bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 No v glavnem jaz bom tam, kdaj pa še ne vem, ko končam z družinskimi zadevami. Tako da bom poklical kdaj ste se zmenli, sedaj pa lep dan vsem in adijo do večera. Kec vse najboljše v imenu moje familije za tvojo sestrco :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Čak čak a nisi rekla da ti tud prideš? Aha, tako po Kekčevo sem to povedala ... pridem ... A si blont :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Aha, tako po Kekčevo sem to povedala ... pridem ... A si plešast :fight2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Kec vse najboljše v imenu moje familije za tvojo sestrco :yea1: Hvala! Bom prenesel naprej! Aha, tako po Kekčevo sem to povedala ... pridem ... A si blont :fight2: Ne sam blondink ne razumem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Celje sončno.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Celje sončno.... :worship: Žalec tudi (skoraj) :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Žalec tudi (skoraj) :angry2: Predlagam, da pridete v Koper, ker je sončno in jasno, pa še po morju diši :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Predlagam, da pridete v Koper, ker je sončno in jasno, pa še po ribah diši :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Predlagam, da pridete v Koper, ker je sončno in jasno, pa še po morju diši :D Po plinu misliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Po plinu misliš? Kakšnem plinu ... sej še niso nič postavli ... moj pogled na morje je še neomadeževan :grim Sjeti se kako lepo je sedet na pomolu, ko ti veter kuštra lase in si ne moreš prižgat čika .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Sjeti se kako lepo je sedet na pomolu, ko ti veter kuštra lase in si ne moreš prižgat čika .) Glavno da si pir lahko odpreš. :lol: :P Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Glavno da si pir lahko odpreš. :lol: :P Ne rabiš. Natoči ti ga brhka natikarica z globokimi očmi ... potem se peni morje, pivo in ti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ne rabiš. Natoči ti ga brhka natikarica z globokimi očmi ... potem se peni morje, pivo in ti :P ..obstaja tudi precejšnja verjetnost, da popeniš, če brhkača polije samo kaljico Dragocenega.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 kaj zdaj :devil: ni ure :ninja: se dobimo kar na hribu??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 :doze: ... a lahko to kdo do Kopra pritovori ... mislim ne čeladnega polža ... slike in filmček ... :hmm: LJ vmes :grim Ne rabiš. Natoči ti ga brhka natikarica z globokimi očmi ... potem se peni morje, pivo in ti :P OČI, oči so važne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 OČI, oči so vlažne :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Kje točno v Velenju je ta skalca,bi se še jaz tja naslikal? :book: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ob 18.00 uri pred skalco. Bom tam. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Kje točno v Velenju je ta skalca,bi se še jaz tja naslikal? :book: v smeri proti SG greš čez tunel in potem pred šparom zaviješ prvi izvoz levo in si potem boš videl eno gostilno mal naprej levo za blokom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Kr lepo se nas je nabral. Očitno še vpliv piknika. :OK: Kec ne pozabi na slike (saj vem da ne boš) :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A bo dans kdo v Skalci? Pa kdaj? jz bi tud pa prepozn berem tole.šit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Res je, Skalca je bila premala :OK: Vikking sem ti nekaj odnesel, jutri dobiš nazaj. :yes: Z Vikkingom sva naskočila maričko in še moj hrib :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Gledaaaaam fotkeeeeeeeee :kva2: :naughty: :naughty: :devil: :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Gledaaaaam fotkeeeeeeeee :kva2: :naughty: :naughty: :devil: :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pazi, da ne uničiš CD. Jaz bi tudi imel eno kopijo. Plisssss! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Pazi, da ne uničiš CD. Jaz bi tudi imel eno kopijo. Plisssss! Pa ja damo te na net pa se downloada. Se zascitijo z geslom in to je to. Geslo pa tala Kec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se