HRC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 v smeri proti SG greš čez tunel in potem pred šparom zaviješ prvi izvoz levo in si potem boš videl eno gostilno mal naprej levo za blokom :) Hvala, :worship: sem na marički srečal motoristka in wikinga pol smo pa šli skupaj do skalce :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Khehhhheheheheeeeeee fotke so totalni zakon! :grim :yea2: :naughty: :devil: Na naslednjem sodomiziranju absolutno nadaljujemo fotosešn. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Res je, Skalca je bila premala :OK: Vikking sem ti nekaj odnesel, jutri dobiš nazaj. :yes: Z Vikkingom sva naskočila maričko in še moj hrib :worship: Ni panike :D Če boš meu kej cajta, jst okol 12 ure ponavad hodim na malco v Celje, pa se lohka dobima na kakšnemu piru. Poklič, če pa nimaš moje cifre pa ti pošljem po PM. Danes se je spet nekaj denarja nabralo. Skupen znesek štamperl proračuna je takšen: 31.660SIT, če pa trakcu ne bo, je znesek za 10.000 SIT višji. Se pravi trenutno razpolagamo z 41.660SIT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 pozdravljena banda :D vidim da ste se raspisali ko me ni blo :P l.p Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 :grim http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=774422 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 IIIIIIIII :kva2: Kjut! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 :grim http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=774422 :grim Lepe fotke. Sm ugotovu da imava iste tepihe v stanovanju. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 pozdravljena banda :D vidim da ste se raspisali ko me ni blo :P l.p ja lejga kdo se je prikazu v naši temi :D ja to je pa treba razglasit za praznik :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 :grim http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=774422 :grim Špil :OK: . Tko je treba ja :worship: Kec ti pa javi glede slik. Sem bil zjutraj v Ve pa nisem vedu al bi te poklical al ne da ne motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Špil :OK: . Tko je treba ja :worship: Kec ti pa javi glede slik. Sem bil zjutraj v Ve pa nisem vedu al bi te poklical al ne da ne motim. Danes imam malo gužve, računam da mi jih bo do vikenda uspelo skopirat. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 sam neki če lahk prašam :P ka učiri se pa niste nič poslikal tisti ko ste bli na srečanju O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 sam neki če lahk prašam :P ka učiri se pa niste nič poslikal tisti ko ste bli na srečanju O:-) ni bilo časa foto iz motorja vzet... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 B) O lejga tebe :rolleyes: Dobro jutro. A si že iz švabije ? P.S. Za Gučo že vem hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 O lejga tebe :rolleyes: Dobro jutro. A si že iz švabije ? zadn cajt :grim Za Gučo že vem hvala a greš dol :hmm: mater ti je fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Ka zej Zdrawc? Kdaj lahko pridemo na pico? Al naredimo to v okviru enga vašega srečanja?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 zadn cajt :grim a greš dol :hmm: mater ti je fajn :nono: Jaz ne. Za mene je tam prevelka gužva. Nisem jas za take masovke. Mislim da je blo bolše na našem pikniku, ki si ga pa žal zamudil. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Ta wikend bom doma, tak da lahk pridete :yes: (itak pa na Četari pice pečejo vsak dan) :grim @bmwslo ne me spominjat, ka sm zamudu :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Ta wikend bom doma, tak da lahk pridete :yes: (itak pa na Četari pice pečejo vsak dan) :grim @bmwslo ne me spominjat, ka sm zamudu :doze: no, ker boš pač doma, bi te pa vseeno vprašala, če boš kaj v ta drugem domu, saj veš kje... .) :? .......Male Trojane, da mal poklepetamo, pa kakšno rečemo, sva ta vikend oba v naših koncih....... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 no, ker boš pač doma, bi te pa vseeno vprašala, če boš kaj v ta drugem domu, saj veš kje... .) :? .......Male Trojane, da mal poklepetamo, pa kakšno rečemo, :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 :grim se čujeva........ :yea1: :yea1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 se čujeva........ :yea1: :yea1: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 se čujeva........ :yea1: :yea1: :grim Z :) : TATII TATIIIITATTIIIII T :) :ZDRAWC ZDRAWC ZDRAAAAAAAWTZ :music4: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) Bol tiho vpij! Da nauš Nežike zbudil :blush: sicer pa sem videl da je dans al jutr neki koncert na Ponikvi :grim (spet naute spali) :devil: Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se