Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 od kod ti ta podatek... :devil: sej weš uno..... babačulababarekla :fredy:
motoristek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 sej weš uno..... babačulababarekla :fredy: zgledi ja.... :slap:
tati Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 punca ne seri ga :grrr , k weš da k'k je pri motorjih :krneki: za pire b'm pa dal, ker ne bi bil rad tepen od tebe, še Čaka se ne bojim kot se tebe :devil: vesta kja vidva, :P vsak za svoje navija, tudi jaz bi,če bi imela bavarca, kaj čem.....motor je motor -jaz bom kar na Yamahi ostala, se mi vsekakor splača :D :grim :grim
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 jaz bom kar na Yamahi ostala, se mi vsekakor splača :D :grim :grim to ti pa werjamem :grim , no ja pa še prow ti dam :yes:
tati Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 to ti pa werjamem :grim , no ja pa še prow ti dam :yes: ZDAJ PA ŽE PEJT NA ENGA, ČE NE SE TI POTEM ČUDNE STVARI MOTAJO PO GLAVI, PA NA ZDRAVJE :beer2: :beer2:
Vikking Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Dons napadli maričko, ter posneli blitzkrieg by Japan :D, Border, jst und Erik glavni igralci, stranske vloge: gledalci :lol1:
tati Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Dons napadli maričko, ter posneli blitzkrieg by Japan :D, Border, jst und Erik glavni igralci, stranske vloge: gledalci :lol1: kje so pa slikce :? .)
border Objavljeno September 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2006 kje so pa slikce :? .) film bo... celovečerc... :D
Vikking Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 film bo... celovečerc... :D :yes:
Erik Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 ja blo je kr pestro ja :) zdaj bomo pa počasi nehali za letos, ker je prakmalu temno...sem bil že ob 8ih doma kar je mal čudno zame O:-)
klimbra Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 vesta kja vidva, :P vsak za svoje navija, tudi jaz bi,če bi imela bavarca, kaj čem.....motor je motor -jaz bom kar na Yamahi ostala, se mi vsekakor splača :D :grim :grim :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
tati Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: @-itak - @-drgač pa Štamprlčki - lep vikend z malo ali nič dežja, veliko sonca vsem skupi..... :grim jaz bom šla mal žurat, :P :wacko: motor bo pa kot ponavadi v garaži..... ( ne Zdrawc?! )
KeC Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Jaoo mi je žal da nisem mogu prit. Naslednje leto pa 03 sekcija tole ponovimo ob kakšnem lepem poletnem dnevu.
motoristek Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Jaoo mi je žal da nisem mogu prit. Naslednje leto pa 03 sekcija tole ponovimo ob kakšnem lepem poletnem dnevu. Jaz še vedel nisem za to sejanso... :kva2: drugač pa super :worship:
Zdrawc Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 (popravljeno) @-drgač pa Štamprlčki - lep vikend z malo ali nič dežja, veliko sonca vsem skupi..... :grim Hwala :OK: jaz bom šla mal žurat, :P :wacko: Pravilno, zadn cajt, da is mal prwošiš :naughty: motor bo pa kot ponavadi v garaži..... ( ne Zdrawc?! ) :eek: :hmm: A je to rebus? ----------------------------------------------------------------------------------- Glede videa, pa .... takle se jaz pelem pr 3500 do 5000 rpm :devil: Popravljeno September 15, 2006. Popravil Zdrawc
border Objavljeno September 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2006 Dobr jutr stamprlova družina. :OK: Kako lep dan poln sonca, zelo primeren za motor. :cry:
motoristek Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Dobr jutr stamprlova družina. :OK: Kako lep dan poln sonca, zelo primeren za motor. :cry: :yea1:
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 VIDEO (klik) IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...........kolenčkanje Jest pa tega ne znam :cry: :cry: :cry: :cry:
KeC Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Če še nisi videl poglej tole: Kolenčkanje :krneki:
tati Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: super filmček, ravno primeren za takole turobno deževno sobotno popoldne :OK: :OK: :OK: <Zdrawc - tvojo vudu lutko in igle imam pa jaz - saj veš :angry: - sreda .) - Rdeča armada - pir :naughty: - ti jo bom vrnila, da bo danes lahko kakšnega spil :lol1: :beer1:
bmwslo Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Evo pa ma štamperl sekcija še svojo filmsko grupo. Bravo dedi :OK:
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 :OK: :OK: super filmček, ravno primeren za takole turobno deževno sobotno popoldne :OK: :OK: :OK: <Zdrawc - tvojo vudu lutko in igle imam pa jaz - saj veš :angry: - sreda .) - Rdeča armada - pir :naughty: - ti jo bom vrnila, da bo danes lahko kakšnega spil :lol1: :beer1: :eek: :eek: :eek: Sej sem vedu.....kdo je glavna "coprnca".......jaz se pa neki matram........khm.....čarovnikov vajenec :OK:
Zdrawc Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 <Zdrawc - tvojo vudu lutko in igle imam pa jaz - saj veš :angry: - sreda .) - Rdeča armada - pir :naughty: - ti jo bom vrnila, da bo danes lahko kakšnega spil :lol1: :beer1: prosim čimprej :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se