Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 malca :whistle: Že :? Dobr tek :D BTW - pri kom so zdej trakci :hmm:
Vikking Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 BTW - pri kom so zdej trakci :hmm: Za kosilo dej, pa ti povem :P , sej res bo že kmal za malco :D Border jih ima .)
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 sej res bo že kmal za malco :D & pir :grim
border Objavljeno September 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) Trakci so pr men in jih prodajam po 499 SIT/trakec + postnina 2.999 SIT/1g... :OK: Ce poklicete v 15min... dobite poleg se darilo. Popravljeno September 6, 2006. Popravil border
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Trakci so pr men in jih prodajam po 499 SIT/trakec + postnina 2.999 SIT/1g... :OK: Ce poklicete v 15min... dobite poleg se darilo. za 2,5 jurja dobim jaz skor plato pir :hmm: jebe se mi za trakce :whistle:
tati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 za 2,5 jurja dobim jaz skor plato pir :hmm: jebe se mi za trakce :whistle: preklet pir :OK: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) preklet pir :OK: :OK: :OK: ka ti je pa daj :? pejdi si uste sprat, hudičevo seme :devil: Popravljeno September 6, 2006. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jaz grem jutri verjetno na Goličko in bom proti večeru lačen :kva2: Grem.... :yea1:
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 preklet pir :OK: :OK: :OK: Blasfemija!!! :o :angry:
tati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ka ti je pa daj :? pejdi si uste sprat, hudičevo seme :devil: presneto, saj veš, da se hecam, ampak ti bi tud motor zamenjal za pir.... :hmm: :grim še " Pirulz" se zgraža, joj no :rolleyes: :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 presneto, saj veš, da se hecam, ampak ti bi tud motor zamenjal za pir.... :hmm: :grim To pa ne wem če bi :hmm: še " Pirulz" se zgraža, joj no :rolleyes: :rolleyes: Itaq, saj delama za isto firmo :grim
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 To pa ne wem če bi :hmm: Itaq, saj delama za isto firmo :grim :grim :beer2: Pervy, ti pa jaz smo elitna divizija. :grim B)
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :grim :beer2: Pervy, ti pa jaz smo elitna divizija. :grim B) :krneki: :OK: :beer2: :beer2: :beer2:
Vikking Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Trakci so pr men in jih prodajam po 499 SIT/trakec + postnina 2.999 SIT/1g... :OK: Ce poklicete v 15min... dobite poleg se darilo. a si TOPSHOP ratu, cifra ti še manjka 090... :D
rockerca Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ej, zdrawc, ka pa je dons... :hmm: J DAY! (jani day) :lol1:
tati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :grim :beer2: Pervy, ti pa jaz smo elitna divizija. :grim B) :OK: :OK: :OK: v to ne dvomim, včasih ste kar malo preveč elitni in elegantni, tam okrog polnoči posebej, pa ob kakšnih jutrih tudi .) .) .) Kec - kdaj bo piknik, da ga dam v program :hmm: :beer2:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ej, zdrawc, ka pa je dons... :hmm: J DAY! (jani day) :lol1: Ne wem, sm nekak prehlajen, tak da ne wem če mi bo pasal :hmm:
tati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Ne wem, sm nekak prehlajen, tak da ne wem če mi bo pasal :hmm: daj no, kakšnega pa boš že prevrnil :grim :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 daj no, kakšnega pa boš že prevrnil :grim :naughty: Pir že ni problema, sam jani, jani me skrbi :hmm:
tati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Pir že ni problema, sam jani, jani me skrbi :hmm: kaj hudiča je to, mislim, jagnje :? , prase :? , Yeger-maistr :? , morm se prdružit al kaj :hmm:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 kaj hudiča je to, mislim, jagnje :? , prase :? , Yeger-maistr :? , morm se prdružit al kaj :hmm: O:-) [attachmentid=80502]
tati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 O:-) [attachmentid=80502] bemti - od kdaj pa imajo na Četari jagnje :hmm: :hmm: :hmm: , saj vem, zopet si ti privilegirana rasa in vse to dobiš, jaz pa :cry: :cry: :cry:
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Grem.... :yea1: Evo mene nazaj... :yea1:
border Objavljeno September 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2006 Motoristek... sm vidu da sme klical... in Alka tudi... sm klical Alko nazaj... baje sta bila v mojih konich. Zal sem bil na bazenu, sm se mal sel spocit od dela in guzve k je zdejle trajala mesec dni. Me pa veseli, da sta klicala. Pa drugic z veseljem. :OK:
motoristek Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Motoristek... sm vidu da sme klical... in Alka tudi... sm klical Alko nazaj... baje sta bila v mojih konich. Zal sem bil na bazenu, sm se mal sel spocit od dela in guzve k je zdejle trajala mesec dni. Me pa veseli, da sta klicala. Pa drugic z veseljem. :OK: Midva pa pri Jani pila.... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se