Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 zdrawc ma prakso.. :ninja: :grim sam, je že 14dni nazaj, tak da sm že pozabil kak to gre :whistle:
motoristek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ... krompir ... A pride še kdo?! :lol1: ...pomfri... :yea1:
Špilferderber Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 :grim sam, je že 14dni nazaj, tak da sm že pozabil kak to gre :whistle: pa to ti je kot učenje kolesa ali vožnja po sredini v gneči.. enkrat naučiš, nikoli pozabiš..
border Objavljeno September 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2006 :angry: Pa zakaj moram it dans hrano pobirat! To je že drugo "vabilo", ki ga moram skenslat. :cry: Mejte se!!! Lahko naredmo srecanje pr teb, ce nam das pol neki vstran, da si pomfri prpravmo. O:-)
Vikking Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) Lahko naredmo srecanje pr teb, ce nam das pol neki vstran, da si pomfri prpravmo. O:-) sam po krompirju si butast... tak pravjo :whistle: Popravljeno September 13, 2006. Popravil Vikking
Lobo Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 sam po krompirju si butast... tak pravjo :whistle: :grrr To si po šmarnici. Po krompirju si samo debeli.
Vikking Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 :grrr To si po šmarnici. Po krompirju si samo debeli. Po šmarnci si nor, po krompirju pa debelo butast, se pravi če oboje zaužiješ hkrati si: motorist avanturist :?
tati Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 :grrr To si po šmarnici. Po krompirju si samo debeli. ah daj no Lobo - samo malo bolj okrogel .) .)
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) sam po krompirju si butast... tak pravjo :whistle: ja če srovga žereš.... :fredy: pa še wročino fašeš za powrh :wacko: Popravljeno September 13, 2006. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ja če srovga žereš.... :fredy: pa še wročino fašeš za powrh :wacko: lahk greš pa v bolniško, namesto v službo <_< <_<
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 lahk greš pa v bolniško, namesto v službo <_< <_< to ni dobro :grrr Čuj, a prideš dons ti na Marie River :hmm:
tati Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 to ni dobro :grrr Čuj, a prideš dons ti na Marie River :hmm: nea pridem na Maria river, pridem pa takoj po službi v prelepo Savinjsko - Zadrečko, sem z avtom, za motor je malce preveč mrzlo, leta me že mal dajejo, pa revma......... :P .) .)
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) nea pridem na Maria river, pridem pa takoj po službi v prelepo Savinjsko - Zadrečko, sem z avtom, za motor je malce preveč mrzlo, leta me že mal dajejo, pa revma......... :P .) .) A pol pri Armadi mal čez sid'm :hmm: Popravljeno September 13, 2006. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 A pol pri Armadi mal čez sid'm :hmm: :grim :grim :grim :hmm: :hmm: spit te b zibl, pol bš pa jamro, da te vs bli, prideš z avtom al motorjem... :? kdaj ob pol osmih :?
tati Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 jaz bom zdaj šla, zvrcni, da vem, če prideš, al pa sms pošlji okrog 19 ure, :grim lep se mejte ne Marički :yea1:
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 :hmm: :hmm: spit te b zibl, pol bš pa jamro, da te vs bli, Lowim zadnje sončne dneve :devil: prideš z avtom :slap: :nono: al motorjem... :? :grim kdaj ob pol osmih :? može :grim jaz bom zdaj šla, zvrcni, da vem, če prideš, al pa sms pošlji okrog 19 ure, :grim tudi OK :P
tati Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Lowim zadnje sončne dneve :devil: :slap: :nono: :grim može :grim tudi OK :P :grim :grim :hmm: :fight1: :xx: bom kar tiho, povem ob :beer2:
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ka je zdej a misli prit kdo na maričko dans al ne :? jaz bom mal čez 18h gor, po vsej verjetnosti pršibam z Mordorja gor :krneki:
motoristek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) :yea1: :yea1: Popravljeno September 13, 2006. Popravil motoristek
motoristek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 tud krofi so doma :010 je kakšen še za mene.... :kva2:
Vikking Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Z borderjem, sma v žalcu srečala se bmwslo-ja in smo zavili na eno pivičko :OK:
pirrulz Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 :yea1: :yea1: Mater ste si pa grdi plac izbrali za poziranje. :hmm: :grrr
motoristek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) Z borderjem, sma v žalcu srečala se bmwslo-ja in smo zavili na eno pivičko :OK: midva z Brrrrrmom sva ga srečala že v Preboldu :yea1: Mater ste si pa grdi plac izbrali za poziranje. :hmm: :grrr bom naredil refreš.... :lol1: ps: zato je Zdrawc tako hitro šel... :lol1: Popravljeno September 13, 2006. Popravil motoristek
border Objavljeno September 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2006 Srecanje uspelo... pa ce prav je bilo v dobesednem pomenu... Zdrawc sel predcasno - oštarija zaprta... še sreča da smo srečali Bmwslo-ja... sva z Vikkingom sla k njemu na pir... :P Oja, se je splacalo :devil: sm ze en korak bliže. O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se