Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sem za!

bmwslo... ne vem, če bo šlo kar tako ob teh predpostavkah. potem bodo potrebne volitve, ker bi tudi jaz kandidirala. saj veš, ti si že malo v letih...

Ti bom že dal po nagi riti trance_25_naughty.gif "malo v letih"

Objavljeno

Le daj jo po nagi ritievilgrin.gif ! Mi pač nismo "malo" v letihgrrr.gif . Mi smo "fejst" v letih trance_17_emot-angel.gif .

Objavljeno

:lol1:

Le daj jo po nagi ritievilgrin.gif ! Mi pač nismo "malo" v letihgrrr.gif . Mi smo "fejst" v letih trance_17_emot-angel.gif .

:trance_27_notworthy:

Objavljeno

Če je precedniška plača tam nekje kot poslanske, se javljam za dosmrtnega predsednika, če ne pa ništa. trance_14_devil2.gif

Ka delate štamperli. Mater smo zgovorni zadnje mesce :lol1:

Je pa lepo, da se še kaki "stari" znanci javjo gor trance_07_beerchug.gif

A se kaj dobimo na kak trance_06_beer2.gif pa kratko furco popoldansko ?? Drug teden bo najbrž že lepše vreme trance_05_banana.gif

jaz se javljam, čeprav mi je itak bv, ker se samo neki klanjamo in pozdravljamo.....,

lepo te je bilo videti, čeprav sem potem v gužvi zgubila stik s tabo, bilo je veliko prijateljev iz >Srbije in sem bila precej v njihovi družbi....

Objavljeno (popravljeno)

jaz se javljam, čeprav mi je itak bv, ker se samo neki klanjamo in pozdravljamo.....,

lepo te je bilo videti, čeprav sem potem v gužvi zgubila stik s tabo, bilo je veliko prijateljev iz >Srbije in sem bila precej v njihovi družbi....

Tudi tebe je VEDNO lepo videt 004.gif

P.S.

Nič se sam ne klanjamo, včasih tudi ktero boobies.gif po po nagi riti če je potrebna whistle.gif

:lol1:

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno (popravljeno)

Akcija - rezervna lokacija + BMW trance_43_wavetowel2.gif

Aja, dobro jutro vsem evilgrin.gif

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno

Akcija - rezervna lokacija + BMW trance_43_wavetowel2.gif

Aja, dobro jutro vsem evilgrin.gif

jutrooooooooooooooo eek.giftrance_38_surprise.gif

Objavljeno

Dober večer trance_25_naughty.gif

kwa si rekel yawn.gif

Objavljeno

Juhuhu, vikend je pred nami....lepo se naspite, kaj lepega sanjajte in uživajte vikend :worship:

Objavljeno

Juhuhu, vikend je pred nami....lepo se naspite, kaj lepega sanjajte in uživajte vikend worship.gif

lahko noč trance_43_wavetowel2.gif

Objavljeno

Dobro jutro in lep dan worship.gif

jutro rolleyes.gif

Objavljeno

Dober dan :whistle:, naj bo lep dan (četudi pri nas trenutno dežuje :angry: )

Objavljeno

Dober dan whistle.gif, naj bo lep dan (četudi pri nas trenutno dežuje mad.gif )

Dobro jutro evilgrin.gif

Alkatraz, lep hobi maš trance_25_naughty.gif

Objavljeno

Dobro jutro v sončno jutro :worship: lep dan vam želim :OK:

Objavljeno

Dobro jutro evilgrin.gif

Alkatraz, lep hobi maš trance_25_naughty.gif

jebiga... trance_25_naughty.gif

Objavljeno

Dobro jutro v sončno jutro in naj vam bo lep dan :worship:

Objavljeno

štamperli...

a bi bili vi za eno vožnjo do maribora na karting? lahko se organizirajo kvalifikacije in potem dirka.

javite, če bi bili za to.

Objavljeno

Dobro jutro in lep dan vsem želim :worship: .

Objavljeno

štamperli...

a bi bili vi za eno vožnjo do maribora na karting? lahko se organizirajo kvalifikacije in potem dirka.

javite, če bi bili za to.

Kakšen datum pa bo to? sem za, a nevem kako bom s časom.

Objavljeno

Morgen, 03 sekcija!! Lepo vreme nas obdaja, mi pa doma al pa na sihtu, huh? Maaa, bo ze. Poletje bo kmalu mimo... potem pa spet :D

Objavljeno

Morgen, 03 sekcija!! Lepo vreme nas obdaja, mi pa doma al pa na sihtu, huh? Maaa, bo ze. Poletje bo kmalu mimo... potem pa spet :D

ej dr. Jakob žal moramo biti kaj tudi v službi, da je denar za naše ljubljenčke, ker nimam nobenega sponzorja, ki bi mi mesečno doniral kakšne 1000 € na moj TRR, da bi lahko brez skrbi spala vsak dan do 12 ure in nič hodila v službo.... :headbang: :headbang:

Objavljeno

Kakšen datum pa bo to? sem za, a nevem kako bom s časom.

zaenkrat ni ničesar še določenega. datuma sploh še ni.

kolikor pa vidim, tudi nekega interesa ni. zdaj pa ne vem... a se bojijo, da jih premagam :whistle: , al...

ej dr. Jakob žal moramo biti kaj tudi v službi, da je denar za naše ljubljenčke, ker nimam nobenega sponzorja, ki bi mi mesečno doniral kakšne 1000 € na moj TRR, da bi lahko brez skrbi spala vsak dan do 12 ure in nič hodila v službo.... :headbang: :headbang:

:worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!