Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pa se eno vprasanje... a mogoce veste kdo izposoja motorje in motorno opremo? A je kdaj izposojal BMW motorje? Ali se meni samo zdi?

Objavljeno

Pa se eno vprasanje... a mogoce veste kdo izposoja motorje in motorno opremo? A je kdaj izposojal BMW motorje? Ali se meni samo zdi?

Ja lepo pozdravljen prjatu. worship.gifworship.gif

Ja BMW je sposojal, če jih pa še pa ne vem. Bi pa lahko dobil BMW-ja pro Blazdo-tu On kao posoja.

Kam jo boš pa peljal trance_25_naughty.gif

Objavljeno

Pozdravljen! Mogoče tudi tukaj.

Objavljeno

Ja lepo pozdravljen prjatu. worship.gifworship.gif

Ja BMW je sposojal, če jih pa še pa ne vem. Bi pa lahko dobil BMW-ja pro Blazdo-tu On kao posoja.

Kam jo boš pa peljal trance_25_naughty.gif

Kdo je to Blazdo? Kao nas Stamperl? Mal vec info... mail? gsm?

Ja malo sva mislila nardit izlet na Glosglokner... tko vikend... bomo videli...

Objavljeno

Alkatraz vel kam bek worship.gifworship.gifworship.gif

ostalim pa dobro jutro evilgrin.gif

@ Border , evo ti ga Bladzo . Maš v profilu telefon pa ga poklič. Pa na GG je še veliko snega zdejle . Poglej kako www kamero

Objavljeno

Alkatraz vel kam bek worship.gifworship.gifworship.gif

ostalim pa dobro jutro evilgrin.gif

@ Border , evo ti ga Bladzo . Maš v profilu telefon pa ga poklič. Pa na GG je še veliko snega zdejle . Poglej kako www kamero

Evo odpisal, bomo vidli kaj bo napisal nazaj. Ce je se veliko snega, potem je ses nesmisel iti gor ze zdej maja. Pa potem kaksnega junija ali pa malo kasneje...

Objavljeno

Pozdravljeni po letu dni zopet tle... sporocilo mi je poslal prvi predsednik kluba "mare", stare sable ga sigurno poznate. :whistle:

Zdej kje so ti podatki vpisani oz. kje sem jih jaz vpisal zal ne vem. Mi lahko pomagate oz. opozorite admine, da to popravjo in da izvolite novega predsednika. :book:

Smo sekcija, potem pomeni, da je vsak sam svoj predsednik... da bi mel še predsedniško plačo :)

Bi pa bilo mogoče spet it fajn v kakšno akcijo z majčkami z logotipom štamprlov. Kakršnekoli pobude oz. mnenja dobrodošle.

Zlati zjutri viden z đipom po velemestu Šentjur?

Objavljeno

Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. trance_14_devil2.gif

Ka delate štamperli. Mater smo zgovorni zadnje mesce :lol1:

Je pa lepo, da se še kaki "stari" znanci javjo gor trance_07_beerchug.gif

A se kaj dobimo na kak trance_06_beer2.gif pa kratko furco popoldansko ?? Drug teden bo najbrž že lepše vreme trance_05_banana.gif

Objavljeno

Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. trance_14_devil2.gif

Ka delate štamperli. Mater smo zgovorni zadnje mesce trance_21_laughing1.gif

Je pa lepo, da se še kaki "stari" znanci javjo gor trance_07_beerchug.gif

A se kaj dobimo na kak trance_06_beer2.gif pa kratko furco popoldansko ?? Drug teden bo najbrž že lepše vreme trance_05_banana.gif

jaz bi šel na en pir, vode in čaja imam dovolj... trance_21_laughing1.gif

Objavljeno

jaz bi šel na en pir, vode in čaja imam dovolj... trance_21_laughing1.gif

Gremo na trance_07_beerchug.gif

Objavljeno (popravljeno)

Kdo ga pozna evilgrin.gif ? Pese mi je čisto zmešal whistle.gif.

Hehe mal z zamudo, Emil legenda med malamuti :D

Popravljeno . Popravil virt666
Objavljeno

Lep pozdravček, danes ste pa zelooo zgovorni :worship:

Objavljeno

Kdo ga pozna evilgrin.gif ? Pese mi je čisto zmešal whistle.gif.

Mravak trance_43_wavetowel2.gif

Objavljeno

mirno spanje prijatli :pos: v upanju na lepše dni B)

Objavljeno

Jutro evilgrin.gif smo že na delovnem mestu eek.gif

Objavljeno

... jo, mi tudi že nekaj časa, pa tud vreme je lepše evilgrin.gif

Objavljeno

Dober dan, naj bo vsem čudovit dan :worship:

Objavljeno

Sem se meni s Selmarjem. Kao imajo neki, samo glih ne radi posojajo za kaksne dolge ture, pa se nimajo radi da nardis vec kot 300 km. Pa cena ce bi se ze zmenila bi bila okol 160 eur / dan.

Odpade. :trance_33_sleep:

Objavljeno

Dobro jutro, jaz pa danes bom spet po letih prvic prabal tenis igrat.

:yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

Bi pa bilo mogoče spet it fajn v kakšno akcijo z majčkami z logotipom štamprlov. Kakršnekoli pobude oz. mnenja dobrodošle

sem za!

Smo sekcija, potem pomeni, da je vsak sam svoj predsednik... da bi mel še predsedniško plačo :).

Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa.

bmwslo... ne vem, če bo šlo kar tako ob teh predpostavkah. potem bodo potrebne volitve, ker bi tudi jaz kandidirala. saj veš, ti si že malo v letih...

Objavljeno

Pozdrav iz deževnega Sarajeva!

Objavljeno

Pozdrav iz deževnega Sarajeva!

Čevapi pašejo tudi v dežju whistle.gif ... Malo sem ti fauš evilgrin.gif .

Objavljeno

BMW si lahko izposodiš pri AVTO VAL Grosuplje!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!