bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Svašta :SS :SS :SS :SS :SS Še 10 % prosim :BUA: Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Ma bil manjši nesporazum pa je vse urejeno no :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 bmwslo, nč hude krvi.....ti se lepo prijavi in pojavi na pikniku, pa ga bomo super zažurali ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) bmwslo, nč hude krvi.....ti se lepo prijavi in pojavi na pikniku, pa ga bomo super zažurali ;) Politka mi od vedno smrdi. No na piknik pridem, ker upam da tam politikov NE BO :yea1: Kljub temu pa določenih stvari ne razumem . :angry: Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 He he brez skrbi, noben ne bo politiziral, pa tisto o hudi krvi je blo mišljeno v hecu da ne bo pomote :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 A pol tud jaz ne bom smela politizirat ?! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Kok nas je sedaj prjavljenih za piknik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Pešnajsndvajst :lol1: Jaz vem za enga za ziher :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Smo pri cifri okoli 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Ka se bomo jutr kej dobil voluharji :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Zdravo štamprli,čeprav vas večine ne poznam,se prav zabavam ob branju vaših postov :worship: žal mi je,da je zadnjič ,ko ste se dobili v Kozjem vmes posegla višja sila in vas nisem mogel priti pozdravit... Pravkar sva končala pakiranje kufrov,jutri zjutraj pa gaaaas na Zlatibor-SCG.Vreme je napovedano končno fajn tak,da ni panike kar se tega tiče.Po Srbiji se bova potikala do nedelje ali ponedeljka...pol se pa spet kaj oglasim. B) Uživajte HRC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 dobro jutro :yea1: @voluharji :eek: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Morgen bi reku stric Zdrawc :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Jutro. Jebi ga HRC boš zamudu štamperl piknik :cry: No upam da se ob prvi priliki kaj vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 včeraj sem prodal SVja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 včeraj sem prodal SVja :cry: koliko km pa si mel prevoženih z njim? pa letnik je bil ker? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Lepo, sam to še ne pomeni da ne prideš! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 koliko km pa si mel prevoženih z njim? pa letnik je bil ker? Letnik 2000, imel sem ga 3 leta in z njim sem naredu 34000km, skupaj jih je imel pa 43000. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Lepo, sam to še ne pomeni da ne prideš! :grrr jao iti na moto piknik brez motorja je zame isto kot iti na koncert gluh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 jao iti na moto piknik brez motorja je zame isto kot iti na koncert gluh Hmm a greš ti tja gledat motorje al se dobr met? :hmm: NE se hecat, ti kr pridi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 1. to ni motozbor ampak piknik (moto) 2. namen piknika ni razkazovanje mopedov ampak druženje ludekov, ki pa ni nujno, da imajo ob sebi moped B) 3. nimaš izgovora, da ne prideš na piknik :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 A lahk jaz tud brez mopeda pridem? Pa z gajbami. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Priznam, zdaj sem pa res prdnil v temo :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Aja, a sem že reku. Jaz se bom tud pojavil. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se