lenci Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Imam že kar avtomatski refleks, da pozdravim motorista, četudi sem v avtu in danes se mi je to kar nekajkrat zgodilo . Upam, da ste maksimalno uživali današnji čudovit dan, kjerkoli in kakorkoli že .
lenci Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Dobro jutro vsem in vsakemu posebej in maksimalno dober dan .
alkatraz Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Dobro jutro vsem in vsakemu posebej in maksimalno dober dan .
lenci Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 (popravljeno) Lepe sanje vam želim :zzz: Pa da ne pozabim Popravljeno April 21, 2010. Popravil lenci
ZD€N€ Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 jutro pogrešam BMWSLO , kje se kaj skriva ????
lenci Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 jutro pogrešam BMWSLO , kje se kaj skriva ???? Je šel na lepše
lenci Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 En lep pozdravček, je morje zjutraj bilo obsijano s soncem , v LJ je pa sedaj oblačno , pa vseeno, lep dan še naprej vsem
bmwslo Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 jutro pogrešam BMWSLO , kje se kaj skriva ???? Testiram, če me kdo pogreša Je šel na lepše Ne še, grem pa menda jutri Sicer pa "dobro jutro đezeri"
lenci Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 Dobro jutro in čudovito lep dan vam želim . Jupiiiiii, prosti dnevi so se pričeli :yes: , pa lepo vreme bo
bmwslo Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 Dobro jutro in čudovito lep dan vam želim . Jupiiiiii, prosti dnevi so se pričeli , pa lepo vreme bo Men še ne ampak lče zdržim še par ur pa bo
ZD€N€ Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 Jutro Vratia se prijatelj iz ........
bmwslo Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Srečno pot popotnik Alkatraz Ostalim pa dobro jutro in tudi lepe praznike. Se beremo po praznikih
lenci Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Dobro jutro in lep dan, popotniki naj imajo varno pot, no tudi mi bomo malo preverjali naše ceste
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Ojla, Štamprli! Tule imam (nehote) tudi malo prste vmes ... :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni !
lenci Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 O, Mutika, kjer imaš ti prste zraven so itak same odlične zadeve
lenci Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Lepih 220 km do Ormoža, tam navijanje za tekače, nazaj malo po drugi poti, srečala sva precej motoristov, na našem koncu je bila kar precejšnja gužva Lep večer vam želim in prijetne sanje, tistim doma in tistim na poti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se