suzi Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Dobro jutro. SONCE SIJE :OK: :OK:. A gre kdo z nama KTMNO za cel dan. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 dobro jutro gremo se vozit :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 jaz tudi... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 men bi tud pasal dons KTMNO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 men bi tud pasal dons KTMNO ce bo kdo hodu cez moje konce... povabim na kavo... mare&suzi... vikking... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 ce bo kdo hodu cez moje konce... povabim na kavo... mare&suzi... vikking... :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Ku ku Hvala za povabilo Border, sam smo šli Zlati+Marta in Mare+jaz čez Avstrijo in nazaj, lepa tura po dolgem času(rit pa boli za popizdit). Boš še moral povabit :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 lep pozdrav banda, :worship: :worship: tudi jaz sem se vrnila iz dopustovanja, pa ste bili tako pridni v tem času, da niti ne morem vsega prebrati, .) .) pa še novi člani :OK: :OK: skratka - kaj se lepega dogaja.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 lep pozdrav banda, :worship: :worship: tudi jaz sem se vrnila iz dopustovanja, pa ste bili tako pridni v tem času, da niti ne morem vsega prebrati, .) .) pa še novi člani :OK: :OK: skratka - kaj se lepega dogaja.......... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 :slap: :slap: pa Špil je postal očka, čestitke iz srca......... :worship: :OK: samo zdravja vam vsem trem želim, ostalo pride samo..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Tati PIKNIK!! A prideš? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 :grrr Nič motorja včeraj . Hud post ! :blush: revček, kaj pa naj jaz rečem, na motorju nisem bila že od 30.7., za zjokat :lol1: :lol1: :lol1: Tati PIKNIK!! A prideš? :grim ja,ja saj vem, moram še mal prečekirat kaj ste se zmenili, saj vem, da ste asi, pa vseeno..... :grim :grim , tale vikend se prepleta z cel kup stvarmi :hmm: :hmm: Pa še tu SiM VSE NAJ!!!! :OK: :beer2: :beer2: :beer2: tudi z moje strani.... vse naj, naj..... :OK: :worship: Zdrawc :worship: čao bandit, kako je bilo........baje fajn, le mal vas je močilo od zotraj in od zunaj...... :grim kje se dobimo ta teden, pa kdaj???? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 O TATI IS BACK :D :OK: in kak je blo na dopustu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 KeC, a sem tebe prehitel čez Vodosteč danes ob cca 14:15? :? Aja, a se je kdo od znanih zvečer zaletaval na Vinskogorskem klancu (okoli 19:30)? Dva avtomobila in motor. Nič hujšega ni izgledalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Hvala za povabilo Border... Ni panike... vi kr prite... kam ste sli na Golico? No, jaz pa Vikking sva vdarla eno kratko na Roglo in nazaj. Morm pohvalit cesto na Roglo - (mala Štajerska Golica)... ponekod dvojna ograja za motoriste... in samo na koncu zadnjih 100m je bila cesta malo od sodra, drugace pa niti malo... lepa tura... priporocam... ... Dvomim, da si Keca prehitu... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Dvomim, da si Keca prehitu... B) Ja Keca prehitiš samo če te počaka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 KeC, a sem tebe prehitel čez Vodosteč danes ob cca 14:15? :? Aja, a se je kdo od znanih zvečer zaletaval na Vinskogorskem klancu (okoli 19:30)? Dva avtomobila in motor. Nič hujšega ni izgledalo. Kje za vraga je pa Vodosteč? In ne danes pa mislim da me nihče ni prehitel :grrr Pa brez skrbi , se me da prehitet brez večjih problemov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Pa tak Velenčan. Vodosteč je kraj med Vinsko goro in odcepom za Dobrno. :P Tam , ko te je Bojč učil čez ovinke vozit. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Pa tak Velenčan. Vodosteč je kraj med Vinsko goro in odcepom za Dobrno. :P Tam , ko te je Bojč učil čez ovinke vozit. .) :eek: Woot, prvič slišim :blush: Em ne nisem bil jaz takrat sem bil že blizu Hotemeža Aja pa še to, dejte mi prosim do jutri zvečer sporočit kod vse pride na piknik. Bo treba počasi začet nabavljat zadeve. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Bomo jutr zjutraj dorekli če se ta teden kaj dobimo med tednom, ker drugače je srečanje ta teden v soboto v Radljah ob Dravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 'Br jutr vsem, očitno bo še en lep dan :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Jutro jutro jutro jutr ... A so nam temo o pikniku zbrisal al sem sam jest tko kilav danes da je ne najdem :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Jutro jutro jutro jutr ... A so nam temo o pikniku zbrisal al sem sam jest tko kilav danes da je ne najdem :eek: Zbrisal :D Višja sila kaj čmo, blo malce "vroče krvi" pa smo vse poštimal :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) Zbrisal :D Višja sila kaj čmo, blo malce "vroče krvi" pa smo vse poštimal :xx: A se zaje* al je res ? Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Bla zbrisana in pika :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se