KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Aja, a sem že reku. Jaz se bom tud pojavil. :whistle: Vemo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Aja še to, če se bo komu dalo ali pa bo toliko prijazen se priporočamo za kakšne posladke ali solate ali kakršnekoli popestritve za na piknik, seveda če mu ne bo v preveliko breme. Evo se kmalu vidimo! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Diesel, brzi alora kaj je seda a prideta al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 kje se pa naš Zdrawc potepa, da se nič ne javi tle gor, mogoče se je pa tudi on zaljubil .) .) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 (popravljeno) kje se pa naš Zdrawc potepa, da se nič ne javi tle gor, mogoče se je pa tudi on zaljubil .) .) :? :eek: :hmm: P.S. Pride v soboto pa ga lahko izpašamo :D Popravljeno Avgust 17, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Daj Kec seznam, da vidmo kdo vse pride. B) Gred kdo poleg jutr okol 14.00 na furo poleg... nekje do Postojne... pa mogoce ogled postojnske jame... pa nazaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Daj Kec seznam, da vidmo kdo vse pride. B) Gred kdo poleg jutr okol 14.00 na furo poleg... nekje do Postojne... pa mogoce ogled postojnske jame... pa nazaj? Uf ene 40 folka pride, celoten seznam ma Alka. Bomo mogoče jutri objavli :D Drgač pa nej bo presenečenje, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 brzi je na morju do sobote, jst pa še nism ziher al bo šlo al ne :blush: kr je neki pršl vmes jutr bom zvedu pa ti powem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Br juter vsem! Sam še 1 dan :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 dobro jutro sončno jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Ja LP vsem . Jaz grem že danes v tiste konce mal prečekirat, če je vse OK. Grem do Pipsa na interni piknik :kva2: Bom jutri zjutraj sporočil, če smo pustil tist konc tko da se bo dal gor prit :lol1: al bomo dons vse preoral :lol1: Kec, kje si pa dobu 40 folka ?? Mater saj to je že kr ornk cifra :worship: A si tudi kak striptiz zrihtu :naughty: al kako :eek: No se vidmo jutri. P.S. Tud vreme si dobr organiziral vidim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Nema seznama! :P Tisti, ki bojo prišli, bojo itak vidli, kdo je tu. Ostali pa ... Že odštevam ure. No, to pa zato, ker ne vem več, kje se me glava drži. Šala mala! Vse bo. Bmwslo - na kir konc pa greš pa cca ob kolkih? A greš po dravski dolini? Lahko kufe, če ti bo in če boš mel cajt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Vprašanje: ima kdo kakšne solidne zvočnike za računalnik, na pikniku bomo imeli laptopa z muzko pa rabimo še ozvočenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Vprašanje: ima kdo kakšne solidne zvočnike za računalnik, na pikniku bomo imeli laptopa z muzko pa rabimo še ozvočenje. Eeeee ... soborec ... kabl mali jack(banana)-vlki jack(banana) --> mali jack v gepl, vlki jack v kitarski feršterk. Rulz. Preizkušeno na več pizdarijah, med drugim tudi na maturantskem (vsi so se mi smejali, ko sem to zraven na Korziko tovoril, pol pa so se taboljše babe pri mojem bungalovu nonstop zbirale, pa so se pojedli od faušije :grim B) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Kdo bo pa badminton z mano špilal? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Kdo bo pa badminton z mano špilal? O:-) JAZ, SUPER a loparje ti prineseš? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 ... medtem, ko bomo mi stave pobirali ... :lol1: ... aja, smo jih že. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Kdo bo pa badminton z mano špilal? O:-) Čak, da najdemo tak velik lopar ... :P Joj Alla .... lahk pa izpolniva najin plan, ki sva si ga zadali pri prvem pikniku ... tokrat pa naum zajebala ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Ufa - divje bo - zdaj sta že suzi pa Vale tud v stavi ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Kdo bo pa badminton z mano špilal? O:-) Sport ist Mort. :fredy: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Prva stava ... kolko kotletov bo pojedla Alla .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Druga stava kako dolgo bodo kotleti zdržali :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Še manj kot 1 dan :grim :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Pa ne vse pojest midva prideva malo bolj pozno :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Hm se bomo potrudli da ne pojemo vsega, glede pijače pa tega žal nemorem obljubit :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se