Wobewt Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Po moje bo hrvaška zmagal 2:0....:) Nč : nč. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 http://24ur.com/naslovnica/novice/spnemcij...618_3075946.php Brazilija : Avstralija 2:0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 škoda, da Avstralci niso zdržali do konca, dobro so se upirali in imeli nekaj lepih priložnosti za gol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 u 24. minuti pa trenutno Francija vodi proti Koreji z 1:0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Bi moglo bit že 2:0... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Bi moglo bit že 2:0... Jp, a v 81. minuti Francija:Koreja 1:1 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Jp, a v 81. minuti Francija:Koreja 1:1 :D :worship: Tale koreja preseneča :OK: Francija pa še prot Togu ne vem če bo zmagala s tako igro .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 (popravljeno) a je kdo zadnjič poslušal komentarje Čira Blaževića na HTV2 s tekme Argentina:SČG? :lol1: :drunk: "..ovaj sudija stvarno je patak!", ponovljeno neštetokrat.. Popravljeno Junij 19, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Čiro legenda ! S presto v ustih da ne spušča več takih sočnih ! :OK: zatemnjen ! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 a je kdo zadnjič poslušal komentarje Čira Blaževića na HTV2 s tekme Argentina:SČG? :lol1: :drunk: "..ovaj sudija stvarno je patak!", ponovljeno neštetokrat.. PAPAK!!! Žal mi je samo tega, da niso bili tuđmani na argentinskem tnalu namesto srbov!!! Ma sej bodo šli kenguruji naprej!!(upam da bodo izenačili v 93 minuti) Ravnokar sta mi dva kravatarja malce dvignila tlak-bili so najmanj za razred boljši od brazilcev in za tri od japoncev. Edini krivec za "poraz" pa je sodnik!!! Kaj pa malo samokritike??? :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Jaz navijam za tole reprezentanco... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Jest tut :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Jaz navijam za tole reprezentanco... :kva2: :D :wub: jest tut :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 A kdo upa napovedat rezultat Švedska-Anglija. Stavim na zmago Švedske 2:1 oz. neodločeno. Kvota je kr dobra :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 neodločeno ! a bodo sedaj ko sta dve tekmi istočasno eno predvajali na A kanalu eno na nacionalki ! ja, saj vem da sem nepopravljiv optimist ! ne bom gledal ! iz principa in navade ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Stavil na anglijo ampak bolj dvomim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Stavil na anglijo ampak bolj dvomim .) Jaz pa nikoli ne stavim, za ekipo katero navijam (Švedska), k pol bi se mi lahka zamerl .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Eh jst kolkor sploh stavim na vsake tolk časa stavim čist iz zabave in se ne sekiram in ne zamerim nobeni ekipi če mi zafura par 100 tolarjev :) Drugač bi se mi pa fajn zdel da dans zmagajo še Paragvaj pa Anglija da pobašem še kakšnga jurja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Eh jst kolkor sploh stavim na vsake tolk časa stavim čist iz zabave in se ne sekiram in ne zamerim nobeni ekipi če mi zafura par 100 tolarjev :) Drugač bi se mi pa fajn zdel da dans zmagajo še Paragvaj pa Anglija da pobašem še kakšnga jurja :P To itaq, sam če se mi poklapa 5 tekem, pa da tazadno argentinci npr. sam remizirajo, jih zveseljem popluvam. Šwedov ne bi mogu :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 boli me za žogobrc.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 boli me za žogobrc.... :whistle: lepo, da si se oglasil tukaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Tristo boga so me včer v 91.minuti švedi zaj***l :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 saj ne da bi kaj rekel samo tradicija velja Švedi že 38 let tabu za Anglijo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Dans bo pa Argentina zbila Nizozemsko da jim nič ne bo jasn... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 ..upam da bodo 'jugosi' vsaj danes zmagali :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se