Zdrawc Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Br dan B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 pozdravljeni hvala za trakece(obeski al ka so) :D DIESEL je vse dostavil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Še malo GG Vikking :OK: ni variante da mu pobegneš, šele v Celju ko sva šla vsak na svojo stran :whistle: [attachmentid=80108] malo okrepčila pa gremo naprej :naughty: [attachmentid=80109] [attachmentid=80110] [attachmentid=80111] [attachmentid=80112] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Hehe zlati :worship: kapo dol, Odlična fura, taprav tempo vožnje si narekoval, super je blo vozit s tabo... kdaj grema naslednjo turco spet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Tura GG je pa potekala čez naslednje kraje: Celje,Lavamund,Klagenfurt,Villach,Spittal,nato pa v smeri Lienza in pred njim desno za GG iz GG pa naprej proti kraju Fusch, Bruck,desno za Lend,Wagrain,Radstadt,desno za Tauernpaß Turracher Hohe,Feldkirchen,St.Veit,Volkemarkt,Dravograd,Celje,lepih 715 Km :OK: [attachmentid=80115] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno September 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2006 Vikking in Zlati... čestitke! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Wazaaaaaaaaaaap! :grim Evo mene nazaj. Z drago sva si privoščila namakanje belih (sonce še ni prodrlo skozi usnje) nog v morju naše lijepe. Vreme :worship: , hrana :worship: , cene pa tko tko ampak bilo pa super mal za baterije nafilat. Evo mene sedaj nazaj in lahko se spet posvetim Štamperl zadevam. Fotke z piknika imam, naročila pobiram po pm (vključno z plavo kuverto polno evrof). :whistle: Ajdi več pa jutri. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 o kec is back in the house :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Ne brezglavo. Je rabil glavo namesto trahtera za vlivanje pira v želodec. banda. Samo šimfate znate. :fredy: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 dobro jutro :OK: kec :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 banda. Samo šimfate znate. :fredy: :P To ti misliš :devil: Br dan Štamprli & Petoviaboy :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Jutro... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 To ti misliš :devil: Br dan Štamprli & Petoviaboy :P Morgen, hmeljboy. B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 To ti misliš :devil: Br dan Štamprli & Petoviaboy :P Morgen, hmeljboy. B) :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Aja dobrojutro vsem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Morgen, hmeljboy. B) :P Ali ni te dni bolj kartoflboy? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 prvidno, da ne bo kak pomfri dosegel veliko hitrost in smer proti tvoji buči.. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Ali ni te dni bolj kartoflboy? Ne zezaj <_< cca 80 kišt (dabibilpirpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) Zdrawc.....pa ti si neverjetno priden fantič :OK: :OK: :OK: Kec.....a sem jaz kak datum spregledal......al še sploh ni bil objavljen :eek: Popravljeno September 4, 2006. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Še vedno iščem plac :cry: pa mi noben noče pomagat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Še vedno iščem plac :cry: pa mi noben noče pomagat :cry: Ne se sekirat zaradi Klimbre, itaq ga ne bo ... :lol1: KeC pri nas sem vprašala ... plaz je, ampak ni plaza za spanje ... to je problem ... v SGju je koča in plaz za spanje, sam je ful jebena cesta (20 km hudega makadama) ... bom se še mal pomatrala ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 .. v SGju je koča in plaz za spanje, sam je ful jebena cesta (20 km hudega makadama) ... bom se še mal pomatrala ... Se ti ni treba nič več matrat, 20km McAdama je čist OK @Klimbra, eni mormo bit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Zdrawc dej ti mal nehi svojo Benko matrat, pa ji privošči malce gladkega drsenja :D Delamo na pikniku oz. iščemo place. Ob takem vremenu me kr ma da bi že tale vikend uštimal kej. :grim Btw, ta teden se mormo spet dobit, pa da ne bo izgovorov od določenih osebkov. Vreme je :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Zdrawc dej ti mal nehi svojo Benko matrat, pa ji privošči malce gladkega drsenja :D Delamo na pikniku oz. iščemo place. Ob takem vremenu me kr ma da bi že tale vikend uštimal kej. :grim Btw, ta teden se mormo spet dobit, pa da ne bo izgovorov od določenih osebkov. Vreme je :worship: Hany, jaz sem v soboto v SGju ... bom te kolnala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Zdrawc dej ti mal nehi svojo Benko matrat, pa ji privošči malce gladkega drsenja :D Ooooooooo, sej ji privoščim tudi asfalta :yes: Sicer je pa itak v planu, da bo v bližnji prihodnosti dobila nowga lastnika :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 a gremo v Africo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se