vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Ewo, un italjan, ki je prletu s kolenom Ballacku v hrbet, bi moral dobit rdeč karton. :P Ta Italijan je zaključil nogometno kariero (zgleda da ni vedel, da je Ballak dober prijatelj Čak Norisa :ninja: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Ja pa ja :grrr Če veljajo koščice od lubenica, potem je odgovor NE ... :lol1: :lol1: PIPIKAAAA :lol1: :lol1: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 :lol1: :lol1: PIPIKAAAA :lol1: :lol1: :zzz: Tebi je pa hudo dolgčas a ne da ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Vale, dolgočasna si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 :naughty: :wub: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Vale, dolgočasna si. Jah kaj češ, prešaltaj program, mogoče bo pomagalo :grim Fuzbal je šele jutri ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Fuzbal je šele jutri ... Vali, motiš se :grim , fuzbal je dans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Vali, motiš se :grim , fuzbal je dans Maš res :grim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Ta Italijan je zaključil nogometno kariero (zgleda da ni vedel, da je Ballak dober prijatelj Čak Norisa :ninja: ). Še je pravica na svetu! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Ballack me mal preveč spominja na Kena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Da ne rečem, na koga me ti spominjaš..... :glare: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Da ne rečem, na koga me ti spominjaš..... :glare: :xx: na pobesnelega maxa mogoče? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Da ne rečem, na koga me ti spominjaš..... :glare: :xx: Na Barbi :? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Na Barbi :? ... :eek: Jaz sem pa mislil, da je zaradi gležnja na kliničnem, ne pa zaradi plastične kirurgije :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Da ne rečem, na koga me ti spominjaš..... :glare: :xx: In na koga šele ti mene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 nakoc,se jim bo še pa kje usral,da bojo št. 1 .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 In na koga šele ti mene... Sym jaz sem dolgočasna, ti se pa ponavljaš ... :grim forward please Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 na DSF-u že na veliko razpravljajo ali bo moral Klinsmann spakirat kovčke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Verjetno jih bo kar sam......Matheus že komaj čaka (bo videl da ni isto vodit Madžare/Nemce)..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 danes pa upam, da gredo portugalci naprej. finale italija - portugalska :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 danes pa upam, da gredo portugalci naprej. finale italija - portugalska Upam da res, čeprav močno dvomim. Frenčmeni so močni u PM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 edino dobro partijo so odigrali proti braziliji, kateri niso sploh se upirali. portugalci so pa borci in igrajo z srcem. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 portugalci so pa borci in igrajo z srcem. :OK: sej zato bo FINALE: ITALY vs PORTUGAL :yea1: :yea1: :yea1: P.S. oba sta favorita sam sosedom privoščim GO ITALY :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 edino dobro partijo so odigrali proti braziliji, kateri niso sploh se upirali. aja ??? :blink: španci pa so jim tudi kar pustili da jih naklofajo ! francozi bodo še enkrat ruknili portugiče tako kot so jih doma na svetovnem ! tako kot so doma brazilce pohopsali, so jih tudi tukaj ! Klinsman pa je lahko srečen in vsa nemčija z njim da so sploh do polfinala prilezli ! :OK: na naslednjem evropskem jih bomo še mi rezali ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 če slučajno zmaga italija na SP ne jem več pašte... :glare: če pa že, sigurno ne Barille Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se