bmwslo Objavljeno Maj 16, 2010 Opozori Objavljeno Maj 16, 2010 sem za! bmwslo... ne vem, če bo šlo kar tako ob teh predpostavkah. potem bodo potrebne volitve, ker bi tudi jaz kandidirala. saj veš, ti si že malo v letih... Ti bom že dal po nagi riti "malo v letih"
ataIBA Objavljeno Maj 16, 2010 Opozori Objavljeno Maj 16, 2010 Ti bom že dal po nagi riti "malo v letih" Le daj jo po nagi riti ! Mi pač nismo "malo" v letih . Mi smo "fejst" v letih .
rosse20 Objavljeno Maj 16, 2010 Opozori Objavljeno Maj 16, 2010 Ti bom že dal po nagi riti "malo v letih" Le daj jo po nagi riti ! Mi pač nismo "malo" v letih . Mi smo "fejst" v letih . :trance_27_notworthy:
tati Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. Ka delate štamperli. Mater smo zgovorni zadnje mesce Je pa lepo, da se še kaki "stari" znanci javjo gor A se kaj dobimo na kak pa kratko furco popoldansko ?? Drug teden bo najbrž že lepše vreme jaz se javljam, čeprav mi je itak bv, ker se samo neki klanjamo in pozdravljamo....., lepo te je bilo videti, čeprav sem potem v gužvi zgubila stik s tabo, bilo je veliko prijateljev iz >Srbije in sem bila precej v njihovi družbi....
bmwslo Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 (popravljeno) jaz se javljam, čeprav mi je itak bv, ker se samo neki klanjamo in pozdravljamo....., lepo te je bilo videti, čeprav sem potem v gužvi zgubila stik s tabo, bilo je veliko prijateljev iz >Srbije in sem bila precej v njihovi družbi.... Tudi tebe je VEDNO lepo videt P.S. Nič se sam ne klanjamo, včasih tudi ktero po po nagi riti če je potrebna Popravljeno Maj 17, 2010. Popravil bmwslo
bmwslo Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 (popravljeno) Akcija - rezervna lokacija + BMW Aja, dobro jutro vsem Popravljeno Maj 18, 2010. Popravil bmwslo
ZD€N€ Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Akcija - rezervna lokacija + BMW Aja, dobro jutro vsem jutrooooooooooooooo
lenci Objavljeno Maj 21, 2010 Opozori Objavljeno Maj 21, 2010 Juhuhu, vikend je pred nami....lepo se naspite, kaj lepega sanjajte in uživajte vikend
alkatraz Objavljeno Maj 21, 2010 Opozori Objavljeno Maj 21, 2010 Juhuhu, vikend je pred nami....lepo se naspite, kaj lepega sanjajte in uživajte vikend lahko noč
lenci Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Dober dan , naj bo lep dan (četudi pri nas trenutno dežuje :angry: )
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2010 Opozori Objavljeno Maj 23, 2010 Dober dan , naj bo lep dan (četudi pri nas trenutno dežuje ) Dobro jutro Alkatraz, lep hobi maš
lenci Objavljeno Maj 23, 2010 Opozori Objavljeno Maj 23, 2010 Dobro jutro v sončno jutro lep dan vam želim
alkatraz Objavljeno Maj 23, 2010 Opozori Objavljeno Maj 23, 2010 Dobro jutro Alkatraz, lep hobi maš jebiga...
lenci Objavljeno Maj 24, 2010 Opozori Objavljeno Maj 24, 2010 Dobro jutro v sončno jutro in naj vam bo lep dan
rosse20 Objavljeno Maj 24, 2010 Opozori Objavljeno Maj 24, 2010 štamperli... a bi bili vi za eno vožnjo do maribora na karting? lahko se organizirajo kvalifikacije in potem dirka. javite, če bi bili za to.
Vikking Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 štamperli... a bi bili vi za eno vožnjo do maribora na karting? lahko se organizirajo kvalifikacije in potem dirka. javite, če bi bili za to. Kakšen datum pa bo to? sem za, a nevem kako bom s časom.
Dr_Jakob Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Morgen, 03 sekcija!! Lepo vreme nas obdaja, mi pa doma al pa na sihtu, huh? Maaa, bo ze. Poletje bo kmalu mimo... potem pa spet
tati Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Morgen, 03 sekcija!! Lepo vreme nas obdaja, mi pa doma al pa na sihtu, huh? Maaa, bo ze. Poletje bo kmalu mimo... potem pa spet ej dr. Jakob žal moramo biti kaj tudi v službi, da je denar za naše ljubljenčke, ker nimam nobenega sponzorja, ki bi mi mesečno doniral kakšne 1000 € na moj TRR, da bi lahko brez skrbi spala vsak dan do 12 ure in nič hodila v službo.... :headbang:
rosse20 Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Kakšen datum pa bo to? sem za, a nevem kako bom s časom. zaenkrat ni ničesar še določenega. datuma sploh še ni. kolikor pa vidim, tudi nekega interesa ni. zdaj pa ne vem... a se bojijo, da jih premagam , al... ej dr. Jakob žal moramo biti kaj tudi v službi, da je denar za naše ljubljenčke, ker nimam nobenega sponzorja, ki bi mi mesečno doniral kakšne 1000 € na moj TRR, da bi lahko brez skrbi spala vsak dan do 12 ure in nič hodila v službo.... :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se