Tinchi Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Zanima me kako imate kaj poštimane vaše prioritete v življenu. Kaj je pri vas na prvem mestu? A je vedno motor al je kaj drugega? Po vrsti naštejte 5 trenutno najpomembnejših stvari v vašem življenju. Res me zanima, ker vsakič ko se pogovarjam z enim kolegom naletiva na to temo in se vedno skor skregava. :D Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 jaz fant motor žlahta,kolegi pes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 pravi prijatelji motor hokej punca računalnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 zdravje sola punca+starsi motor motosvet :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) No ja, tisti ki mu je motor največja prioriteta v življenju mu mora biti pa res dolgčas ... :doze: Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 1. prjatli, prjatlce 2.starši 3.šola 4.motor 5.komputer + take in drugačne pi*darije :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 - Jaz (najbolj moraš imeti sebe rad, kajti šele potem, lahko to daješ tudi drugim) - družina (svetinja, ki mora človeku pomeniti toliko, kot TI sam) - moji (...vključno z vsemi, ki jih imaš rad) - obveznosti (šiht & eksistenca.. bemti duš!) & - hoby (motor - brez tega pač ne gre) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Zanima me kako imate kaj poštimane vaše prioritete v življenu. Kaj je pri vas na prvem mestu? A je vedno motor al je kaj drugega? Po vrsti naštejte 5 trenutno najpomembnejših stvari v vašem življenju. Res me zanima, ker vsakič ko se pogovarjam z enim kolegom naletiva na to temo in se vedno skor skregava. :D Hvala! jaz jaz jaz jaz jaz ampak vsakič v drugi relaciji ... recimo: jaz v relaciji do sebe jaz v relaciji do svoje partnerke jaz v relaciji do prjatlov in ožje družbe jaz v relaciji do svojga dela jaz v relaciji do širše družbe in narave da bi pa predmete dajal na prioritete ... huh ... to bi blo pa bolj puhlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) jaz jaz jaz jaz jaz :angry: zdej pa ne bom pisala svojih prioritet, ker bom neoriginalna :angry: Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 sex sex sex sex žena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 sex sex sex sex žena Dej Leon tole zbriši, da ne bo še moja tega vid'la! :D :D :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Preživet, dokler je pač potrebno...... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 1. jaz 2. jest 3. pit 4. kavsat 5. za delo se ne ravsat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 sin starši služba prijatelji motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Tinchi zame ves, tko da ne bom pisal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 doživeti stotko ! pol pa maš že vsega poln kurac, pa greš v večna lovišča ! howk ! :P prioroteta je lahko tudi kekec pašteta ! :slap: mislim, prioritete v življenju ? a rabi kdo psihologa, psihiatra ... al bo kar Kosobrinova lekarna zadostovala ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Kaj pa fuzbal? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 pa čefurji pa policaji pa to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Zabava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Pa koline :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Pa koline :grim To spada vse pod zabavo, saj si ne predstavljam zabave z praznim zelodcem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 To spada vse pod zabavo,... :grrr koline so znanost ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 1. denar - v smislu da lahko dobro jem in pijem, živim pod streho, ne gledam na ceno 2 različnih klobas v trgovini in se ukvarjam z dragimi hobiji kjer je na prvem mestu motor. 2. parterka 3. familija 4. kolegi 5. motosvet (pa ja :lol1: ) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 1. jaz (moja sreča, zdravje, veselje) 2. familija (ožja) in partner 3. prijatelji 4. hobiji 5. služba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 @Pupa je šef rekel da moraš dati zaporedno številko 5 na mesto pod številko 3 ! :naughty: :P drugače baje neke knjižice že išče ! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se