AREA Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 Folk kaj vi nardite da lahko zaspite ko ste bolani? Namreč mam od večera vročino (38.4) in za nič na svetu ne morem zaspat(nikoli ko sem bolan!). Nekaj sem se trudo pa se mi je od 2-4 vleklo kot celo stoletje. Lekadol ne pomaga. No, z nasveti na dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 kadar imam problem z spanjem mislim na črno in si le to predstavljam pre dočmi ... uspeh zagtovljen ... hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 misl karkol sam ne na motorje, zato če boš zih nauš zaspau LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 Samo ne krompirja na podplate!Lekadol je bolj "švoh"...Vzemi Aspirin ali pa kakšen močnejši analgetik... Lahko noč Natasha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 danes bos lahko mario-ta gledal, spanje zagotovljeno! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 Drgač si pa en špinel prvij. Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 Hmm ja men pomagajo tko obkladki mrzli pa kamilica. Ces pa se boljo polovico pa mej te crkla 100% pomaga lp, Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 2, 2002 Deli Objavljeno Junij 2, 2002 ....šumadijski čaj....najmanj 1/2 litra....definitivno zaspiš brez težav.... lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 prvo kar probam, je nekej pač počet... če človk ni zaspan, naj ne spi. Če pa še to ne dela, pa ugotoviš da je ura kar naenkrat pol sedmih zjutraj, je pa itak čas ko se ne spi več. Sicer pa dvojni jack. Če ne pomaga, ponovi vajo. Če še ne pomaga, poglej začetek vrstice. Seks (če nič drugega vsaj preverjeno odmaši nos). Če nimaš s kom... 2 BAD! greš ven na čik, tud če te zebe. Bereš tole našo solato na forumu glej začetek posta. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 GREŠ V HLADILNIK SPAT (VKLOPLEN)!!!! PA ŠE NOSA SI NI TREBA BRISAT VSE ZAMRZNE!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 quote: danes bos lahko mario-ta gledal, spanje zagotovljeno! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Uhhh to morm fotru pokazat :) Je zlo Anti-Mario napiljen ;) Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 preverjeno: cuker prežgeš lih ene tolk, da po karamelu zadiši.... ene 2 žlici... rukneš čez en ornk štamperle domačga šnopca.....( tle ti nos odmaši!)..... med tem k čakaš, da se vse skup mal ohladi rukneš kak aspirin c al pa lekadol (zadn je boljš za želodec, pru pa pr men bl hasne!)... pol rabm pa sam še enga, k gre z mano u postlo pa me boža pa crklja.... pa gre sred noči u 24 ur odprto trgovino pa mi prnese kr kej..... aja, o spanju govorimo?!.... eh! o tem pa drugič.... sicer pa: a si bolančkan kot bolančkan al bi se sam mal pocartu? VeRonika Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2002 Kurc zdaj sem pa naročen na gastroskopijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 quote: preverjeno: cuker prežgeš lih ene tolk, da po karamelu zadiši.... ene 2 žlici... rukneš čez en ornk štamperle domačga šnopca.....( tle ti nos odmaši!)..... med tem k čakaš, da se vse skup mal ohladi VeRonika Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! .....ronči...srce....pa to ti je šumadinski čaj..........samo da je več štamperljev....bolje prime.... lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 quote:Kurc zdaj sem pa naročen na gastroskopijo... Boš povedu kako je blo???? Glede spanja pa......litr šnopca pa boš dolgooooo spal (mogoče za vedno) Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2002 Bom povedal, čeprav večina pravi da jeb*no Glede spanja pa...sem dobil uspavalne Pa vrocina je tud malo padla. Hvala za nasvete, pa upam da ne bo kdo med vami zdravnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xena Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 Da se ne boš na te uspavalne preveč navadil. Boš spal kot hlod. Boš jutro kar prespal, in se zbudil šele ob treh popoldan, ko je službe konec. Baje pomaga žlička medu pred spanjem. --- Pa je tukaj res tako vroče! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 quote: Bom povedal, čeprav večina pravi da jeb*no Glede spanja pa...sem dobil uspavalne Pa vrocina je tud malo padla. Hvala za nasvete, pa upam da ne bo kdo med vami zdravnik Gastroskopija!?Moja najljubša...Ni ravno Pariz spomladi,ampak se da preživet.Uležeš se na bok,v usta ti našpricajo lokalni anestetik,v usta dobiš cevko z mikrokamero na koncu,cevko pridno požiraš, mal ti je slabo,notranjost želodca si lahko ogledaš na ekranu,ko pride cevka do tankega črevesja je zabave konec. Vsi navijamo zate LP Natasha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 3, 2002 Deli Objavljeno Junij 3, 2002 Še vedno boljš k pa da bi ti prostato pregledal! Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 quote: ... pol rabm pa sam še enga, k gre z mano u postlo pa me boža pa crklja.... pa gre sred noči u 24 ur odprto trgovino pa mi prnese kr kej..... Ja, klele bi pa lahko se kej dodal, pa ne bom... Area, glavno, da se pozdravis! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se