Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a bodo delil zastojn domačico al treba s sabo prinesti? :hmm:

Objavljeno

a ne bi bilo bolje en mars za operacijske mize organizirati ?

Vsak lahko z malo truda orgnizira marsikakšen marš ... zato debatirat o tem kaj je boljše, ni ravno smiselna ...

Objavljeno

Ni hudič, da če vsak, ki ga bojo taplavi pregledali reče, da mu jo je Tadej dal...da bo tudi on plačal stroške poroda :lol1:

Objavljeno

Ni hudič, da če vsak, ki ga bojo taplavi pregledali reče, da mu jo je Tadej dal...da bo tudi on plačal stroške poroda :lol1:

:lol1: :lol1:

Objavljeno

Vsak lahko z malo truda orgnizira marsikakšen marš ... zato debatirat o tem kaj je boljše, ni ravno smiselna ...

sklepno sklepam, da je biti zadet bolje kot biti zdrav.

ceprav vecina tega sploh ne razlikuje vec.

quo vadis slovenia ?

Objavljeno

sklepno sklepam, da je biti zadet bolje kot biti zdrav.

ceprav vecina tega sploh ne razlikuje vec.

quo vadis slovenia ?

sklepno sklepaš narobe ...

Slovenija pa gre z Janšo naprej ...

Objavljeno

velikokrat, da. :doze:

sem vedel, da vsaj eni ne bo dal hudic miru. :grim

Objavljeno

velikokrat, da. :doze:

sem vedel, da vsaj eni ne bo dal hudic miru. :grim

Itaq ... :grim :004

Objavljeno

pa pizite k so mi v službi sodelavci rekl, da gredo vsi na marš in to v civilu!!!

Objavljeno

pa pizite ...

Qua naj zdaj delamo: pizdimo al pazimo? Al oboje? :huh:

Objavljeno

Qua naj zdaj delamo: pizdimo al pazimo? Al oboje? :huh:

Da ni mislu, da naj puzamo :hmm:

Objavljeno

zadeva naj bi bila prestavljena na 10.junij, k bo pa itak v Lj ze 100 drugih stvari...

http://www.slo-mmm.org/index.php?topic=MMM2006

p.s.: Bistvo shoda ni zakadit celo sprehajališče, ljudje s pravim namenom odstranitve/omilitve prohibicije, praviloma ne kadijo na samem maršu!

Objavljeno

"marihuana mars" ali "mars, marihuana" to je sedaj vprasanje.

Objavljeno (popravljeno)

Baje se bo kadil sam shit nove izdaje poimenovan TS oziroma Thundershit :grim

fulzadanepaničneboli :P

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

hLADNO PIVO - MARIHUANA

I got marijuana, You got marijuana

We have marijuana too

I, You, marijuana

I, You, marijuana

oh, oh, oh

I, You, marijuana

I, You, marijuana

I got marijuana, You got marijuana

We have marijuana too

We wanna know what you realy gotta smoke

I, You, Marijuana

oh, oh, oh

We wanna know what you realy gotta smoke

I, You, Marijuana

I got marijuana, You got marijuana

We have marijuana too

@ixs - a zdej si pa policaj al kaj?

Objavljeno

KONOPLJINA PIZZA

(dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck)

Sestavine za testo:

Pšenična moka - 475 g

Konopljina moka - 75 g

Kvas - 40 g

Voda - 275 ml

Konopljino olje - 2 jedilni žlici

Sol - pol čajne žličke

Skupna teža - 865 g

Velikost pekača: 60 krat 40 cm

Nadev: pasiran paradižnik, sol, poper, origano, sir za posutje (Mozzarella), zelenjave, salama, tunina po izbiri.

Čas gnetenja: Spiralno gnetenje z mešalnikom (4 min počasi, 5 min hitro), ročno gnetenje (5 min počasi, 7 min hitro)

Temperatura za vzhajanje testa: 26 do 29°C

Počivanje testa: 20 min

Teža testa: 900 g

Temperatura pečenja: 210 do 220°C

Priprava: Testo razvaljamo v velikosti pekača, pustimo stati 5 min. Namažemo s paradižnikom, obložimo po okusu in dodamo začimbe. Pustimo stati še 15 min in damo peči. Ko je pečeno potresemo s konopljinimi luščenimi semeni. Dober tek!

CANAMATO

(Harmonija narave)

Sestavine:

Paradižnik - 3 kom

Rukola - 50 g

Mozzarella- 200 g

Konopljino olje - 2 jedilni žlici

Konopljina semena luščena - 2 jedilni žlici

Priprava:

Paradižnik narežemo na kolobarje (1/2 cm), po želji malo posolimo, ter obložimo z rukolo. Na vrh položimo na polovico prerezane Mozzarelline kroglice, pokapamo s konopljinim oljem in potresemo z luščenimi konopljinimi semeni. Namesto konopljinega olja lahko uporabimo tudi konopljino CANYU omako. Dober tek!

KONOPLJIN BISKVIT

(dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck)

Sestavine:

Jajca - 250 g

Sladkor - 150 g

Pšenična moka - 135 g

Konopljina moka - 15 g

Vanilin sladkor

Naribana limonina lupina

Sol - ščepec

Priprava:

Jajčni rumenjak, tretjino sladkorja, sol, lupino in vanilin sladkor stepemo. Iz beljaka in preostalih dveh tretjin sladkorja naredimo sneg. Previdno zmešamo obe masi. V dobro presejano pšenično in konopljino moko umešamo obe masi. Maso vlijemo v namaščen pekač (Ø26 cm) in pečemo na 180°C 18 do 20 min. Dober tek!

KONOPLJIN SENDVIČ

(dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck)

Osnovno testo:

Pšenična moka tip 550/630 ali 1050 - 300 g

Konopljina moka - 38 g

Voda (30 do 32°C) - 200 ml

Kvas - 3 g

Počiva naj 12 do 16 min na 26 do 27°C

Glavno testo:

Osnovno testo - 540 g

Pšenična moka tip 550/630 ali 1050 - 260 g

Voda - 160 ml

Konopljina semena luščena - 40 g

Sol - 12 g

Kvas - 9 g

Skupna teža: cca. 1020 g

Čas gnetenja: Spiralno gnetenje z mešalnikom (2 min počasi, 4 min hitro), ročno gnetenje (3 min počasi, 7 min hitro)

Temperatura za vzhajanje testa: 27°C

Počivanje testa: 30 do 90 min

Čas pečenja: 25 do 35 min; pečemo na večji temperaturi, 10 min pred koncem pa na manjši

Temperatura pečenja: 250°C, kasneje na 180 °C

Priprava: Po počivanju testo razvagamo na 100g in oblikujemo 30 do 40 cm dolge štručke. Na koncih oblikujemo konice in jih povaljamo v luščena semena. Štručke naj še enkrat vzahajajo, nato rahlo zarežemo v površino in malo poparimo. Dober tek!

KONOPLJINI TRIKOTNIKI

(dipl. ekotropolog in pekovski mojster Ralf Buck)

Krhko testo:

Temna polnozrnata moka - 750 g

Maslo - 525 g

Agavin gosti sok - 405 g

Skupna teža: 1680 g

Velikost pekača: 60 x 40 cm

Nadev:

Maslo - 375 g

Med - 375 g

Sladka smetana - 200 ml

Lešniki grobo mleti - 125 g

Orehi mleti - 125 g

Sončnična semena - 175 g

Konopljina semena luščena - 250 g

Skupna teža: 1625 g

Maslo, med in smetano utekočinimo nad toploto, ostale sestavine umešamo v maso.

Čas pečenja: 10 do 15 min

Temperatura pečenja: 180°C

Priprava: Krhko testo razvaljamo, nato malo popečemo. Ko se pekač ohladi, ostalo maso razmažemo ter narežemo na trikotnike. Ko je pečeno posipamo s čokolado. Dober tek!

vir

Objavljeno

Ej, TC, na kolk koncev boš še to objavil? Mogoče v najboljše restavracije in še kak topic?

Objavljeno

No, kolk mi je prišparano, ko ne kadim tega sranja (in podobnega) :OK: En protest manj...

  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

TC pripravlja velik kulinarični dosežek za to soboto 10.6. v Tivoliju zraven se bo tudi marširalo in zamaševalo in Dubiozno kolektiviziralo ! tudi vize so jim tokrat uredili ! .)

Objavljeno

:grrr če bi tudi ti sodelovali ne bi blo nič narobe - TC moto ! sem pa imel v mislih Thundercata ! A žal ni bilo ne prvega ne drugega in ne tretjega - marša ! Ablast preusmerila denar namenjen študentskim organizacijam ! No many no funy ! :fredy:

Objavljeno

:grrr če bi tudi ti sodelovali ne bi blo nič narobe - TC moto ! sem pa imel v mislih Thundercata ! A žal ni bilo ne prvega ne drugega in ne tretjega - marša ! Ablast preusmerila denar namenjen študentskim organizacijam ! No many no funy ! :fredy:

Ja težki časi! Danes se še mačka zastonj ne goni.

Objavljeno

Ja težki časi! Danes se še mačka zastonj ne goni.

To ti povej moji mački... :P

dobrorazpoložena Dečva

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!