazilijo...škoda škoda škoda... :trance_33_sleep: Mogoče pa je nostradamus še prav zadel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se