bmwslo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kec če boš kandidiral za MS župana maš moj glas :grim
KeC Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kec če boš kandidiral za MS župana maš moj glas :grim Ni slaba ideja, zobniki so dragi :devil:
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Srečo ali ni škoda, da si včeraj imel ob enih parkiranega BMWja v Vojniku, namesto da bi se fural naokoli? Pa tako lepo vreme je bilo.
tati Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ki si pa bla :? sm prawkar priletel iz Zmajeve z obveznih pirov :grim šla čez Jezersko, namesto, da bi zavil za Pavličevo jo sva letela mimo Četare, pa se ni ustavu, pa mimo Zmajeve, pa spet 150 km/h, potem sem se pa razjezila, ga prehitela - končno sva se ustavila v Kokarjah, ja pol me pa sprašuje kje pa je Zdrawc in ostali, :hmm: kaj naj rečem :? :? :? :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 kaj naj rečem :? :? :? :naughty: :naughty: saj je lahk tebi žal :devil:
tati Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Bi že kar tale vikend če bo vreme, jutri pade odločitev. ma veš kaj - solit se pojdi :cry: - ti prav naklepno načrtuješ tiste vikende ko je Grobnik :grim :grim , pa to vsake kvatre :wacko: :slap:
Alla Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 No, kaj zdaj, kdaj bo hrana? Jaz sem lačna! :glare:
bmwslo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Srečo ali ni škoda, da si včeraj imel ob enih parkiranega BMWja v Vojniku, namesto da bi se fural naokoli? Pa tako lepo vreme je bilo. A ti to meni ?? Moj je bil parkiran v garaži . Celo popoldne in že nekaj dni poprej :blush:
tati Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 saj je lahk tebi žal :devil: te pozdravlja Jure in komaj čaka, da kakšnega spijeta :beer2: :beer2: pa mjaw je še zmeri atraktiven :lol1:
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 te pozdravlja Jure in komaj čaka, da kakšnega spijeta :beer2: :beer2: Vrni pozdrawe :grim , pa uprašej ga, če je kej pobaral onga direktorja za Fritzov motor :hmm: pa mjaw je še zmeri atraktiven :lol1: Kak mjaw :?
tati Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kak mjaw :? :lol1: :lol1: se ne spomniš - mjaw, mjaw - soseda od Frica oz . Uroševa mama, ki vstrajno kliče mačke... :kva2: ga bom vprašala za motor, ima zopet ful gužvo, kot, da je začetek sezone in možno, da, mu je pa omenil, samo so se samo na hitro slišali, ker imajo tudi dol ful dela :closedeyes: ....
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :lol1: :lol1: se ne spomniš - mjaw, mjaw - soseda od Frica oz . Uroševa mama, ki vstrajno kliče mačke... :kva2: aja, tist je pa MUUCCCCCCC, MUUUUCCCCCCCCC....... :devil:
motoristek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kul plac! :OK: Pa trava spredaj za kozlat gor. Zakon! :D Po mojem rajonu že ne boste kozlali.... :devil:
tati Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 aja, tist je pa MUUCCCCCCC, MUUUUCCCCCCCCC....... :devil: :slap: :slap: :slap: :slap: saj res, je pa ful hudo :grim
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Po mojem rajonu že ne boste kozlali.... :devil: ne sekirej se, itak bomo po fešti vse pospravli za sabo :grim (hwalaNobeluzaTNTpress) :devil:
KeC Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ma veš kaj - solit se pojdi :cry: - ti prav naklepno načrtuješ tiste vikende ko je Grobnik :grim :grim , pa to vsake kvatre :wacko: :slap: A greš d(i)rkat da te tko srbi Grobnik? Hmmm, grobnik ali brdo piva in čevapov :hmm: Dilema? Hell no! :grrr
motoristek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ne sekirej se, itak bomo po fešti vse pospravli za sabo :grim (hwalaNobeluzaTNTpress) :devil: bom z wapom okoli hodil... :lol1:
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Po mojem rajonu že ne boste kozlali.... :devil: Takega, ki kozla je treba takoj ubit, ker samo škodo dela. ne sekirej se, itak bomo po fešti vse pospravli za sabo :grim (hwalaNobeluzaTNTpress) :devil: Alfred je iznašel diamit. :devil:
pirrulz Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Po mojem rajonu že ne boste kozlali.... :devil: Saj ne mi. Ti boš. :lol: :P
motoristek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 (popravljeno) Saj ne mi. Ti boš. :lol: :P to pa res, nisem več v formi.... :P sem zadnjič pol Madžarske pobruhal... :SS Popravljeno September 11, 2006. Popravil motoristek
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Zgleda, da ma Kec prav glede čoravega vremena čez vikend. Za petek že napovedujejo dež, plohe in nevihte. :BUA:
motoristek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Drugi teden pa jaz ziher na Hvar (vreme) :yea1:
border Objavljeno September 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2006 (popravljeno) Prekinjam pogovor... :P Kaskno srecanje v sredo, ob 18.00 uri? Ja vikend bo pa slab z vremenom... :( Popravljeno September 11, 2006. Popravil border
bmwslo Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) Vreme bo [attachmentid=81196] :BUA: :BUA: :BUA: Popravljeno September 12, 2006. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se