border Objavljeno Maj 12, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Pa se eno vprasanje... a mogoce veste kdo izposoja motorje in motorno opremo? A je kdaj izposojal BMW motorje? Ali se meni samo zdi?
bmwslo Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Pa se eno vprasanje... a mogoce veste kdo izposoja motorje in motorno opremo? A je kdaj izposojal BMW motorje? Ali se meni samo zdi? Ja lepo pozdravljen prjatu. Ja BMW je sposojal, če jih pa še pa ne vem. Bi pa lahko dobil BMW-ja pro Blazdo-tu On kao posoja. Kam jo boš pa peljal
MiNa Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Pa se eno vprasanje... a mogoce veste kdo izposoja motorje in motorno opremo? A je kdaj izposojal BMW motorje? Ali se meni samo zdi? Pozdravljen! Mogoče tudi tukaj.
border Objavljeno Maj 12, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Ja lepo pozdravljen prjatu. Ja BMW je sposojal, če jih pa še pa ne vem. Bi pa lahko dobil BMW-ja pro Blazdo-tu On kao posoja. Kam jo boš pa peljal Kdo je to Blazdo? Kao nas Stamperl? Mal vec info... mail? gsm? Ja malo sva mislila nardit izlet na Glosglokner... tko vikend... bomo videli...
bmwslo Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Alkatraz vel kam bek ostalim pa dobro jutro @ Border , evo ti ga Bladzo . Maš v profilu telefon pa ga poklič. Pa na GG je še veliko snega zdejle . Poglej kako www kamero
border Objavljeno Maj 13, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Alkatraz vel kam bek ostalim pa dobro jutro @ Border , evo ti ga Bladzo . Maš v profilu telefon pa ga poklič. Pa na GG je še veliko snega zdejle . Poglej kako www kamero Evo odpisal, bomo vidli kaj bo napisal nazaj. Ce je se veliko snega, potem je ses nesmisel iti gor ze zdej maja. Pa potem kaksnega junija ali pa malo kasneje...
Vikking Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Pozdravljeni po letu dni zopet tle... sporocilo mi je poslal prvi predsednik kluba "mare", stare sable ga sigurno poznate. Zdej kje so ti podatki vpisani oz. kje sem jih jaz vpisal zal ne vem. Mi lahko pomagate oz. opozorite admine, da to popravjo in da izvolite novega predsednika. Smo sekcija, potem pomeni, da je vsak sam svoj predsednik... da bi mel še predsedniško plačo Bi pa bilo mogoče spet it fajn v kakšno akcijo z majčkami z logotipom štamprlov. Kakršnekoli pobude oz. mnenja dobrodošle. Zlati zjutri viden z đipom po velemestu Šentjur?
bmwslo Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. Ka delate štamperli. Mater smo zgovorni zadnje mesce Je pa lepo, da se še kaki "stari" znanci javjo gor A se kaj dobimo na kak pa kratko furco popoldansko ?? Drug teden bo najbrž že lepše vreme
alkatraz Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. Ka delate štamperli. Mater smo zgovorni zadnje mesce Je pa lepo, da se še kaki "stari" znanci javjo gor A se kaj dobimo na kak pa kratko furco popoldansko ?? Drug teden bo najbrž že lepše vreme jaz bi šel na en pir, vode in čaja imam dovolj...
bmwslo Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 jaz bi šel na en pir, vode in čaja imam dovolj... Gremo na
virt666 Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 (popravljeno) Kdo ga pozna ? Pese mi je čisto zmešal . Hehe mal z zamudo, Emil legenda med malamuti Popravljeno Maj 13, 2010. Popravil virt666
lenci Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Lep pozdravček, danes ste pa zelooo zgovorni
alkatraz Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Kdo ga pozna ? Pese mi je čisto zmešal . Mravak
rajkocotic Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 mirno spanje prijatli v upanju na lepše dni
bmwslo Objavljeno Maj 14, 2010 Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 ... jo, mi tudi že nekaj časa, pa tud vreme je lepše
border Objavljeno Maj 14, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 Sem se meni s Selmarjem. Kao imajo neki, samo glih ne radi posojajo za kaksne dolge ture, pa se nimajo radi da nardis vec kot 300 km. Pa cena ce bi se ze zmenila bi bila okol 160 eur / dan. Odpade. :trance_33_sleep:
EURO Objavljeno Maj 14, 2010 Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 Dobro jutro, jaz pa danes bom spet po letih prvic prabal tenis igrat. :yea1:
rosse20 Objavljeno Maj 14, 2010 Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 Bi pa bilo mogoče spet it fajn v kakšno akcijo z majčkami z logotipom štamprlov. Kakršnekoli pobude oz. mnenja dobrodošle sem za! Smo sekcija, potem pomeni, da je vsak sam svoj predsednik... da bi mel še predsedniško plačo . Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. bmwslo... ne vem, če bo šlo kar tako ob teh predpostavkah. potem bodo potrebne volitve, ker bi tudi jaz kandidirala. saj veš, ti si že malo v letih...
ataIBA Objavljeno Maj 15, 2010 Opozori Objavljeno Maj 15, 2010 Pozdrav iz deževnega Sarajeva! Čevapi pašejo tudi v dežju ... Malo sem ti fauš .
beki Objavljeno Maj 15, 2010 Opozori Objavljeno Maj 15, 2010 Pa se eno vprasanje... a mogoce veste kdo izposoja motorje in motorno opremo? A je kdaj izposojal BMW motorje? Ali se meni samo zdi? BMW si lahko izposodiš pri AVTO VAL Grosuplje!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se