Thundercat Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 a bodo delil zastojn domačico al treba s sabo prinesti? :hmm:
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 a ne bi bilo bolje en mars za operacijske mize organizirati ? Vsak lahko z malo truda orgnizira marsikakšen marš ... zato debatirat o tem kaj je boljše, ni ravno smiselna ...
lina Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Ni hudič, da če vsak, ki ga bojo taplavi pregledali reče, da mu jo je Tadej dal...da bo tudi on plačal stroške poroda :lol1:
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Ni hudič, da če vsak, ki ga bojo taplavi pregledali reče, da mu jo je Tadej dal...da bo tudi on plačal stroške poroda :lol1: :lol1: :lol1:
Ice Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Vsak lahko z malo truda orgnizira marsikakšen marš ... zato debatirat o tem kaj je boljše, ni ravno smiselna ... sklepno sklepam, da je biti zadet bolje kot biti zdrav. ceprav vecina tega sploh ne razlikuje vec. quo vadis slovenia ?
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 sklepno sklepam, da je biti zadet bolje kot biti zdrav. ceprav vecina tega sploh ne razlikuje vec. quo vadis slovenia ? sklepno sklepaš narobe ... Slovenija pa gre z Janšo naprej ...
Ice Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 velikokrat, da. :doze: sem vedel, da vsaj eni ne bo dal hudic miru. :grim
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 velikokrat, da. :doze: sem vedel, da vsaj eni ne bo dal hudic miru. :grim Itaq ... :grim :004
ixs Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 pa pizite k so mi v službi sodelavci rekl, da gredo vsi na marš in to v civilu!!!
Pravokotar Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 pa pizite ... Qua naj zdaj delamo: pizdimo al pazimo? Al oboje? :huh:
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Qua naj zdaj delamo: pizdimo al pazimo? Al oboje? :huh: Da ni mislu, da naj puzamo :hmm:
Rokovnjač Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 zadeva naj bi bila prestavljena na 10.junij, k bo pa itak v Lj ze 100 drugih stvari... http://www.slo-mmm.org/index.php?topic=MMM2006 p.s.: Bistvo shoda ni zakadit celo sprehajališče, ljudje s pravim namenom odstranitve/omilitve prohibicije, praviloma ne kadijo na samem maršu!
Einherjar Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 "marihuana mars" ali "mars, marihuana" to je sedaj vprasanje.
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) Baje se bo kadil sam shit nove izdaje poimenovan TS oziroma Thundershit :grim fulzadanepaničneboli :P Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil Vale
SiR Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 hLADNO PIVO - MARIHUANA I got marijuana, You got marijuana We have marijuana too I, You, marijuana I, You, marijuana oh, oh, oh I, You, marijuana I, You, marijuana I got marijuana, You got marijuana We have marijuana too We wanna know what you realy gotta smoke I, You, Marijuana oh, oh, oh We wanna know what you realy gotta smoke I, You, Marijuana I got marijuana, You got marijuana We have marijuana too @ixs - a zdej si pa policaj al kaj?
Thundercat Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 KONOPLJINA PIZZA (dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck) Sestavine za testo: Pšenična moka - 475 g Konopljina moka - 75 g Kvas - 40 g Voda - 275 ml Konopljino olje - 2 jedilni žlici Sol - pol čajne žličke Skupna teža - 865 g Velikost pekača: 60 krat 40 cm Nadev: pasiran paradižnik, sol, poper, origano, sir za posutje (Mozzarella), zelenjave, salama, tunina po izbiri. Čas gnetenja: Spiralno gnetenje z mešalnikom (4 min počasi, 5 min hitro), ročno gnetenje (5 min počasi, 7 min hitro) Temperatura za vzhajanje testa: 26 do 29°C Počivanje testa: 20 min Teža testa: 900 g Temperatura pečenja: 210 do 220°C Priprava: Testo razvaljamo v velikosti pekača, pustimo stati 5 min. Namažemo s paradižnikom, obložimo po okusu in dodamo začimbe. Pustimo stati še 15 min in damo peči. Ko je pečeno potresemo s konopljinimi luščenimi semeni. Dober tek! CANAMATO (Harmonija narave) Sestavine: Paradižnik - 3 kom Rukola - 50 g Mozzarella- 200 g Konopljino olje - 2 jedilni žlici Konopljina semena luščena - 2 jedilni žlici Priprava: Paradižnik narežemo na kolobarje (1/2 cm), po želji malo posolimo, ter obložimo z rukolo. Na vrh položimo na polovico prerezane Mozzarelline kroglice, pokapamo s konopljinim oljem in potresemo z luščenimi konopljinimi semeni. Namesto konopljinega olja lahko uporabimo tudi konopljino CANYU omako. Dober tek! KONOPLJIN BISKVIT (dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck) Sestavine: Jajca - 250 g Sladkor - 150 g Pšenična moka - 135 g Konopljina moka - 15 g Vanilin sladkor Naribana limonina lupina Sol - ščepec Priprava: Jajčni rumenjak, tretjino sladkorja, sol, lupino in vanilin sladkor stepemo. Iz beljaka in preostalih dveh tretjin sladkorja naredimo sneg. Previdno zmešamo obe masi. V dobro presejano pšenično in konopljino moko umešamo obe masi. Maso vlijemo v namaščen pekač (Ø26 cm) in pečemo na 180°C 18 do 20 min. Dober tek! KONOPLJIN SENDVIČ (dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck) Osnovno testo: Pšenična moka tip 550/630 ali 1050 - 300 g Konopljina moka - 38 g Voda (30 do 32°C) - 200 ml Kvas - 3 g Počiva naj 12 do 16 min na 26 do 27°C Glavno testo: Osnovno testo - 540 g Pšenična moka tip 550/630 ali 1050 - 260 g Voda - 160 ml Konopljina semena luščena - 40 g Sol - 12 g Kvas - 9 g Skupna teža: cca. 1020 g Čas gnetenja: Spiralno gnetenje z mešalnikom (2 min počasi, 4 min hitro), ročno gnetenje (3 min počasi, 7 min hitro) Temperatura za vzhajanje testa: 27°C Počivanje testa: 30 do 90 min Čas pečenja: 25 do 35 min; pečemo na večji temperaturi, 10 min pred koncem pa na manjši Temperatura pečenja: 250°C, kasneje na 180 °C Priprava: Po počivanju testo razvagamo na 100g in oblikujemo 30 do 40 cm dolge štručke. Na koncih oblikujemo konice in jih povaljamo v luščena semena. Štručke naj še enkrat vzahajajo, nato rahlo zarežemo v površino in malo poparimo. Dober tek! KONOPLJINI TRIKOTNIKI (dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck) Krhko testo: Temna polnozrnata moka - 750 g Maslo - 525 g Agavin gosti sok - 405 g Skupna teža: 1680 g Velikost pekača: 60 x 40 cm Nadev: Maslo - 375 g Med - 375 g Sladka smetana - 200 ml Lešniki grobo mleti - 125 g Orehi mleti - 125 g Sončnična semena - 175 g Konopljina semena luščena - 250 g Skupna teža: 1625 g Maslo, med in smetano utekočinimo nad toploto, ostale sestavine umešamo v maso. Čas pečenja: 10 do 15 min Temperatura pečenja: 180°C Priprava: Krhko testo razvaljamo, nato malo popečemo. Ko se pekač ohladi, ostalo maso razmažemo ter narežemo na trikotnike. Ko je pečeno posipamo s čokolado. Dober tek! vir
SiR Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Ej, TC, na kolk koncev boš še to objavil? Mogoče v najboljše restavracije in še kak topic?
Tomozuki Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 No, kolk mi je prišparano, ko ne kadim tega sranja (in podobnega) :OK: En protest manj...
Rude Boy Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 TC pripravlja velik kulinarični dosežek za to soboto 10.6. v Tivoliju zraven se bo tudi marširalo in zamaševalo in Dubiozno kolektiviziralo ! tudi vize so jim tokrat uredili ! .)
BC Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 TC pripravlja... zeh... tc-motoshop? :doze:
Rude Boy Objavljeno Junij 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 :grrr če bi tudi ti sodelovali ne bi blo nič narobe - TC moto ! sem pa imel v mislih Thundercata ! A žal ni bilo ne prvega ne drugega in ne tretjega - marša ! Ablast preusmerila denar namenjen študentskim organizacijam ! No many no funy ! :fredy:
Lobo Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 :grrr če bi tudi ti sodelovali ne bi blo nič narobe - TC moto ! sem pa imel v mislih Thundercata ! A žal ni bilo ne prvega ne drugega in ne tretjega - marša ! Ablast preusmerila denar namenjen študentskim organizacijam ! No many no funy ! :fredy: Ja težki časi! Danes se še mačka zastonj ne goni.
Dečva Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Ja težki časi! Danes se še mačka zastonj ne goni. To ti povej moji mački... :P dobrorazpoložena Dečva
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se