Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Zdrawc baje cajta nima sploh ! Cele dneve sam pomfri pobira ! :P ne morm, če skoz dež in me bo glih za Pulo sf**alo :angry: @tati - sm že :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ne morm, če skoz dež in me bo glih za Pulo sf**alo :angry: ej, ne verjamem, da se boš Puli odpovedal zaradi krompirja......... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ej, ne verjamem, da se boš Puli odpovedal zaradi krompirja......... :cry: Ne wem, šwoh zgleda, ker drug tedn sm sam doma, ga zihr nea bom spravlal .) najrajš bi šel z frezo čez nivo, pa vse skup sfrezal :grim Fritzov silus bomo pa dans popoldn ulivali :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Ne wem, šwoh zgleda, ker drug tedn sm sam doma, ga zihr nea bom spravlal .) najrajš bi šel z frezo čez nivo, pa vse skup sfrezal :grim Fritzov silus bomo pa dans popoldn ulivali :beer2: :friend1: :friend1: pol tudi Fric in ostali navjo šli, ker bodo krompir pobirali :hmm: :hmm: oh, presneto, maš prav, freza pa vse ven zmetat :P fajn betonsko veselico vam želim, pa una dva pozdrav... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 No še malo pa bo 200ta stran. Vi kr nabijajte :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 :friend1: :friend1: pol tudi Fric in ostali navjo šli, ker bodo krompir pobirali :hmm: :hmm: oh, presneto, maš prav, freza pa vse ven zmetat :P fajn betonsko veselico vam želim, pa una dva pozdrav... :beer2: ej sej prawim, da še ne wem, je weč varijant :? weš da bomo probali, wse zrihtat, da jo pocvirnamo v Pulo.... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ej sej prawim, da še ne wem, je weč varijant :? weš da bomo probali, wse zrihtat, da jo pocvirnamo v Pulo.... :yes: sploh ne dvomim v to .) .) .) kar dons mutko v roke, pa kopat.......... :kva2: :kva2: Kec - tebi se pa danes nekako ne da, al kaj :? :? kdo vse gre v Pulo, upam, da ne bodo kakšni pretepi spet na programu, ker se v današnjih časih motorizma nič ne ve......... :hmm: Zdrawc - morva ta 200 stran okrog obrnt, saj smo nemogoči, v parih mesecih, pa tolk nakladanja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 kar dons mutko v roke, pa kopat.......... :kva2: :kva2: :grrr dans je betonska veselica kdo vse gre v Pulo, upam, da ne bodo kakšni pretepi spet na programu, ker se v današnjih časih motorizma nič ne ve......... :hmm: zakaj pa ne :hmm: stran okrog obrnt, saj smo nemogoči, v parih mesecih, pa tolk nakladanja :OK: bomo lahko za likaf vsaj kej spili :naughty: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 :grrr dans je betonska veselica zakaj pa ne :hmm: bomo lahko za likaf vsaj kej spili :naughty: :beer2: velik pira, pa mal žuljev - danes :OK: :OK: ja, presneto, ti bi se kar mal sem ter tja preganju, sicer pa sej si orng dec, se ti ni treba kaj bat, ampak , če pa pištole ven potegnejo......... :hmm: :hmm: kaJ veš kako je z našim Pervyjem :cry: :cry: , kolikor sem prebrala, 2 zoba, pa še kaj :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ka pa je blo sploh Pervyjem :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 velik pira, pa mal žuljev - danes :OK: :OK: Hwala :D ja, presneto, ti bi se kar mal sem ter tja preganju, sicer pa sej si orng dec, se ti ni treba kaj bat, ampak , če pa pištole ven potegnejo......... :hmm: :hmm: Jaz sem ponavadi itak tačas že v šotoru čist gotov :doze: kaJ veš kako je z našim Pervyjem :cry: :cry: , kolikor sem prebrala, 2 zoba, pa še kaj :? <_< neč ne wem, upam da mu ni hudga :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ja,ja mislim, da jim ta teden ne bo uspelo, ker je dež.... .) .) upam, da ste pri Fricu zabetonirali tisti silos.... :grim drgač, pa saj veš Rude - v petek ko bo sonce pa naš Zdrawko lepo v Pulo, kot vsi ostali s tabo vred, razen mene, ki ne morem, ker grem jutri na operacijo, mal mi bodo jezik skrajšali :lol1: :OK: :OK: :OK: končno je bil res že cajt za to operacijo :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ka pa je blo sploh Pervyjem :? :cry: ma brez veze tle gor pisati, ker itak vsi vse berejo, ma tista pizdarija v Dupleku ta vikend na zboru, kaj češ :? :? :? :OK: :OK: :OK: končno je bil res že cajt za to operacijo :grim :grim :grim boš že še videl, ko te bom dobila v roke, imaš sreco, da ne greem dol z vami Jaz sem ponavadi itak tačas že v šotoru čist gotov :doze: to ikak vem, ti okrog 12 ure že lepo kje pod kakšnim drevescem :zzz: :zzz: :zzz: drugače pa , zopet si ti obrnil list , čestitam, kaj pa čem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 drgač, pa saj veš Rude - v petek ko bo sonce pa naš Zdrawko lepo v Pulo, kot vsi ostali s tabo vred, razen mene, ki ne morem, ker grem jutri na operacijo, mal mi bodo jezik skrajšali :lol1: sem mislil da boš Laudi spet za ušesa donirala ! .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 200 !! čestitke Štamprli :worship: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Žal samo 75. :( Imam nastavljeno na 40 prispevkov na stran. :) .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ma brez veze tle gor pisati, ker itak vsi vse berejo, ma tista pizdarija v Dupleku ta vikend na zboru, kaj češ :? :? :? boš že še videl, ko te bom dobila v roke, imaš sreco, da ne greem dol z vami to ikak vem, ti okrog 12 ure že lepo kje pod kakšnim drevescem :zzz: :zzz: :zzz: drugače pa , zopet si ti obrnil list , čestitam, kaj pa čem... da ne bom :topic: ti povem ob prilka kam bi pa jaz rad da bi me d...a .) sem mislil da boš Laudi spet za ušesa donirala ! .) :P :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 ti povem ob prilka kam bi pa jaz rad da bi me d...a .) :hmm: tebi in vsem ostalim, ki jutri krenete se lepo po domače j***, jaz pa naj crknem :cry: važn, da je vlažn, al notr al pa kje drugje, uživite, pa pozdrav H****** :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 tebi in vsem ostalim, ki jutri krenete se lepo po domače j***, jaz pa naj crknem :cry: važn, da je vlažn, al notr al pa kje drugje, uživite, pa pozdrav H****** :yea1: nič ti ne bo, ker bomo mi tolk pil na tvoje zdravje, da boš že še v narkozi lezla na motor H. :wub: se zahvaljuje za pozdrave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Dons ste se pa res razpričali tule. Bi blo zanimivo videt statistiko, kolk od teh 200 strani je kdo prispeval. Zadnjih par itak tati pa Zdrawc skor sama :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) -- -- -- -- -- -- SREČANJE 31.8.2006, ob 18.30 uri v CELJU (lokacija še neznana). Razdelili bomo trakce. Pridite vsi, pa magar z avti. :) V primeru slabega vremena srecanje odpade, ampak ni panike jutr je lepo napovedano. -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- SREČANJE 31.8.2006, ob 18.30 uri v CELJU (lokacija še neznana). Razdelili bomo trakce. Pridite vsi, pa magar z avti. :) V primeru slabega vremena srecanje odpade, ampak ni panike jutr je lepo napovedano. -- -- -- -- -- -- Predlog lokacije je: Pri stadijonu v Celju, gostilna JOLI. Velik parking za motorje. Lustne kelnarce. :P Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Predlog lokacije je: Pri stadijonu v Celju, gostilna JOLI. Velik parking za motorje. Lustne kelnarce. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Dons ste se pa res razpričali tule. Bi blo zanimivo videt statistiko, kolk od teh 200 strani je kdo prispeval. Zadnjih par itak tati pa Zdrawc skor sama :lol1: Ti bi pa že tudi lahko nehal kositi.... :lol1: travo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Predlog lokacije je: Pri stadijonu v Celju, gostilna JOLI. Velik parking za motorje. Lustne kelnarce. :P Kater stadijon??? :hmm: Mislu je pri Mercator-ju, med mercatorjem in vhodm v štadion, je lokal Joli. Do tja pa prideš če zaviješ za mercatorjem noter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Ja to JOLI sem mislil... men je tam vsec... pa se parking je ok. Da enkrat malo zamenjamo lokacijo. Lahko pa pridete v Zreče... pa naridmo eno turco na Roglo. Panorasmko voznjo. Se splaca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se