bmwslo Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Srečno še enkrat vsem :010 :010 :010 :010 :beer2: :beer2: :beer2: Naj nam bo 2008 še boljše kot prejšnje :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 srečno v letu 2008 in čimveč varnih kilometrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 srečnega pa zdravega :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Sreče, zdravja, osebnega zadovoljstva, in nešteto varnih kilometrov v letu 2008. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dovolj bo za danes, lahko noč banda, se vidimo čez 11 ur v Celju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dragi vsi Štamprleki ... želim vam obilo humorja v letu 2008. In zdravja. :worship: Pa veliko srečnih kilometrov ter dobrega druženja! Jasno, tudi z nami ...! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dobro jutro :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 :beer1: :hooray: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 :beer1: :beer1: :hooray: :hooray: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 jutro in dan vsem skupaj pr nas pa sonček sije :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 :beer1: :beer1: :hooray: :hooray: :hooray: Me moraš pa zmeraj premagat... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Me moraš pa zmeraj premagat... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dobro jutro nula trijeki! :worship: Danes bo pa lep dan za otvoritveno vožnjo. :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 jaja... sem slišala, da se danes dobite :slap: no sej... vi kr... jst pa grem zdej na bord(a) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dobro jutro v 03, pa srečno, varnih Km polno 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dobro jutro v 03, pa srečno, varnih Km polno 2008 :worship: Mi se pa sexsamo.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Mi se pa sexsamo.... :lol1: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Mi se pa sexsamo.... :lol1: Mi smo tudi, smo pa tudi namotorirali prve letošnje km in že prvič letos sem opral motor :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Ne moreš verjeti, Tudi jaz sem spustil čez motor curek hladne vode, potem, ko sem prišel domov. Sedaj pa ta trenutek tu sije sonce in naletava sneg. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Mi se pa sexsamo.... :lol1: Hm, a si ziher? :unsure: :slap: Pa vseeno le zate! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ojlala, vsem Štamprlekom! Carji ste! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 legende :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 To pa so LEGENDE :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 BMW - jaši, moja srebrna je pa v garagi se polna soli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 To se je pa dogajalo v Preboldu, ko so vsi nazdravili :worship: :OK: pijače je bilo dovolj tudi za hrano so poskrbeli :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se