Vikking Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 tale ma pa dobr štihl :devil:
zlati Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 @zlati - kod se potepaš :? šiht ,šiht, šiht :BUA:
klimbra Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Zdrawc......spet ...........ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pejt......greva midva na pir.....tak taprav.........pa pozab na vse....može, ne može........pir vedno može :OK: :OK: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Zdrawc......spet ...........ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pejt......greva midva na pir.....tak taprav.........pa pozab na vse....može, ne može........pir vedno može :OK: :OK: :OK: :OK: :grim A boš kej v naših (zgornjesavinjskih) koncih :hmm:
Špilferderber Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 zdrawc, če bo tale pomagala, bom v ponedeljek z nosom tipkal.. :cry:
KeC Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Našu potencialni piknik plac :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :naughty:
Vikking Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Našu potencialni piknik plac :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :naughty: a bo v neokrnjeni naravi :?
KeC Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 a bo v neokrnjeni naravi :? :grim
Špilferderber Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 KeC dela z novo lokacijo hudo napako.. (addictionpress)
Zdrawc Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 KeC dela z novo lokacijo hudo napako.. (addictionpress) zaka Ž :?
mare Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 serbus štamprl banda mi2 sma nazaj. blo je ...... :naughty: [attachmentid=80694] [attachmentid=80695]
border Objavljeno September 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2006 (popravljeno) Mare a ti jadras samostojno? Pa kje sta to bla? Pa se SLO zastava, a je to tvoje? Popravljeno September 8, 2006. Popravil border
pirrulz Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Mare a ti jadras samostojno? Pa kje sta to bla? Pa se SLO zastava, a je to tvoje? Tole, stari moj, so glede na vizualni izgled fotografije zelo smešna in predvsem sekundarna vprašanja. :grim :grrr :devil: (šalimsesamošalimMarepress :grim )
border Objavljeno September 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2006 (popravljeno) Tole, stari moj, so glede na vizualni izgled fotografije zelo smešna in predvsem sekundarna vprašanja. :grim :grrr :devil: (šalimsesamošalimMarepress :grim ) Kaj ga naj vprasam, ce je zenska njegova? LOL... ce pa vem da je... :slap: No ja res pa je... da slika bi bila veliko bolj zanimiva, ce se nebi drzala za *****. :D Popravljeno September 8, 2006. Popravil border
suzi Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 (popravljeno) Mare a ti jadras samostojno? Pa kje sta to bla? Pa se SLO zastava, a je to tvoje? Nekaj na tej fotki je Maretovo vse pa sigurno ne. :P Popravljeno September 8, 2006. Popravil suzi
KeC Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Evo takole stojijo stvari: jutri greva najverjetneje z Dr. Racingom pogledat piknik plac, če bo zadeva kul lahko v kratkem (dokler je še kul vreme) naredimo spet piknik. :grim
suzi Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Štamperl jutro Mi2 greva KTMNO ob 11h gre kdo z nama(celodnevna) :OK:
Vikking Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Kec ka ste to mel čez velenje neko povorko motoristov aus deutschland, jih je blo ko listja in trave.
klimbra Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 :grim A boš kej v naših (zgornjesavinjskih) koncih :hmm: Nikol se ne ve........if......potem te že nako najdem.......bilo kuda....UDBA svuda varjanta :OK: :OK: :OK: BTW....sam krompirja ti pa nam pomagu pobirat.....me .....letom primerno......križ že prav prijetno zajebava :blush:
tati Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 :OK: :OK: :OK: BTW....sam krompirja ti pa nam pomagu pobirat.....me .....letom primerno......križ že prav prijetno zajebava :blush: ja,ja po vseh zborih se pa lahk preganjaš :P .) .) @ Zdrawc - danes mejbi kakšen pir al pa dva :hmm: :P
Lobo Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ...sam krompirja ti pa nam pomagu pobirat.....me .....letom primerno......križ že prav prijetno zajebava :blush: A to nekaj v tem smislu: Ne morem pomagat pogirat krompir, ker imam spolno bolezen. A kakšno? Boli me kurac za tvoj krompir.
zlati Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) zdrawc sem sreču enga medveda pa je reku da tvojga medota ne pozna :beer2: [attachmentid=80928] Popravljeno September 10, 2006. Popravil zlati
rosse20 Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 lep pozdrav kako kaj? vidim, da ste kr zgovorni... me par dni ni in komi dohajam :closedeyes:
bmwslo Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 @ Rozi tudi men se isto dogaja :hmm: @ Suzi drugič pa na taki sliki roke u vis :naughty: @ Zdrawwwc , res me nekam proti Mađaroš(kam) vleče :kva2: @ Kec čakamo poročilo :grim Toplice so zakon za moje stare kosti :ninja: Sem se kr mal odpočil, zdej gremo pa novim delovnim zmagam naproti :yea1: Sem se navdušil nad novo vrsto prevoza :fredy: [attachmentid=80990] Čez ovinke se da tudi driftat sam štroma mora bit dost (pa čimmanj smeti zarad teže) :lol1: [attachmentid=80991]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se