nts Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 1. jaz 2. fant 3. moja družina (ožja) 4. finančno stanje (za normalno življenje) 5. družba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 @Pupa je šef rekel da moraš dati zaporedno številko 5 na mesto pod številko 3 ! :naughty: :P drugače baje neke knjižice že išče ! :kva2: sem ravno prejšnji teden podpisala pogodbo novo...... ne bo knjižice :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 joj, ko so pa te prioritete tako zelo odvisne od urnih/dnevnih/tedenskih/mesečnih/letnih nihanj in situacij.. nemogoče vprašanje, IMHO.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 Moje prioritete nekako postavlja čas...Sicer nisem tip človeka ki bi si delal neke plane v naprej Nažalost pa je tako, da mi mora biti služba nekako pasivno vedno na prvem mestu :angry: Drugače pa je prioriteta za to leto narediti še zadnji izpit in končno diplomirat. Drugo leto, po diplomi najdet službo v moji (k**čevi) stroki. Čas ki mi še ostaja na voljo pa najraje porabljam za družino in seveda za užitke na motorju. Ženske? he če si zdej eno omislim nebom nikol diplomiral :P Cilj vsega tega, pa je da sem/bom zadovoljen sam s sabo. Torej sem jaz na prvem mestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 1. jaz (moja sreča, veselje, zdravje) 2. družina (oče, mati) & punca 3. prosti čas (motor) & prijatelji 4. študij 5. nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 ah,ne da se popredalčkat v pet alinej. je pa tolk enih stvari,zarad katerih je fino&fletn žvet da je škoda o tem razpravljat. DANES je ena izmed prioritet,če smo že pr tem... lajf iz gud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 ja dandanes je tudi za nekatere "fajn in fletno za vsako ceno" :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 ja dandanes je tudi za nekatere "fajn in fletno za vsako ceno" :krneki: nism mislu tega. a lep dan in šetnja s psom,ki sledi po opravljenem delu velik košta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 a lep dan in šetnja s psom,ki sledi po opravljenem delu velik košta? da. če tvoj pes obgrize tri ljudi in te le-ti tožijo...... :D :P hecam se... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 pa ne upajo :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Prioriteta v življenju: živeti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 (popravljeno) Žret odojka v Twinu. P.S. prodam žogo Popravljeno Maj 24, 2006. Popravil lasagna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se