Stafuc Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 nazdanje, ko sem jih js kontaktiru (pred poletjem) je bil v akciji za 350€, redna cena pa je 400€obstaja pa tud lonec za yamaho tw (po mojem je isti šmorn k za tomosa) pa pride samo lonec nekaj čez 400€ :topic: jest sm ga doplacu 450€ in tok je nec cenejs kupu sm pa pred 1 mescom
Prevtzer Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 no jest sm zdej dubu ta motorčk tko da če koga kej več zanima lohka kr lepo vpraša men je motor prov fajn (je moj 1.) 5 prestav mi deluje bolš kt če jih bi blo 6 zato ker se po mestu lohk skos s 3. furaš k potegno do ene 65 in ti ni treba skos prestavlat. sedež so tud zlo govorl da ni udobn ampak je v bistvu čist OK in tud ko se usedš gor je čist mehk pa tud za sopotnika je vredu sedež in drgač te sopotnik čist nč ne ovira (niti v drži niti v vožnji) pa še slikce:
oranzni Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Js če dobim lonec star, če mi bodo hotli tega menjat, bom lonec prodal za enih 150.. upam da ga dobim heh :whistle: kupim ga
NejcZ Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Žal ga nisem dobil, barabe škrte :headbang: :closedeyes:
oranzni Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 eh drek. kaj zaj to pomeni da maš not vdren izpuh?
C4V4L13R Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 no jest sm zdej dubu ta motorčk tko da če koga kej več zanima lohka kr lepo vpraša men je motor prov fajn (je moj 1.) 5 prestav mi deluje bolš kt če jih bi blo 6 zato ker se po mestu lohk skos s 3. furaš k potegno do ene 65 in ti ni treba skos prestavlat. sedež so tud zlo govorl da ni udobn ampak je v bistvu čist OK in tud ko se usedš gor je čist mehk pa tud za sopotnika je vredu sedež in drgač te sopotnik čist nč ne ovira (niti v drži niti v vožnji) pa še slikce: o fajn :OK: čestitam! meni eden najlepših motorčkov, sicer pa malo drag, bomo vidli kako je s kvaliteto, poročaj ;) kake maš pa ti to kj prenose?
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 eh drek. kaj zaj to pomeni da maš not vdren izpuh? Eh ne, samo tista akrapovič gumica je strgana hehe.. Kje nej dobim? :whistle:
havq Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Mene pa zanima kero olje je najbolje da se uporablja za ta motor-ch racing 125,pa kje bi ga lahko sam kupil (gorenjski konec). pa kje bi lahka dobil ščitnike ročk za ta motor. hvala za pomoč.
havq Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 ali mi lahko kateri lastnik tega motorja svetuje kako naj ven vzamem dušilec.3 švaske sem že odstranil,dušilec se lahko premika noter in ven,lahko ga tudi majhno obrnem,vendar ga ne dobim ven. ima kdo kakšen nasvet,kako ga dobiti ven? hvala lp
Priporočene objave