Skoči na vsebino

Štamperl (O3) sekcija

border

Priporočene objave

Aja še to, če se bo komu dalo ali pa bo toliko prijazen se priporočamo za kakšne posladke ali solate ali kakršnekoli popestritve za na piknik, seveda če mu ne bo v preveliko breme.

Evo se kmalu vidimo! :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kje se pa naš Zdrawc potepa, da se nič ne javi tle gor, mogoče se je pa tudi on zaljubil .) .) :?

:eek:

:hmm:

P.S. Pride v soboto pa ga lahko izpašamo :D

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daj Kec seznam, da vidmo kdo vse pride. B)

Gred kdo poleg jutr okol 14.00 na furo poleg... nekje do Postojne... pa mogoce ogled postojnske jame... pa nazaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daj Kec seznam, da vidmo kdo vse pride. B)

Gred kdo poleg jutr okol 14.00 na furo poleg... nekje do Postojne... pa mogoce ogled postojnske jame... pa nazaj?

Uf ene 40 folka pride, celoten seznam ma Alka. Bomo mogoče jutri objavli :D

Drgač pa nej bo presenečenje,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

brzi je na morju do sobote, jst pa še nism ziher al bo šlo al ne :blush: kr je neki pršl vmes jutr bom zvedu pa ti powem .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja LP vsem .

Jaz grem že danes v tiste konce mal prečekirat, če je vse OK. Grem do Pipsa na interni piknik :kva2:

Bom jutri zjutraj sporočil, če smo pustil tist konc tko da se bo dal gor prit :lol1: al bomo dons vse preoral :lol1:

Kec, kje si pa dobu 40 folka ?? Mater saj to je že kr ornk cifra :worship: A si tudi kak striptiz zrihtu :naughty: al kako :eek:

No se vidmo jutri.

P.S.

Tud vreme si dobr organiziral vidim :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nema seznama! :P Tisti, ki bojo prišli, bojo itak vidli, kdo je tu. Ostali pa ...

Že odštevam ure. No, to pa zato, ker ne vem več, kje se me glava drži. Šala mala! Vse bo.

Bmwslo - na kir konc pa greš pa cca ob kolkih? A greš po dravski dolini? Lahko kufe, če ti bo in če boš mel cajt.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vprašanje: ima kdo kakšne solidne zvočnike za računalnik, na pikniku bomo imeli laptopa z muzko pa rabimo še ozvočenje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vprašanje: ima kdo kakšne solidne zvočnike za računalnik, na pikniku bomo imeli laptopa z muzko pa rabimo še ozvočenje.

Eeeee ... soborec ... kabl mali jack(banana)-vlki jack(banana) --> mali jack v gepl, vlki jack v kitarski feršterk. Rulz. Preizkušeno na več pizdarijah, med drugim tudi na maturantskem (vsi so se mi smejali, ko sem to zraven na Korziko tovoril, pol pa so se taboljše babe pri mojem bungalovu nonstop zbirale, pa so se pojedli od faušije :grim B) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo bo pa badminton z mano špilal? O:-)

Čak, da najdemo tak velik lopar ... :P

Joj Alla .... lahk pa izpolniva najin plan, ki sva si ga zadali pri prvem pikniku ... tokrat pa naum zajebala ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!