devilish Objavljeno Maj 13, 2006 Deli Objavljeno Maj 13, 2006 Sporočilo za moderatorje: Tole sem vpisala pod temo "Stanovanje v LJ", pa sem opazila, da tema strmoglavo pada in se zna zgodit da je kdo, ki bi mi lahko pomagal ne bo videl, zadeva je pa nujna, zato odpiram novo temo z bolj točnim naslovom.. Upam da me ne stepete, če ne pač brišite.. Torej bliža se čas izpitov, v naši mali sobici v Ljubljani pa je postalo neznosno :wacko: Zato se že kar malo tresem kje se bom učila, ker tam se očitno ne bom.. Zanima me, če kdo oddaja kakšno sobo ali kakršen koli prostor za zmerno ceno (lih da v enem mescu ne porabim premoženja)..., ali če kdo pozna koga, ki pozna koga, ki pozna koga, ki ima v stanovanju kakšno sobico... Rabim samo 1 mesec miru in nekoga, ki se bo usmilil nebogljene študentke, ki bi rada študirala :P O:-) lp .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2006 Deli Objavljeno Maj 13, 2006 sej če objaviš novo objavo je tema zopet na vrhu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 ej TC a nis ti neki jamrov da bi rad mal popestritve dubu med tednom .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 ma ja, sam če jo vzamem pod krov, potem ne bova ne ona, ne jst, nič naredila na faksu... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Sporočilo za moderatorje: Tole sem vpisala pod temo "Stanovanje v LJ", pa sem opazila, da tema strmoglavo pada in se zna zgodit da je kdo, ki bi mi lahko pomagal ne bo videl, zadeva je pa nujna, zato odpiram novo temo z bolj točnim naslovom.. Upam da me ne stepete, če ne pač brišite.. Torej bliža se čas izpitov, v naši mali sobici v Ljubljani pa je postalo neznosno :wacko: Zato se že kar malo tresem kje se bom učila, ker tam se očitno ne bom.. Zanima me, če kdo oddaja kakšno sobo ali kakršen koli prostor za zmerno ceno (lih da v enem mescu ne porabim premoženja)..., ali če kdo pozna koga, ki pozna koga, ki pozna koga, ki ima v stanovanju kakšno sobico... Rabim samo 1 mesec miru in nekoga, ki se bo usmilil nebogljene študentke, ki bi rada študirala :P O:-) lp .) Jst te vzamem za djabe :) Aja, sam nisem iz Lj <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 ma ja, sam če jo vzamem pod krov, potem ne bova ne ona, ne jst, nič naredila na faksu... :P :D kaj pa veš mogoče pa bosta diplomirala in odkrila kakšno novo vedo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 kakšno vedo, ki ne spada v najine družbene vede... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 ma ja, sam če jo vzamem pod krov, potem ne bova ne ona, ne jst, nič naredila na faksu... :P :D Ker vzemi jo pod krov, sam prepusti jo rokam cimra :devil: kaj pa veš mogoče pa bosta diplomirala in odkrila kakšno novo vedo :hmm: :lol1: Ona bo, za njega se pa še ne ve :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 ups a zame bi se tud kej placa najdlo,ne rabm nč študirat,neumni se učijo pametni pa že vse vemo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 super ste zasvinjal ... TC, daj bodi končno enkrat učinkovit in mal popucaj to vaše govno ... kaj meniš, bi šlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Le zakaj, symru? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Pač temo je treba gor držat :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 super ste zasvinjal ... TC, daj bodi končno enkrat učinkovit in mal popucaj to vaše govno ... kaj meniš, bi šlo? Word! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 super ste zasvinjal ... TC, daj bodi končno enkrat učinkovit in mal popucaj to vaše govno ... kaj meniš, bi šlo? :worship: word2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Word! :worship: lahko zbrišem vse komentarje in se bo tema preselila na 3. stran, krneki kategorije... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 vsaj tolk jo obdržmo da punca ćim prej najde sobo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 vsaj tolk jo obdržmo da punca ćim prej najde sobo :grim Po moje bo prej diplomirala kot našla sobo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Maj 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Po moje bo prej diplomirala kot našla sobo. Zgleda že tko... :( ampak probat ni greh .) Bom pa pred diplomo garsonjero iskala, tko da ni panike .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Maj 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2006 a prow nobenga? :unsure: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 kaj pa kranj,sej ni tolk delč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Heh moja je najbrz premejhna... postelja mislim. sobca je pa prazna ke do dveh zjutrej dokler ne pririgam damu :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Kdaj pa rabiš? Julija mam jaz frej stanovanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se