Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Dons bil u kinu pa gledu "40 dni, 40 noči" - mislm, men je bil film prov zakon in sm se od srca narežu; res zakon. Sicer mal pretiravajo, ampak tkole mal za sprostit se, je pa čist ql. Kakšna so pa kej vaša mnenja o tem filmu? Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 31, 2002 Deli Objavljeno Maj 31, 2002 zakva se sploh gre??? LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2002 En model ne more prebolet svoje bivše in zato se odloč za 40 devni "post" - nč seksa, oralnih, ročnih del,... In pol glih u tem cajtu spozna woman of his life in uni ni nč jasn k se model noče dol dat...pol še njegovi kolegi stavjo kdaj bo podlegu...v glavnm zabavno. Najboljš je pa ena scena k pride sodelavka k njemu in mu pač razloži, da ne more počet tega kar počne, sej to delajo ženske že od nekdaj in da bo zarad tega čist porušu sistem - in pol ga hoče tako prepričat, da uleti še njena kolegica in pol sta tm dve mački k se... Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 31, 2002 Deli Objavljeno Maj 31, 2002 Chebi, kaj mi hočeš povedat, da ti je včeraj povrh 26-urnega nabijanja po forumu še v kino uspelo it? Skor ti neb verjel... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2002 pa ne samo to, med trugim sm se tut učil za izpit, k ga mam dons Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 31, 2002 Deli Objavljeno Maj 31, 2002 Po mojem tud za 1 ne boš skup spacal... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Maj 31, 2002 Deli Objavljeno Maj 31, 2002 Ravno danes sem videla ta film, ki je dober...ampak situacija je pa nočna mora... 40 dni brez sexa... kakršnekoli oblike...SHOOT ME!!! Če pa moje počutje ob tej temi pomnožimo z nevem kolikokrat..pa dobimo moško stanje... uff. Nikomur tega ne privoščim! Sex ON! lp alena Better blond than bold!! Popravil/a - alena_bmw dne 31/05/2002 ob 23:51:58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2002 A zdej vidš kok je nm teži v življenju? @Desmo: ne boš vrjel - izpit mi je šel zlo dobr Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se