tati Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 :eek: :eek: :eek: Sej sem vedu.....kdo je glavna "coprnca".......jaz se pa neki matram........khm.....čarovnikov vajenec :OK: sploh ne vem kako dvomiš v to, samega hudiča imam v sebi.... :xx: Zdrawcu - vračam, da bo lahko vsaj kakšnega spil na Malih Trojanah, če se ne motim :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Zdrawcu - vračam hwala :004 da bo lahko vsaj kakšnega spil na Malih Trojanah, če se ne motim :hmm: :hmm: :grrr Četara :beer2:
tati Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 hwala :004 :grrr Četara :beer2: za prijatla vse, le pazi, da ne bo preveč, saj veš, da znajo potem imeti maligani mlade.... pa fajn ga ........... .) :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 za prijatla vse, le pazi, da ne bo preveč, saj veš, da znajo potem imeti maligani mlade.... pa fajn ga ........... .) :naughty: ne se ti za mene bat :grrr Dobro jutro! Štamprli! :D
DIESEL Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 dobro jutro :) dans sm mal potegnu sm bil na r.d fantasy :P viking tebe sma zadnič z brzijem vidla pri občini sam si bil tak hitr da si šel kr mim naju :P
border Objavljeno September 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2006 jutro, dons sm se jaz potegnu s spanjem...
border Objavljeno September 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2006 Nc kej ne pisete dons... vrjetn vpliv vremena. :) Fajna stvar slabega vremena: cel dan TV in filmi... na konc pa horse burger z kokakolo... in pol litra milkšejka. :OK:
suzi Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Pozdrav. res grozen vikend, ane
Zdrawc Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 res grozen vikend, ane Kakor za koga :devil: slabo vreme, še ne pomeni, da nam dol visi :grrr
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Lep pozdrav vsem, mah vikend bil res kr neki, ves čas delal. Ampak se je pa vsaj vlerajšnji večer odkupil za cel teden. :D Kaj pravite a vremena še bo kej za vozit? Morm še po trakce it, pa še bmwslo-ju še nisem trave pokosil :D
zlati Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 dobro jutro , vreme bo :yea1:
bmwslo Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Lep pozdrav vsem, mah vikend bil res kr neki, ves čas delal. Ampak se je pa vsaj vlerajšnji večer odkupil za cel teden. :D Kaj pravite a vremena še bo kej za vozit? Morm še po trakce it, pa še bmwslo-ju še nisem trave pokosil :D Ja se moreš podvizat, ker zgleda da kaej velik kosil ne bomo več letos :fredy:
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Odlično potem pa pridem samo na pivo :D Vreme pa očitno BO! :OK: :OK: :OK:
bmwslo Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Odlično potem pa pridem samo na pivo :D Vreme pa očitno BO! :OK: :OK: :OK: :OK: Samo najavi se prej :OK:
border Objavljeno September 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2006 Je ze kdo odjavil motor? :?
Erik Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Je ze kdo odjavil motor? :? jaz ga bom drug teden :xx:
motoristek Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Jaz sem se pa vozil mimo oko nine... :kva2:
tati Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Je ze kdo odjavil motor? :? jaz ga pa ne bom, ker moram nadoknaditi s kilometri tisto kar sem zgubila v avgustu :grim :grim , pa tudi sicer ga ne odjavim, kako se pa naj januarja vozim, če bo odjavljen :hmm: :hmm: :hmm: Jaz sem se pa vozil mimo oko nine... :kva2: zakaj pa nisi poklical za pivo :P :D
bandy Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Je ze kdo odjavil motor? :? zakaj pa odjavlaš, sej se ne izplača.. vozi se dok je lepo maj problemov maš pol k na novo zagajaš....
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Odjavit motor? Septembra :lol1: Mora da se šalite :D Zakaj bi ga sploh odjavil, prejšnjo zimo sem naredil okoli 3-4k km. Bah!
tati Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 :lol1: Kec - greš na Hvar žurat al ne :? :? :?
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Ej ne vem še, se bom odločil verjetno zadnji dan, vem da gre kr neki folka samo vprašanje če se mi bodo zadeve poklopile. Po eni strani bi ful rad šel, ker smo se z MC Rajvosa menli da bi se dol na Hvaru dobili da spet spijemo par pirov skupaj, po drugi mam pa kar nekaj dela še tukaj (se je začela sezona dela zame :))
motoristek Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 jaz ga pa ne bom, ker moram nadoknaditi s kilometri tisto kar sem zgubila v avgustu :grim :grim , pa tudi sicer ga ne odjavim, kako se pa naj januarja vozim, če bo odjavljen :hmm: :hmm: :hmm: zakaj pa nisi poklical za pivo :P :D Kaj si ti tudi tam blizu??? :eek: Kdo gre na Hvar??? :winkiss:
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Kolikor vem gre nekaj Solotov v petek dol.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se