lenci Objavljeno Maj 2, 2010 Objavljeno Maj 2, 2010 Akcija Dobro jutro . Konc praznika dela. Gremo delat Lepo jutro, dober dan...uh, eni so pa že spet v starih tirnicah
bmwslo Objavljeno Maj 2, 2010 Objavljeno Maj 2, 2010 Lepo jutro, dober dan...uh, eni so pa že spet v starih tirnicah Itaq Šiht za danes je že končan. Zdaj pa sledi mal razonode
poggy Objavljeno Maj 3, 2010 Objavljeno Maj 3, 2010 Pozdrav vsem. Kako ste kaj? Se je motoristek kaj javil?
bmwslo Objavljeno Maj 3, 2010 Objavljeno Maj 3, 2010 Pozdrav vsem. Kako ste kaj? Se je motoristek kaj javil? Ma qrc ga gleda Motoristeka. Ga nisem videl že stol let, pa tudi javi se ne nič Lep pozdrav iz vrocega Esfahana O prjatu Alkatraz. Kaj je novega na vzhodu. Spij en na moj račun. Plačam ko prideš, pa srečno pot še naprej P.S. Na zahodu nič novega
ZD€N€ Objavljeno Maj 3, 2010 Objavljeno Maj 3, 2010 Lep pozdrav iz vrocega Esfahana pozdrav prijatelju
lenci Objavljeno Maj 3, 2010 Objavljeno Maj 3, 2010 Danes zjutraj proti Ljubljani oranžen Kawasaki CE registracija ...strela, jaz sem komaj videla ven, on pa jo je pošteno šibal po avtocesti Lepo pančkajte in kaj lepega sanjajte Lep pozdrav iz vrocega Esfahana Lep hladen pozdravček nazaj ....malo toplote še nam ne bi škodilo
EURO Objavljeno Maj 6, 2010 Objavljeno Maj 6, 2010 Dober in lep vecer in se lepsi vikend. :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy:
bmwslo Objavljeno Maj 6, 2010 Objavljeno Maj 6, 2010 Dober in lep vecer in se lepsi vikend. O jebenti. A teb se že danes vikend začenja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se