klimbra Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Sej ne rabimo info, niti copranja ... aja, ne, ti si že v sredo bil v Puli, zato te v četrte, petek, soboto in nedeljo nismo vidli :lol1: :lol1: :lol1: Pa dobr noooooooooooooooooo :cry: :cry: :cry: .....sej sem ti SMS z opravičilom poslal......evo....še na kavico te peljem, da se res pokesam.........sej sva hotela pridet......pa sem bil jaz mamuran.....pol pa sva še obisek dobila.....pa smo se po krajših potkah furkal v soboto in nedeljo. Pa, da čist po pravici povem.......nekak mi jetra nebi prenesla tako dolgega bivanja na morju.....pardon, motozboru. IpaQ se staram :blush: a tud ostali ga niste? jaz mislil jaz kriv ker :beer2: OK.........se bom revaširal.........sicer pa bodite veseli, da me ni bilo.....ker bi ziher kak butast plac rezerviral.....pol bi me pa klel.......kot običajno :naughty: :naughty: :naughty:
Lobo Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ne zezaj <_< cca 80 kišt (dabibilpirpress) Hudiča! Pa ti si pravi veleposestnik. Da ne rečem že kar kulak. Kaj je zaj z ono pizzo? Da ne bo prej zima.
KeC Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Hm samo za ogrevanje pred piknikom pa bi se res lahko nabrali (v čim večjem številu) in šli na pico do Zdrawca. Mogoče tam pade še kakšna šametna glede piknika. Okvirno predlagam soboto. Neke vrste polapiknik :D
Alla Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Alka v soboto ne more! :grrr Ker sem jaz tako rekla. :grim Pa jaz tudi ne morem. :grrr Čeprav sem lačna. :grim KDAJ BO PIKNIK????????? :kva2:
Vale Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Pa dobr noooooooooooooooooo :cry: :cry: :cry: .....sej sem ti SMS z opravičilom poslal...... :eek: :eek: :eek: A si spet na staro številko ti SMSje pošiljal :slap: Nič dobila :grrr
Zdrawc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Hudiča! Pa ti si pravi veleposestnik. Da ne rečem že kar kulak. Eh jebeš to, če je pa treba na soncu delat.... :doze: Kaj je zaj z ono pizzo? Da ne bo prej zima. Zmente se pa se prpelte :krneki:
pirrulz Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Okvirno predlagam soboto. Sobota je OFF. Moram it gaddamit picikl gonit. :glare: :SS
bmwslo Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Mene sicer ni noben nč uprašal, samo čez vikend me ni :BUA: Se pregrevam/namakam nekje v SV Sloveniji :OK: Pridete gor ??
KeC Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kurc pol pa zarad mene tud kak drug dan, sam dejte pol kak konkretn predlog ne pa sam jamrat ko stare babe. (danessemrazpizdjenpress)
rockerca Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Zmente se pa se prpelte :krneki:
klimbra Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 :eek: :eek: :eek: A si spet na staro številko ti SMSje pošiljal :slap: Nič dobila :grrr Fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk So mi zviz - zvaz mobija na morju......pa sem prepisval cifre iz stare kartice.........jap.....verjetno tastara :angry2: :angry2: :angry2: .....kaki liml sem jest :fredy: :fredy: :fredy: Pošlji mi na pm tanovo.....pa od tedija tut O:-) O:-) O:-) :whistle:
Zdrawc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Se pregrevam/namakam nekje v SV Sloveniji :OK: topličar :devil:
klimbra Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 KDAJ BO PIKNIK????????? :kva2: To je tut edino.....kar mene zanima :OK: :OK: :OK: :OK:
KeC Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Zmente se pa se prpelte :krneki: eh, zdrawc, kaka pica... jutr jih na janija povab! :kva2: aja, serbus, zdrawc! :D Jst ne grem na nobenga Janija. :nono: Not my thing.
Zdrawc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 eh, zdrawc, kaka pica... jutr jih na janija povab! :kva2: aja, serbus, zdrawc! :D O lejo :eek: Ne, uni bi radi pico na Četari papali :grim janija bo pa Zdrawc papal :P
rockerca Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 O lejo :eek: Ne, uni bi radi pico na Četari papali :grim janija bo pa Zdrawc papal :P hm... :hmm: jutr jani, u četrtek pica... :OK: kak se maš pa na šihtu? :huh:
Zdrawc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 hm... :hmm: jutr jani :grim hm... :hmm: u četrtek pica... :OK: pica je bla snoči, a se ne spomneš :whistle: kak se maš pa na šihtu? :huh: Tak, tak.... nekej srednjega....... .)
rockerca Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 :grim pica je bla snoči, a se ne spomneš :whistle: ja, ja pica je bla zakon-to zato, k sma jo z javecem s štirko prpelala :lol1: bo kdo mislu, d sm bla učer nasekana, d se ne spomnem, d sm pico jedla... :whistle: (gajeblosamdvadecibelega)
Vikking Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Hm samo za ogrevanje pred piknikom pa bi se res lahko nabrali (v čim večjem številu) in šli na pico do Zdrawca. Mogoče tam pade še kakšna šametna glede piknika. Okvirno predlagam soboto. Neke vrste polapiknik :D Za vikend zaenkrat kaže da bo slabo vreme :angry:
Zdrawc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Za vikend zaenkrat kaže da bo slabo vreme :angry: ne smeš vsega verjet :grrr
tati Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Od kje ti ta info.........coprnca :angry2: :angry2: :angry2: ....ne klič hudiča....k sam prekmal pride :angry2: :angry2: :angry2: ja,ja je že baje na redu, da se midva z >Zdrawcem udeleživa kakšne akcije, :grim :grim jebemti, vedno neki vmes, kaj čmo, pa drugič, tebe pa itak samo sekirajo.... .) .) .)
motoristek Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Jaz grem jutri verjetno na Goličko in bom proti večeru lačen :kva2:
Vikking Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Ka je daj banda :D malca :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se