border Objavljeno September 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ko gledam skupinsko fotko... vidim, da nas je slikal en dobr fotograf, tko lepo je dobil notr moj motor, se takoj vidi na kaj on prisega... made in japan. B)
Vikking Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ko gledam skupinsko fotko... vidim, da nas je slikal en dobr fotograf, tko lepo je dobil notr moj motor, se takoj vidi na kaj on prisega... made in japan. B)
bmwslo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Srecanje uspelo... pa ce prav je bilo v dobesednem pomenu... Zdrawc sel predcasno - oštarija zaprta... še sreča da smo srečali Bmwslo-ja... sva z Vikkingom sla k njemu na pir... :P Oja, se je splacalo :devil: sm ze en korak bliže. O:-) Border ne izzivaj nesreče :lol1:
bmwslo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) Jaz sem pa sfalil edino Zlatija zgleda. Ostale sem srečal ali z njimi :beer1: :yes: Popravljeno September 14, 2006. Popravil bmwslo
Brrrm Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Nekdo imajo uro že na zimski čas nastavljeno. Mi šli ob 19:00 po poletnem Srednjeevropskem času dol, ko jo je bmwslo ob 18:00 po Srednjeevropskem času nažigal gor. Smo si lepo pomahali. Tisti pametni, ki so zavili v Žalec, so očitno dobili nagrado, midva tepčka z motoristkom, ki sva kot dva pridna otroka šla iz igrišča naravnost domov pa sva ostala z dolgima nosovoma. Toliko o pridnosti in da se splača biti priden. .) :) :P
zlati Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Jaz sem pa sfalil edino Zlatija zgleda. Ostale sem srečal ali z njimi :beer1: :yes: me nisi sfalil,sem šel v Trbovlje nato čez Trojane pa domov :yea1:
border Objavljeno September 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2006 Border ne izzivaj nesreče :lol1: hehe... :devil:
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Heh hehehehe :D :OK: B) Stari pravkar si si pri Maratonu prislužil pir. :grim
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 @bmwslo - sma se dwakrat srečala najprej v Mozirju, jaz dol ti gor :eek: in še potem v Šentrupertu, ti dol jaz gor :krneki: @border - itaq nimam kej delat pred zaprto oštarijo :angry2: @tati - sori :blush: @pirrulz - ni wsem z rožcam postlano :fredy: Ko gledam skupinsko fotko... vidim, da nas je slikal en dobr fotograf, tko lepo je dobil notr moj motor, se takoj vidi na kaj on prisega... made in japan. B) motorjev katere znamke je pa najweč :devil:
KeC Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ni se izšlo, ob določeni uri bil na drugem koncu slo. Drugič več sreče :D
Brrrm Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 motorjev katere znamke je pa najbmweč :devil: :OK:
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Drugič več sreče :D za koga, zate ali za nas :hmm:
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 @pirrulz - ni wsem z rožcam postlano :fredy: Ni ti lahko spljoh. :fredy:
border Objavljeno September 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2006 Heh hehehehe :D :OK: B) Stari pravkar si si pri Maratonu prislužil pir. :grim hehe... on vozi japaneza... :P @border - itaq nimam kej delat pred zaprto oštarijo :angry2: Če bi bil malo potrpezljiv, bi sel z nami lahko na pivo k BMWSLO... bi si trije enga delili. :P :devil: :devil:
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) Ni ti lahko spljoh. :fredy: :grrr B) :whistle: Popravljeno September 14, 2006. Popravil Zdrawc
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 hehe... on vozi japaneza... :P Aj nou. Ampak tukaj gre za deklarativno raven. B)
rosse20 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 ja če srovga žereš.... :fredy: pa še wročino fašeš za powrh :wacko: nene... če srovga ješ, ziher ne dobiš vročine... vsaj jst ne... sem ga en dan se kr lepo najedla... komi je šel po grlu dol, vročine pa ni pa ni hotl bit :nono:
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 nene... če srovga ješ, ziher ne dobiš vročine... vsaj jst ne... sem ga en dan se kr lepo najedla... komi je šel po grlu dol, vročine pa ni pa ni hotl bit :nono: :eek: pol pa probaj pojest celo tubo kolodonta :devil:
Vikking Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 hehe... on vozi japaneza... :P :whistle: , sam a veš border, teb so všeč bmw-ji pa mislim da tud zarad tega, ker hočeš prirastit k srcu bmwslo-ju, le zakaj :? jst bi pa meu pa dučeta.
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 jst bi pa meu pa dučeta. Čuj, te te bomo pa na Ptuj poslali na šolanje :devil: (pir&dučepress)
Vikking Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Čuj, te te bomo pa na Ptuj poslali na šolanje :devil: (pir&dučepress) A pol bi postal pa renegade kot pirulz
border Objavljeno September 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) :whistle: , sam a veš border, teb so všeč bmw-ji pa mislim da tud zarad tega, ker hočeš prirastit k srcu bmwslo-ju, le zakaj :? Taktika! ;) jst bi pa meu pa dučeta. hehe... ja jaz bi imel BMWja... ampak samo eno izvedenko... k1200lt... :P ... takoj za bmw pa honda, nato suzuki... potem pa dolgo dolgo nic... pol pa ostalo :devil: Popravljeno September 14, 2006. Popravil border
Vikking Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 jst bi meu pa prvo takšnelega novega pol bi pa pršu na vrsto duče:
T-boy Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 A pol bi postal pa renegade kot pirulz ...noup, pol bi postal pa porivač kot Pirko :grim . Dučeja, da ne bo nesporazumov. :P
rosse20 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 jst bi meu pa prvo takšnelega novega a že majo nove modele uzunih? na njihovi strani so še lanski :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se