tati Objavljeno Maj 7, 2010 Objavljeno Maj 7, 2010 na hitro en lep pozdravček, upam ,da se kaj vidimo v nedeljo v Domžalah???? :naughty:
alkatraz Objavljeno Maj 8, 2010 Objavljeno Maj 8, 2010 Ma qrc ga gleda Motoristeka. Ga nisem videl že stol let, pa tudi javi se ne nič O prjatu Alkatraz. Kaj je novega na vzhodu. Spij en na moj račun. Plačam ko prideš, pa srečno pot še naprej P.S. Na zahodu nič novega Nemrut dagi padel zdaj gre lazje, ko je Efes vmes jutrı Kapadokıja lahka vam noc
bmwslo Objavljeno Maj 8, 2010 Objavljeno Maj 8, 2010 Nemrut dagi padel zdaj gre lazje, ko je Efes vmes jutrı Kapadokıja lahka vam noc Lahko noč perjatu . lepo potujte dalje.
lenci Objavljeno Maj 9, 2010 Objavljeno Maj 9, 2010 Kdo ga pozna ? Pese mi je čisto zmešal . O, kako so luštni kužeki Pa prijetne sanje vsem želim
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2010 Objavljeno Maj 9, 2010 Kdo ga NE pozna Pese moram tud jaz enkrat prit pogledat dokler so še doma .
ataIBA Objavljeno Maj 11, 2010 Objavljeno Maj 11, 2010 Kdo ga NE pozna Pese moram tud jaz enkrat prit pogledat dokler so še doma . Ej, prijatelj. V soboto in nedeljo gredo že prvi od hiše . Ni dosti časa.
border Objavljeno Maj 12, 2010 Avtor Objavljeno Maj 12, 2010 Pozdravljeni po letu dni zopet tle... sporocilo mi je poslal prvi predsednik kluba "mare", stare sable ga sigurno poznate. Tema: serbus Odgovorov: 0 Poslal: 21. Oct 2009 03:28 PM vpisal si me kot predsenika kliba štamperl. Mislim da bi bil skrajni čas da dobijo drugega . Daj, če boš tole bral, pobriši te podatke. ajde Zdej kje so ti podatki vpisani oz. kje sem jih jaz vpisal zal ne vem. Mi lahko pomagate oz. opozorite admine, da to popravjo in da izvolite novega predsednika.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se