KeC Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Evo končno nama je uspelo spraviti Portugalsko v pisno obliko. Več si lahko preberete v kateogriji On-Off the Road (ali nekaj podobnega :D) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 svaka ti čast :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Evo končno nama je uspelo spraviti Portugalsko v pisno obliko. Več si lahko preberete v kateogriji On-Off the Road (ali nekaj podobnega :D) Prebrano :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 bravo kec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Evo narod,kdo čaka dočaka,končno nekaj sonca.Se moram kar malo zapeljat,šibam v Celje.Če je kje kak štamprl na cajtu,plačam kofe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Evo narod,kdo čaka dočaka,končno nekaj sonca.Se moram kar malo zapeljat,šibam v Celje.Če je kje kak štamprl na cajtu,plačam kofe Če uletiš v Velenje ga jaz tebi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Če uletiš v Velenje ga jaz tebi :D KeC nimam časa za v Velenje,v Celje grem po nek material,pol pa delat,čeprav bi raje pljunil v delo kot v roke. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Bravo Kec za potopis! Sonceeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Zdrawo banda B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Zdrawo banda B) Oooooo, Zdrawc, wellcome back, še živ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Oooooo, Zdrawc, wellcome back, še živ? Jap :yes: čuj KeC, pa Mustafa je naročil, nej te pozdravim :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 :worship: Zdrawc :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Zdrawo banda B) si le najdo domov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Bravo Kec za potopis! Sonceeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! :kva2: kje, men se zdi da dežuje :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Pravkar pršov z Velenja. Me je opral ko staro kanto :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Pravkar pršov z Velenja. Me je opral ko staro kanto :lol1: A nisi mel marele :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 A nisi mel marele :? Mel avtomatsko, pa se hudič nad 60 noče ofnat :lol1: Jeb... avtomatiko :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Pravkar pršov z Velenja. Me je opral ko staro kanto :lol1: Em a je to povezano kej s tem kar voziš? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Pravkar pršov z Velenja. Me je opral ko staro kanto :lol1: Maš srečo,da nisi iz cukra :D ,jaz sem imel srečo ,sem pržgal domov še zadnji cajt. Itak je pa to letos nekaj čisto normalnega :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Itak je pa to letos nekaj čisto normalnega :wacko: ja letos je pa res nevzdržno :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 (popravljeno) Em a je to povezano kej s tem kar voziš? :devil: :nono: Tisto kar vozim je bela zverina :lol1: Maš srečo,da nisi iz cukra :D ,jaz sem imel srečo ,sem pržgal domov še zadnji cajt. Itak je pa to letos nekaj čisto normalnega :wacko: S curkra pa res nismo madona. Sej sem se že v Velenju v dežju na motor spravu. Se mi ni dal dežjaka ven vlečt. :slap: Popravljeno Avgust 14, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 :nono: Tisto kar vozim je bela zverina :lol1: :OK: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Zdravo banda :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Ooooooo :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Ooooooo :eek: Kwa :eek: da se nisi spet včeraj fural do Šentvida :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se