Skoči na vsebino

Svetovno Prvenstvo v nogometu

Ćardak

Priporočene objave

Jp, a v 81. minuti Francija:Koreja 1:1 :D

:worship:

Tale koreja preseneča :OK:

Francija pa še prot Togu ne vem če bo zmagala s tako igro .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je kdo zadnjič poslušal komentarje Čira Blaževića na HTV2 s tekme Argentina:SČG?

:lol1: :drunk:

"..ovaj sudija stvarno je patak!", ponovljeno neštetokrat..

Popravljeno . Popravil Špilferderber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čiro legenda ! S presto v ustih da ne spušča več takih sočnih ! :OK: zatemnjen ! :angry2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je kdo zadnjič poslušal komentarje Čira Blaževića na HTV2 s tekme Argentina:SČG?

:lol1: :drunk:

"..ovaj sudija stvarno je patak!", ponovljeno neštetokrat..

PAPAK!!!

Žal mi je samo tega, da niso bili tuđmani na argentinskem tnalu namesto srbov!!! Ma sej bodo šli kenguruji naprej!!(upam da bodo izenačili v 93 minuti)

Ravnokar sta mi dva kravatarja malce dvignila tlak-bili so najmanj za razred boljši od brazilcev in za tri od japoncev. Edini krivec za "poraz" pa je sodnik!!! Kaj pa malo samokritike??? :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kdo upa napovedat rezultat Švedska-Anglija. Stavim na zmago Švedske 2:1 oz. neodločeno. Kvota je kr dobra :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neodločeno !

a bodo sedaj ko sta dve tekmi istočasno eno predvajali na A kanalu eno na nacionalki ! ja, saj vem da sem nepopravljiv optimist ! ne bom gledal ! iz principa in navade ! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stavil na anglijo ampak bolj dvomim .)

Jaz pa nikoli ne stavim, za ekipo katero navijam (Švedska), k pol bi se mi lahka zamerl .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh jst kolkor sploh stavim na vsake tolk časa stavim čist iz zabave in se ne sekiram in ne zamerim nobeni ekipi če mi zafura par 100 tolarjev :)

Drugač bi se mi pa fajn zdel da dans zmagajo še Paragvaj pa Anglija da pobašem še kakšnga jurja :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh jst kolkor sploh stavim na vsake tolk časa stavim čist iz zabave in se ne sekiram in ne zamerim nobeni ekipi če mi zafura par 100 tolarjev :)

Drugač bi se mi pa fajn zdel da dans zmagajo še Paragvaj pa Anglija da pobašem še kakšnga jurja :P

To itaq, sam če se mi poklapa 5 tekem, pa da tazadno argentinci npr. sam remizirajo, jih zveseljem popluvam. Šwedov ne bi mogu :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans bo pa Argentina zbila Nizozemsko da jim nič ne bo jasn...

:yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!