Skoči na vsebino

pismo dr. Erika Breclja, dr. med. spec. kirurga iz Lj. KC

SiR

Priporočene objave

Seveda bo vse kot ponavadi. Veliko gobcanja, nihče pa ne bo ničesar naredil, da bi se zadeve spremenile. Vključno z nami.

in

kakšno akcijo bi ti predlagal - mogoče protestni motozbor brez navijanja in ropotanja pred KC?

<_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda bo vse kot ponavadi. Veliko gobcanja, nihče pa ne bo ničesar naredil, da bi se zadeve spremenile. Vključno z nami.

Moja mama začne čez 2 dni spet s terapijo obsevanja tumorja ... Morda ji lahko prišepnem, naj jih vse pošlje v tri krasne vsak dan? :?

PS: tako prijaznih in uglajenih zdravnikov in sester, kot so na onkološkem, nisem videl še nikjer, pa čeprav imajo verjetno tak overload, da bi se meni že zmešalo ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in

kakšno akcijo bi ti predlagal - mogoče protestni motozbor brez navijanja in ropotanja pred KC?

<_<

Nič več ne bom predlagal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: tako prijaznih in uglajenih zdravnikov in sester, kot so na onkološkem, nisem videl še nikjer, pa čeprav imajo verjetno tak overload, da bi se meni že zmešalo ...

Rad

verjamem in isto lahko rečem za ortopedsko kliniko.

Na

veliko žalost in jezo nas vseh pa to pri sporih trgovcev z ministrstvom za zdravje in namestitvi prepotrebnih operacijskih miz nič ne pomaga, saj je očitno vsem trgovcem in politikom vseeno koliko ljudskih življenj stanejo njihova jajcanja. Zelo rad bi pogledal človeku, ki bo zaslužil nek velik denar s tem, v oči in ga vprašal:

"Kaj porkamadona, hudič ušiv si pa misliš o svojem krvavem denarju !!?"

Da

o bebavih politikih, ki so vse skupaj zakuhali sploh ne začnem, saj so preneumni, da bi sploh premislili o tem, da njihova nesposobnost urediti zakonodajo dobesedno ubija ljudi. Tako v bolnicah kot na cestah.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če

bo ta naš Dalajlama samo še eno muksnil o Darfurju !!!

:angry2: :angry2: :angry2:

Šele danes dobil in prebral zadevo in prvo, kar sem pomislil je točno to kar pravi Broj Jedan, kakšni licemerji smo, ko fol nas skrbi Darfur (ne rečem da to ni prav) medtem se pa pri nas ljudje borijo za življenje z našo balkansko (še to ne, slabšo) birokracijo.

:SS :SS :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me zanima, če bo Dalaj Lama res kaj uredil. Tole je copy/paste z njegove strani

( http://www.gibanje.org/?id=435 )

V zvezi z operacijskimi mizami v Onkološkem inštitut se mi je danes javil g.Roman Šumak iz podjetja Mollier v Celju. Tistega podjetja torej, ki sem ga pozval, da odstopi od revizije razpisa, da bi lahko čimprej nabavili operacijske mize v Onkološkem Inštitutu.

Vendar zgodba ni tako enostavna. To podjetje je že enkrat odstopilo od pritožbe, ko je imelo najugodnejšo ponudbo, ko je minister razveljavil razpis. Gesto, ki sem jo želel od njih so že takrat storili. Zdaj pa opozarjajo, da je problem v stalnem favoriziranju nekaterih dobaviteljev. Da gre za nepravilnosti in najbrž zlorabe s strani ljudi, ki so tako ali drugače vpleteni v pripravo in izvedbo razpisov in nabavo medicinske opreme. Gospod Šumak je precej prepričljiv in razpolaga z dokumentacijo, ki potrjuje njegove trditve. A ga do zdaj ni hotel nihče poslušati. Nobena institucija, niti mediji ne. In celo grozijo mu po telefonu.

V celi zgodbi medicinskih nabav očitno nekaj smrdi. Ali res obstaja krog ljudi, ki se okorišča pri poslih z nabavo opreme v zdravstvu? Na to nakazuje tudi dr.Brecelj v svojem javnem pismu. Ali res nekateri mrhovinarji služijo na račun bolnikov in zdravnikov? In če razpisi ne dajo pravih rezultatov, naj se ponovijo, da bodo pravi zmagali. In da zato prihaja do zamud in nevzdržnih pogojev dela pri operacijah, kot opozarja dr.Brecelj?

Na ta vprašanja bo treba odgovoriti. Pozval bom organe pregona, da raziščejo zadevo. Po tem, ko sem poslušal g.Šumaka, se mi zdi, da ne bi smeli imeti pretežkega dela. Jutri jim bomo posredovali njegovo dokumentacijo.

dr. Janez Drnovšek

Če mu rata - ima novega člana!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me zanima, če bo Dalaj Lama res kaj uredil. Tole je copy/paste z njegove strani

:OK:

Mogoče

pa čita motosvetov forum.

:OK:

Kaj

Symči ... ali misliš, da ga .. po kakem priporočilu?

:naughty:

Če

to čitate predesdniče ..

:worship:

tako je treba - v zapor s tistimi, ki izrabljajo demokracijo in politiko za svoje umazanije

in jih obtožiti tudi za vse smrti, katere so povzročili s tem - hijene politikantske!

Ampak glejte predsednik, da bo res kaj iz tega,

in da ne bo to spet samo ena od afer

po kateri se je zgodil nič od niča

in

je ostala le prazna obljuba.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je Ljubljeni Vodja malce pozen s svojo akcijo,se mi zdi....

Ko je bil premier,bi lahko za preglednost naredil veliko več.

Prepričan sem, da so sistemi javnih naročil bili že od nekdaj,pa tudi čedalje bolj so in bodo, leglo korupcije oz. podkupovanja ter umazanih igric, kjer nekateri vlečejo mastne denarce. Tako v zdravstvu, verjetno še bolj pa v gradbeništvu...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se strinjam... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS by SymRu: a bo še kdo rekel, da je dirkališče tej državi nujno potrebno?

No, kolk je dala država za dirkališče?

Kolk je država že dala za vzpenjačo na LJ grad, pa za novi stadion ki ga "krvavo" potrebujemo, pa kolk daje država za metadonski program na dan (ena doza = 5.000 SIT/osebo krat XY odvisnikov/dan = kar nekaj operacijskh miz),.....

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na ta vprašanja bo treba odgovoriti. Pozval bom organe pregona, da raziščejo zadevo. Po tem, ko sem poslušal g.Šumaka, se mi zdi, da ne bi smeli imeti pretežkega dela. Jutri jim bomo posredovali njegovo dokumentacijo.

dr. Janez Drnovšek

Kaj pa bo naredil, če bo ugotovil, da se je to dogajalo pod njegovo vlado? Bo izvedel očiščevalno mantro?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa bo naredil, če bo ugotovil, da se je to dogajalo pod njegovo vlado? Bo izvedel očiščevalno mantro?

Hare Krsna, Krsna, Krsna, hare Rama, Rama, Rama. :grim :grrr :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

verjetno se bo opravičil in poskušal popravit zajebano...vsaj tak zgleda sedaj njegov način, seveda se bodo vse mrhovinarske hijene takoj spravile nad to...vrag si ga vedi, mogoče se bo kaj premaknilo v ljudeh :hmm:

če je el prezidente pripravljen svoje napake dat namizo in jih poštimat, ne razumem, zakaj bi ga morali zaradi tega blatit, verjetno je to zato ker je ljudi STRAH takega človeka imet pred sabo.

sicer pa končno počne kar mu je naloženo s funkcijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor

vem v preiskovalnih zaporih še ne čistijo celic za prihod prominence na prisilni dopust.

:hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Donacija

....

Kva pa je 18 operacijskih miz šenkat ? Provizija za nabavne v (U)KC je bila včasih precej višja.

Najprej je potrebno problem rešiti (koj prec), potem pa analiziraš kako je do njega prišlo.

Razumem, da se zavlačuje nabava npr. 18 CATscanov, ampak mize s par pedali, je*ote.

Vir : M.A.S.H.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!