ataIBA Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Ste že čuli za akcijo "snežna lopata" ...jutro ... kaj to je ono, ki je večje od metle? Iiiiiiiiiiiiii vuni snežiiii ..... (odšestihzjutrajžeodpikalsprehodspesi press)
alkatraz Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 snežna lopata? mi gremo pravkar preizlusit 4x4 štirikolesnik s plugom Halo punca, mi smo v dolini ... kaj to je ono, ki je večje od metle? Iiiiiiiiiiiiii vuni snežiiii ..... (odšestihzjutrajžeodpikalsprehodspesi press) jaz imam samo od spredi pogon
bmwslo Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Moja lopata je mela pa danes zadaj pogon Jebeno belo govno Mam pa nov stroj doma je pa tudi nekaj vredno
rosse20 Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Halo punca, mi smo v dolini kam pridemo?
alkatraz Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 kam pridemo? Lahko se dobima pri Brglezu
bmwslo Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Jebenti, danes sem se še pofočkat pozabil od tega mraza.
AndiGS Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Dobro jutro.Zimskega spanja je konec,je ponedeljek in šiht.
bmwslo Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 O kakem šihtu ti to. Jaz morem delat Pa dobro jutro vsem skupaj
lenci Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 En lep zimski pozdrav iz Ljubljane Ko pa ceste spucajo, pa narava grozi, da v prihodnjih dneh pobere še tisto lepo belino . Imejte se lepo in uživajte
ZD€N€ Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 O kakem šihtu ti to. Jaz morem delat Pa dobro jutro vsem skupaj Jutro ; brez jeze bmwslo 1
bmwslo Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Jutro ; brez jebe Ja, saj za to ni časa, je treba delat, ne pa okol ga srat
zlati Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 dobro jutro jutri bo baje pomlad
rosse20 Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 dober juter :yawn: danes zjutraj ponovno intervencija. spet niso avti hotli vžgat :angry: še sreča, da imamo enega bencinarja pri hiši.
Špilferderber Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 sjeos banda! :evilgrin:
lenci Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Lep deževen pozdrav iz Ljubljane , naj vam bo dan prekrasen
bmwslo Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Dobro jutro tudi iz temnega Žalca
tati Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 (popravljeno) da ne boste rekli, da sem vas čisto zanemarila, ampak se vseeno kdaj spomnim na vas in upam ,da se kje srečamo, če ne drugače drugo leto na kakšni furci.... :naughty: :naughty: :naughty: sem ena tistih, ki se ji ne da več bluziti po ms, ker je to žal že mal mimo, a vseeno, želim vam predvsem lepe praznike, zame bodo žal delovni.....pa seveda vse lepo v teh čudnih, deževnih in lepih zasneženih trenutkih.... :winkiss: Popravljeno December 22, 2009. Popravil tati
Mutika Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Ojlala, Štamperli! Jaz pa tu in tam še prav rada pobluzim po MS, ker je še vedno en kup fajn ljudi tukaj gor ... samo vašo stran, da o naši niti ne govorim, obiščem, pa sem kuj dobre volje. Mimogrede ... ste mogoče opazili, da si toteki en zmržjen piknik vkup štelamo? Življenje je preveč zahtevno; preveč je skrbi in premalo časa imamo. Zato se pač meni zdi, da je najmanj, kar lahko storim za kakšen nasmešek na obrazu to, da pošljem iskren pozdrav in da povem tistim, ki jim je namenjen, kako v tistem trenutku mislim samo in le na njih. Torej, vesel, iskren pozdravček, Štamperli!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se