lenci Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 Dobro jutro , naj bo vsem čudovito lep dan v tej zimski pravljici . Mutika, malo smo pogrešali tvoje besede, hvala, da misliš na nas
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 (popravljeno) Ojla, Štamprli! Zadnje čase sem tako malo na tem MS, da je že kar hecno. Služba. Ni cajta. Ampak, vseeno mislim na vas. Pridna, da še mal na nas misliš. te kaj zvija lahko noč džezeri Belo govno me zvija in misel. da je pomlad še daleč , ampak bliža se pa za 100 tko Dobro jutro , naj bo vsem čudovito lep dan v tej zimski pravljici . Mutika, malo smo pogrešali tvoje besede, hvala, da misliš na nas Tale pravljica je lepa na razglednici al pa če si na smučišču, tule dol se mi pa bol kot katastrofa zdi Pa dobro jutro ne smem pozabit Popravljeno Januar 6, 2010. Popravil bmwslo
Mutika Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 Ojlala, Štamprli! Lenci, bmwslo, seveda mislim na vas, če ste pa tak fajn! Le čas me baše, kot nas vse, najbrž. Bo bolje ... z novim letom! Fajn dan vam želim, lep, zasnežen! Saj je zimaaaa!
rajkocotic Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 dan ,no pa je lopata spet popularna lpp
maus Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 dan ,no pa je lopata spet popularna lpp spet koga zaprl :unsure:
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 Ojlala, Štamprli! Lenci, bmwslo, seveda mislim na vas, če ste pa tak fajn! Le čas me baše, kot nas vse, najbrž. Bo bolje ... z novim letom! Fajn dan vam želim, lep, zasnežen! Saj je zimaaaa! kaj pa jaz????
rosse20 Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 dobro jutro. pa ga spet imamo... in to 10 cm novo zapadlega noro. mi že plužimo
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 dobro jutro. pa ga spet imamo... in to 10 cm novo zapadlega noro. mi že plužimo Jaz ga mam več kot 10 cm
ZD€N€ Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Jaz ga mam več kot 10 cm Morgen Danes pa je Jaz pa imam večjega kot 10 cm ????
lenci Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Malo se bo treba iti kepat , pa za angelčke delat ga je tudi dovolj , no, če za plugom voziš po avtocesti pa itak ne veš, kaj bi počel med vožnjo , lahko opazuješ snežinke in prelepo naravo . Naj ga namete sedaj, ko je zima, potem pa naj bo čudovito lepa pomlad .
rosse20 Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Malo se bo treba iti kepat , pa za angelčke delat ga je tudi dovolj , no, če za plugom voziš po avtocesti pa itak ne veš, kaj bi počel med vožnjo , lahko opazuješ snežinke in prelepo naravo . Naj ga namete sedaj, ko je zima, potem pa naj bo čudovito lepa pomlad . se podpišem pod tole
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Jaz se tudi strinjam z zadnjim stavkom od Lenči, sam naj že hudiča tista pomlad pride jutri
lenci Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Pa ne smemo biti neučakani pomladi, potem jo bomo predolgo čakali . Malo uživajmo v zimi, jaz bi v nedeljo rada uživala zimsko idilo, ko bom tekla iz Laškega v Celje, drugače bo res bljak. Saj bo kmalu lep dan, ko bomo lahko sedli na motorčke in se pustili zapeljati Pomlad bo res kot jutri tukaj (pa saj bo treba iti še malo smučat do takrat ) Lepe sanje vam želim
lenci Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 Dobro jutro, spet v belo jutro, naj bo čudovit dan, petek je rosse20 1
AndiGS Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 Dobro jutro.Kot kaže,bomo kidali cel januar.Vendar bolje zdaj kot pa aprila ali maja.
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 Dobro jutro.Kot kaže,bomo kidali cel januar.Vendar bolje zdaj kot pa aprila ali maja. Na žalost maš menda kar prav. 10 dnevna napoved je sicer mal bol optimistična in od 13 dalje bi naj blo sončno Pa dobro jutro
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 jutro na delovnem mestu mi penzionerji
Mutika Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 Dober dan, Štamprli! Pri nas je sipalo in sipalo ... kot da bi moka padala z neba. Čisti pršiček, yes! No, vsaj naši ne bodo trepetali za Zlato lisico, tokrat jim gre oni mlin tam zgoraj na roke. Potem pa le še sončen vikend in bela smučarska pravljica bo tu! Pa Tini Maze se mora še malo ftrgat, pa bo že kičasto. Želim lep dan, pa ne delajte preveč!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se