dr_lunatic Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Pišite kaka se vam zdi pa izkušnje, če je med vami kak lastnik...
Teya Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Pišite kaka se vam zdi pa izkušnje, če je med vami kak lastnik... hej... :D no, po tem dirkaškem vikendu pa imam nekaj malega izkušenj z mojim novim motorčkom... Jaz moram povedati, da sem ful zadovoljna, motor se pelje enkratno,... že brez Akrapota je imel super zvok, zdaj pa itak... :OK: Akrapovičev dušilec smo namontirali samo zato, ker ima serijski dušilec cevki katera štrli iz lonca, ta pa ne odgovarja pravilniku AMZS. naš cilj je bil na prvi dirki voziti popolnoma serijski motor. Izkazalo se je, da je konkurečnen celo tehnično bolj izpopolnenim tomosom (z kompletom AKRAPOVIČ, 320 disk ,radialna zavora, širša platišča itd.)... Sam zdaj mam obljubljene ene tuninge... da bo zadeva res letela :krneki: ... sam jaz se še moram malo natrenirat :blush: [attachmentid=70138] [attachmentid=70139]
dr_lunatic Objavljeno Maj 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 pol bomo zate iz cup bli ovire za slalom al kaj :D
Teya Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 no, bo treba še malo potrenirat, ne? :blush:
jest Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 pol bomo zate iz cup bli ovire za slalom al kaj :D se ti jajčke tresejo. Fora femail na motorju je nižje težišče od nas orangutanov.
abn Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 hej... :D no, po tem dirkaškem vikendu pa imam nekaj malega izkušenj z mojim novim motorčkom... Jaz moram povedati, da sem ful zadovoljna, motor se pelje enkratno,... že brez Akrapota je imel super zvok, zdaj pa itak... :OK: Akrapovičev dušilec smo namontirali samo zato, ker ima serijski dušilec cevki katera štrli iz lonca, ta pa ne odgovarja pravilniku AMZS. naš cilj je bil na prvi dirki voziti popolnoma serijski motor. Izkazalo se je, da je konkurečnen celo tehnično bolj izpopolnenim tomosom (z kompletom AKRAPOVIČ, 320 disk ,radialna zavora, širša platišča itd.)... Sam zdaj mam obljubljene ene tuninge... da bo zadeva res letela :krneki: ... sam jaz se še moram malo natrenirat :blush: [attachmentid=70138] [attachmentid=70139] moram priznat, da je CH narejen tako kot "BOG" zapove :worship: Ta mi je pa za vzor :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Ta mi je pa za vzor :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: [attachmentid=70246]
Gregc Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Pišite kaka se vam zdi pa izkušnje, če je med vami kak lastnik... Na Maksi delavnici se je dalo odpeljati par krogov z Teynim motorjem. Meni se motor zelo dopade. Je lepo vodljiv, lepo potegne, in kar me je najbolj navdušlo je pa zvok :OK:
Teya Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 ja, na delavnici je bil konstantno v obtoku :OK:
SiR Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Sam zdaj mam obljubljene ene tuninge... da bo zadeva res letela :krneki: ... sam jaz se še moram malo natrenirat :blush: Je bil v Murski že natunan?
Teya Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Je bil v Murski že natunan? Ne. V Murski sva z Blazotom edina v najini klasi vozila nepredelanim agregatom.
gidl Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 (popravljeno) baše :D ni res, mopedi so bli res standard... Popravljeno Maj 25, 2006. Popravil gidl
abn Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 ni res, mopedi so bli res standard... le da so edini imeli dežne grete gume <_< :) :D
gidl Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 res je, ampak na kwalifikacijah nam pa to ni nobene sekunde prnesl...pa je bil Blaž vseeno drugi, in Teja solidna... :grim
bladzo Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 le da so edini imeli dežne grete gume <_< :) :D dežnih gum se ne greje :naughty: .) :D
abn Objavljeno Maj 26, 2006 Opozori Objavljeno Maj 26, 2006 le da so edini imeli dežne ALI :blush: grete gume <_< :) :D važno je, da se vsi zabavamo :OK: :OK:
Čamac Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Teya jas bi te par stvari vprašal če lahko :P Planiram nakup huse ch wsm 125 in me zanima kolko kaj gre ta motor glede na to da je 4T ( v originalnem stanju seveda) ? Pa še to če se ga da registrirat za 2 osebi ali je to samo za enega? LP Brodar
reesko Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 da se registrirat za 2 osebi saj to je normalna husa...sej tok slabo ne gre ta husa...sam tok moči k pr husi SM 125S (cvajtakt) ne prčakvt .)
Teya Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Evo mojga Ch-jčka na Maksijevi delavnici :D Slikce (pod Repertoire 2 :) )
Andro90 Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Tale husa je res fajn za vozt :grim Kermu so ušeč sm je tole kr dobra izbira
Teya Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Moj motor se prodaja. Oglas na MS
Unikat Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 A ne boš več dirkala... :?
Priporočene objave